Prišlo vám "kočikové" za minulý mesiac?
ahojte. 12.decembra som podávala žiadosť na príspevok po narodení.kedy sa vypláca? rodičák dostávam 16teho. chodí to v rovnakom termíne alebo možem čakať i skor?vdaka
@helena220 Ak si podavala 12.12. tak najskôr čakaj až okolo 13-16.1. ale skôr by som povedala, že až vo februári.
Btw, keď si nastupovala na materskú, odhlasila si sa z rodičáku? Lebo nemôžeš poberať materské a rodičák naraz.
@jasminet asi myslela to, čo sa malo narodiť v novembri 2014. Aspoň ja som to tak pochopila. Ale s tou 28 dňovou lehotou máš samozrejme pravdu.
@liebling98 aha, no, v udajoch ma iba jedno dieta... ale to je pravda, treba sa z rodicaku odhlasit (ak si isla na matersku a nie znovu rodicak), inak bude treba vratit peniaze
poberam na dcerku len rodičák, nepracovala som, rovno po štúdiu som bola mamina
resp.12.novembra sa narodil, 12.decembra som podávala
@helena220 pride v polke januara.
ja som podavala ziadost 8.12 a povedali mi, nech cakam v januari, okolo 15teho to chodi. ale napr jedna baba podavala 10.12. a 12.12. mala peniaze na ucte :D

ziadost o kocikovne sa predsa podava po 28 dnoch od narodenia dietata a maximalne s pol rocnou spatnou vyplatou. tvoje dieta ma vyse roka, tak ake kocikovne cakas? 😅 😕