Tehotenská dávka - rada
Chcem sa opytat či ste doktorka už vyplnali žiadosť potrebujem poradiť z dacim ďakujem 😉
Vieš, že tu nepíšeš svojej pani doktorke?
tlačivo vyplna lekár, ale treba aj žiadosť vyplniť online ...prikladám link možno sa to dá aj osobne priamo na socialnej poisťovni ...https://eformulare.socpoist.sk/sluzby/podanie-b...
Áno viem že vypĺňa lekar lenže druhu stranu si už musíte vy a tam potrebujem poradiť
Najlepšie podľa mna zavolať na sociálnu poisťovňu oni budú najlepšie vedieť poprípade sa priamo tam opýtať keď budeš odovzdávať papiere
Dievčatá, ja som práve kontaktovala sestričku, či už vyplnala žiadosť o tehotenské, či už ma nejakú skúsenosť. Ze nie a ze si ja mam zavolať do soc poisťovne. Dajú tlačivo aj mne teda? Alebo ho môžem niekde stiahnuť?
Jedno tlačivo dá gynekológ a druhé to žiadosť dá sa elektronicky podať ale to už treba mat aj od gynekológa papier Lebo žiada to potom aj to tlačivo okopirovane
@natalala narok ma lebo je zrejme v ochrannej lehote ak ju prepustili ked uz bola tehotna ale teda skoncila jej zmluva je to tak @mery223? ja by som povedala, ze dat tam (zrejme) posledneho zamestnavatela, kedze je tam ochranna lehota ale ani diva svina netusi 🤷♀️ asi radsej zavolat v tomto pripade 🙂
@nikussska55 tlacivo ti musi potvrdit gynekolog vzdy a potom ho treba zaniet, poslat postou alebo podat elektronicky (pripaja sa tam fotka, scan), tlaciva vraj nie su volne dostupne alebo vytlacitelne a ma ich iba gynekolog
Ahojte,neviete ci tlacivo treba podat do SP presne na konci toho 13teho tyzdna alebo aj neskor staci? 13 tyzden mi konci 29.10 ale k lekarke idem najblizsie az 10.11(to uz budem v 15tom tyzdni).Neviem ako to vyplacaju, nechcela by som prist o ziadne peniazky 🙂 vdaka
@nicci254 Stačí aj neskôr, vyplatia Ti to aj spätne.
@xmischelkax vdaka 🙂

vypĺňa to lekár pokiaľ viem, u neho si musíš aj tlačivo pýtať 🙂