Ukončenie ePN spätne a nástup na materskú dovolenku
Ahojte,
je možné ukončenie ePN v pondelok, s tým, že v pondelok nastupujem na MD? Čiže mi až v pondelok ukonči PN spätne k nedeli? To, že nemožem byť v jeden a ten istý deň aj na PN aj na MD mi je jasné.
Je to pre mňa dôležité, aby mi neukončil PN až k pondelku a nemala som nástup na MD až od utorku. Dr. som dnes volala a kázali mi zavolať až v pondelok kedy mi vypiše MD. Len neviem, či to už nebude neskoro.
Ďakujem.
neskoro to riesis preco si to neriesila pred Vianocami aby doslo k ukonceniu k 31.12.2025 ? Spatne sa ePN neukoncuje
neskoro to riesis preco si to neriesila pred Vianocami aby doslo k ukonceniu k 31.12.2025 ? Spatne sa ePN neukoncuje
@anonym_c07fac preco by mala ukoncit k 31.12 ak nastupuje na MD 5.1. Zas rada k nicomu.
@anonym_autor ak si s nou volala dnes mala si jej povedat nech ta vypise k 4.1 resp este jej piatok zavolaj ak robi. Ja som bola vcera na poradni a ukoncila mi k 4.1 s tym ze nastupujem 5.1
@anonym_c07fac preco by mala ukoncit k 31.12 ak nastupuje na MD 5.1. Zas rada k nicomu.
@anonym_autor ak si s nou volala dnes mala si jej povedat nech ta vypise k 4.1 resp este jej piatok zavolaj ak robi. Ja som bola vcera na poradni a ukoncila mi k 4.1 s tym ze nastupujem 5.1
@anonym_6604d9 ďakujem pekne, dnes som sa našťastie ešte dovolala a vybavila. Podľa informácii na stránke sociálnej poisťovne nie je možné spätné ukončenie, takže som rada, že som sa dovolala.

spätne sa nedá, ePN sa ukončuje k aktuálnemu dátumu