Rodičovská a maródka po ukončení zmluvy
Ahojte mamicky potrebujem radu .ma niekto skusenosti Som na rodicovskej popri tom som pracovala firma skrachovala ja som sa dala na PN bola som sa pitat aj na Socialnu ci mam narok ze ano ale vobec mi neprisiel vimer na den ani peniaze a byvala kolegina dostala uz asi pred 2tyzdnami aj vimer a pondelok aj peniaze a ha som sa teraz zlakla daju mi vobec nieco?ma niekto skusenosti stakouto situaciov.Dakujem za info.
Zmluvu som mala na neurčito firma skrachovala ochrannej lehote som išla na PN všetko tam majú všetci ostatný čo nastúpili už majú aj virozumenie aj eura.tak neviem vpindelok tam pôjdem osobné.
@kamilenko7 Mozes odpovedat na moje otázky? Kedy skoncil PP-datum, kedy si isla na PN-datum (ochranná lehota je 7dni). A kde všetko maju v SP?
Zmluvu som mala do 31.12.2017 na pn som isla 2.1.2018 takze vsetko splnam volala som na Socialnu poistovnu ze tam je neaka chyba vo vykazoch od zamestnavatela.Keby som sa na to neohradila oni to vóbec neriesili.
@kamilenko7
@kamilenko7 No tak najskor musi zamestnávateľ odstrániť chybu.

@kamilenko7 Do kolkych dni od skončenia PP si sla na PN? Aku si mala zmluvu? Kedy si dorucila potrebné doklady do SP o PN? Na rozhodnutie majú 60dni, avsak pokial je všetko v poriadku PN pride vacsinou skor ako rozhodnutie.