icon

Prišlo mi 60 EUR, rodičovský príspevok stále chýba?

gretushka
14. mar 2024

Dobrý včera mi prišlo tých 60€ a rodičovský príspevok nie , rodila som koncom Februára či to príde až v Apríli ?

lb1984
14. mar 2024

@gretushka mne prídavky chodia až okolo 15 dňa v mesiaci....

kris12
14. mar 2024

@gretushka To by ti mala prist materska zo socialky, nie? Ta nechodi s rodinnymi pridavkami z uradu prace, materska moze prist neskor - dnes, zajtra...

wetsel
14. mar 2024

Rodičák chodí naraz s prídavkami. Ty máš teraz ale materskú, to je iná dávka, vypláca ju sociálka, oni môžu mať iný výplatný termín.

simca06022011
14. mar 2024

mas to vsetko povybavovane? v termine? lebo je to dost natesno. Inak ak to vyplaca Socpoist nepojde to v rovnakom termine

nikaeli
14. mar 2024

vo februári ti prišlo? na materskú sa predsa nastupuje skôr, pred pôrodom..

gretushka
autor
14. mar 2024

@wetsel nebude mi chodiť materská ale rodičák ...preto sa čudujem že tých 60€ prišlo a rodičák nie 🤔

martinkatinka
14. mar 2024

@gretushka pridavky stihli spracovat, rodicak zrejme nie

wetsel
14. mar 2024

@gretushka Tak počkaj ešte, ešte majú čas do 15, môže prísť aj zajtra. Ak nepríde do konca týždňa, tak by som tam v pondelok volala.

martinkatinka
14. mar 2024

@wetsel naco v pondelok? Ved este stale su v termine, na vybavenie ziadosti maju 60 dni, zrejme to vybavovala na prelome februar/marec. Povedia jej, aby este pockala.

san_dra11
14. mar 2024

Pockaj este do pondelku ono to tak niekedy chodi, ako co si pamatam sestre to zvyklo chodit naraz aj s materskou, no niekedy to bolo takto ze rozostup medzi tym tie tri dni.

wetsel
14. mar 2024

@martinkatinka Neviem kedy to vybavovala, neviem, či to má vybavené. Vychádzam z toho, že je všetko na poriadku.

martinkatinka
14. mar 2024

@wetsel citaj co pise... A lehota je 60 dni, zbytocne bude vyvolavat, ked je stale v termine.

gretushka
autor
14. mar 2024

@wetsel všetko mám vybavené jasné 🙂

wejuska7910
14. mar 2024

@gretushka ale ved ubehli kolko?dva tyzdne ,to urcite nespracovali este.pride ti az v aprili