icon

Príspevok na dieťa pri narodení

miskacharly
4. mar 2014

Plati sa u gynekologicky za potvrdenie,ze som chodila do poradne?chce odomna 4€ a ja viem tak,ze sa neplati.a este chce okolo 7€ za to,ze chcem od nej odist.plati sa aj za to?a minule som si chcela dat predpisat antikoncepciu a aj za to chcela 4€.za ulzrauvuk 6€.je to vsetko ok?

alinka0
4. mar 2014

tak podľa mňa, za potvrdenie, no ešte by sa dalo povedať, že by mohla pýtať..ale za to, že chceš odísť??? to je aká prkotina...také niečo som esšte nepočula..a keď odíjdeš a nezaplatíš?? tak čo akože urobí? ja som u svojho gynekológa za ultrazvuk neplatila ani raz, možno keď je to 3D, ale na to sú špeci pracoviská kde sa lpatí viac...podľa mňa somariny a hneď by som odišla..🙂

sarah27
4. mar 2014

@miskacharly nemusíš jej oznamovat ked odides a neber ani kartu, kartu si pisomne vyziada tvoj novy gynac, len si ho dopredu vybav, ci ta zobere a veci podobne... ty s tou trubou nic neries

mirruska
4. mar 2014

@miskacharly ak ma tieto poplatky v oficialnom cenniku, ktory ma vyveseny v cakarni, tak ich moze od teba pytat ale inak nie. Za to ze od nej odides urcite nemusis platit vsak vystupnu prehliadku ti robit nebude 🙂 Vyhroz sa jej ze das podnet na Dohlad nad zdravotnou starostlivostou a hned zabudne od teba pytat poplatky 😉