Stačí, ak žiadosti o príspevky sú vytlačené z oficiálnej stránky?
Chcem sa spýtať, hlavne pre Prešov - postačí, ak žiadosti o jednotlivé príspevky, rodič. prídavky, ... sú vytlačené z oficiálnej stránky MPSVaR?? Ja len či na úrade z toho nerobia problém, keď to nemá formát A3, ale je to len takto klasicky na A4-kách. Manžel nemá trpezlivosť čakať v rade len kvôli tým tlačivám 🙂 Vďaka..
u nas v Bratislave s tym problem mali tiez, ja som to manzelovi dala pekne vyplnene a on to tam musel prepisovat na ich 77 x oxeroxovane skoro necitatelne tlacivo.... ale mal aspon vsetky udaje pokne pohromade pripravene 😀
ja som tiez vzdy podavala tlaciva stiahnute z netu na UP....
ja som prisla s vypisanymi vytlacenymi z internetu, ved preto to na tom internete je, aby to ludia vopred vypisali a priniesli.. nedala by som sa odpinkat, ak to nebude 0akceptovat uradnicka co tam prave bude sediet... ked nie nech mi ukaze kde je napisane, ze to musi byt v inom formate. Mamicky ale nemaju cas sa niekde vybavovat, takze je jasne ze to radsej prepisu..
V PB problem nebol, vsetko som mala vytlacene doma z netu.

no u nás s tím bol dosť veľký problém dali mi tlačivá nanovo a znovu vypísať ☹ ..............skús tam zavolať T.č. nájdeš na nete veľa šťastia 🙂