Späť do práce počas RD
Ahojte..takze: 26.8.21 mi konci RD. Chcem ale pocas rd ist naspat do prace (trvaly pr.pomer od 2013teho) dnes som bola ohladom toho podpisat papiere a od 1.3.21 mam nastup,stym ze docerpam najprv zostatok dovce co vypocitali na 51dni ! To ako fakt?! Moze byt?mne sa to tazko pocita lebo nejaku dovcu v 2015som minula,potom som tam mala pnky, matersku,rodicovsku,matersku(retazovka),rodicovsku...viem ze za pn sa dovca krati, viem ze za md/rd sa cosi pridava a v case "dovoleniek" som dovrsila 33r. Dufam,ze to dobre vypocitali a nebudu ma nahanat potom pre peniaze...
- Mimochodom dovca je platena 100%, teda ja dostanem za marec a april mesacnu mzdu ?
- Dufam,ze moje deti mozu chodit do skolky a my do prace (nie home office) a ostane mi do augusta aj rodicak..hm?
- este otazka (na soc.poi.som sa zatial nedovolala) - pripadnu absenciu v praci pre zdrav.problemy ci pandemiu ospravedlnim tiez pnkou/ocrkou?nieze mi dr povedia,ze nem narok,lebo mam rodicak...??
Vdaka
@babydesire ano, za matersku dovolenku ti normalne nabiehala dovolenka. Aj mne to tak cca vyslo no stress

Ano, ano, ano a aj na poslednu otazku je odpoved ano, nebudu ta nahanat 🙂👍