Som na rodičovskej a začínam robiť nezmysly
Ahojte.Mam problem.Noekto sa zasmeje,ale...Uz dvakrat sa mi stalo,ze mi dieta zaspalo na vlasoch trocha naboku a trocha na bruchu a ja som ich vytiahla nasilu.Dnes ma napadlo,ci som mu nemohla ublizit,tak som vzala hruby pramen vlasov a niekolkokrat si nim presla po zavretom oku silno,len...ja som si asi nejak ublizila,mam ho takee akoby padnute dole a zle sa mi nim hybehybe.Mamdessssuublizila.ublizila,neviem,cotomnvoslo...
Aj ja vyťahujem vlasy spod deti keď na mne ležia ale robím to pomaly veď ich nechcem zobudiť 😁😁 nikdy by ma nenapadlo im môžem nedajbože nejak ublížiť. 🤷 Ale švihnúť sama sebe po oku je iná káva
Na oko oftalmoseptonex a na vlasy pouzi gumicku😉
Clovek zapne po dlhom case MK a nestaci sa cudovat 🙂 akoze, aj mne na rodicaku totalne hrabalo, ale tento level som nikdy nedosiahla... chvalabohu 🙂
@diewcatqoo tiez neviem,co ma to napaflo za blbost...
Daj fotku 🙂
@ellaafi preco?
Pre istotu
@ellaafi ja si nerobim srandu.
Ani ja
Cize prehanam?Bude to snad okej.Nerada by som si ublizila a uz vobec nie takymto stupidnym sposobom
Sem tam nech ta muz vyvenci😂 aby sa podobne uz nikdy nestalo
@viestta jj
@lenuliatko84 jejda,ved sama nechapem,ze co to malo byt za napad...Mam problem s nim hybat.
😂🤦♀️
Baby,sorry za tuto diskusiu,len som chcela radu alebo co.
Ináč aj uniflox s ociarkou sú dobré kvapky. A ako sa už písali, aj ja pri d Coach len s gumičkou ... Keď si rozpustíme vlasy, syn protestuje, že si ich mám zopnut, že sa mu nepáčim.
@ukulela dakujem,snad nieco pomoze a bude to bez nasledkov,hmmm,No ja tiez s humickou,ale my tak vselijak zaspavame,ze aj tak ich mam rozpustenych celkom dost potom....No dam si pozor uz
Gumickou
Tak stane sa ale myslim si, ze to bude ok. Treba nejaku masticku na oko a fakt asi nejaky ten cas si davat vlasky do gumicky. Clovek by nepovedal, ze si moze takto ublizit aj sam

Neviem,co ma to napadlo.