icon

Som na rodičovskej a začínam robiť nezmysly

28. júl 2020

Ahojte.Mam problem.Noekto sa zasmeje,ale...Uz dvakrat sa mi stalo,ze mi dieta zaspalo na vlasoch trocha naboku a trocha na bruchu a ja som ich vytiahla nasilu.Dnes ma napadlo,ci som mu nemohla ublizit,tak som vzala hruby pramen vlasov a niekolkokrat si nim presla po zavretom oku silno,len...ja som si asi nejak ublizila,mam ho takee akoby padnute dole a zle sa mi nim hybehybe.Mamdessssuublizila.ublizila,neviem,cotomnvoslo...

autor
28. júl 2020

Neviem,co ma to napadlo.

sunny8
28. júl 2020

Aj ja vyťahujem vlasy spod deti keď na mne ležia ale robím to pomaly veď ich nechcem zobudiť 😁😁 nikdy by ma nenapadlo im môžem nedajbože nejak ublížiť. 🤷 Ale švihnúť sama sebe po oku je iná káva

janage
28. júl 2020

Na oko oftalmoseptonex a na vlasy pouzi gumicku😉

diewcatqoo
28. júl 2020

Clovek zapne po dlhom case MK a nestaci sa cudovat 🙂 akoze, aj mne na rodicaku totalne hrabalo, ale tento level som nikdy nedosiahla... chvalabohu 🙂

autor
28. júl 2020

@diewcatqoo tiez neviem,co ma to napaflo za blbost...

ellaafi
28. júl 2020

Daj fotku 🙂

autor
28. júl 2020

@ellaafi preco?

ellaafi
28. júl 2020

Pre istotu

autor
28. júl 2020

@ellaafi ja si nerobim srandu.

ellaafi
28. júl 2020

Ani ja

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
28. júl 2020

Cize prehanam?Bude to snad okej.Nerada by som si ublizila a uz vobec nie takymto stupidnym sposobom

lenuliatko84
28. júl 2020

Sem tam nech ta muz vyvenci😂 aby sa podobne uz nikdy nestalo

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
28. júl 2020
autor
28. júl 2020

@lenuliatko84 jejda,ved sama nechapem,ze co to malo byt za napad...Mam problem s nim hybat.

gazpalm
28. júl 2020

😂🤦‍♀️

autor
28. júl 2020

Baby,sorry za tuto diskusiu,len som chcela radu alebo co.

ukulela
28. júl 2020

Ináč aj uniflox s ociarkou sú dobré kvapky. A ako sa už písali, aj ja pri d Coach len s gumičkou ... Keď si rozpustíme vlasy, syn protestuje, že si ich mám zopnut, že sa mu nepáčim.

autor
28. júl 2020

@ukulela dakujem,snad nieco pomoze a bude to bez nasledkov,hmmm,No ja tiez s humickou,ale my tak vselijak zaspavame,ze aj tak ich mam rozpustenych celkom dost potom....No dam si pozor uz

autor
28. júl 2020

Gumickou

janulicka24
29. júl 2020

Tak stane sa ale myslim si, ze to bude ok. Treba nejaku masticku na oko a fakt asi nejaky ten cas si davat vlasky do gumicky. Clovek by nepovedal, ze si moze takto ublizit aj sam