Príspevok na dieťa pri narodení
Plati sa u gynekologicky za potvrdenie,ze som chodila do poradne?chce odomna 4€ a ja viem tak,ze sa neplati.a este chce okolo 7€ za to,ze chcem od nej odist.plati sa aj za to?a minule som si chcela dat predpisat antikoncepciu a aj za to chcela 4€.za ulzrauvuk 6€.je to vsetko ok?
@miskacharly nemusíš jej oznamovat ked odides a neber ani kartu, kartu si pisomne vyziada tvoj novy gynac, len si ho dopredu vybav, ci ta zobere a veci podobne... ty s tou trubou nic neries
@miskacharly ak ma tieto poplatky v oficialnom cenniku, ktory ma vyveseny v cakarni, tak ich moze od teba pytat ale inak nie. Za to ze od nej odides urcite nemusis platit vsak vystupnu prehliadku ti robit nebude 🙂 Vyhroz sa jej ze das podnet na Dohlad nad zdravotnou starostlivostou a hned zabudne od teba pytat poplatky 😉

tak podľa mňa, za potvrdenie, no ešte by sa dalo povedať, že by mohla pýtať..ale za to, že chceš odísť??? to je aká prkotina...také niečo som esšte nepočula..a keď odíjdeš a nezaplatíš?? tak čo akože urobí? ja som u svojho gynekológa za ultrazvuk neplatila ani raz, možno keď je to 3D, ale na to sú špeci pracoviská kde sa lpatí viac...podľa mňa somariny a hneď by som odišla..🙂