Žiadosť o predĺženie rodičovskej dovolenky pre zdravotné dôvody
Prosím vas je tu niekto kto si požiadal o predĺženie rodičovského z dôvodu atypicky ekzem ten má az tak netrápi ale naša ma aj obstipaciu skor to ma viac trapi ďakujem
Nechcem byt negatívna, ale myslím ze neuspejes
Zápcha a ekzém sú slabé diagnózy
@janka0702 tak držím kocke palce aby ste to poriesili
@pribinak uvidíme podla vysledkou ale to nieje obyčajná zápcha ona tym tripi uz rok a pol v kuse non stop to dieta kakalo na posledy normalne riedko qz moc ked mala salmonelu to nie ze nechcem ísť do práce po 7 rokoch by som šla hneď ale ani gastroentwrolog nedoporučuje skolku
@janka0702 poznam jednu ktorej na ekzem dali a rovno do 6 rokov....takze asi zalezi od posudkoveho...mne pre dieta s autizmom.stredne tazkou mr.neverbalny..dali len na rok a kazdy rok dokazovania ze nevyspal sa z toho..tak neviem.treba skusit
@pribinak uvidíme podla vysledkou ale to nieje obyčajná zápcha ona tym tripi uz rok a pol v kuse non stop to dieta kakalo na posledy normalne riedko qz moc ked mala salmonelu to nie ze nechcem ísť do práce po 7 rokoch by som šla hneď ale ani gastroentwrolog nedoporučuje skolku
@janka0702 to je potom super keď lekár sa odporúčanie že neodporúča škôlku
@janka0702 poznam jednu ktorej na ekzem dali a rovno do 6 rokov....takze asi zalezi od posudkoveho...mne pre dieta s autizmom.stredne tazkou mr.neverbalny..dali len na rok a kazdy rok dokazovania ze nevyspal sa z toho..tak neviem.treba skusit
@henka123123 kokos toto je systém teda pri autizme by to mala byt automatika akože mna ten ekzem az tak netrápi s tym uz vieme pracovať nebýva taka hrozna skor ma to kakanie trapi
@henka123123 kokos toto je systém teda pri autizme by to mala byt automatika akože mna ten ekzem az tak netrápi s tym uz vieme pracovať nebýva taka hrozna skor ma to kakanie trapi
@janka0702 moji obaja mali zapchy a zadrziavanie do 5 rokov..az probiotika s prebiotikami pomohli im greenfood..skusala som xy druhov..a az tieto pomohli..skus
@janka0702 strasne sme sa natrapili...s tym mensim este viac...viem co to je..hrozne nieco
@janka0702 moj fungoval 2 roky kazdy 2hy den na laxiku(mikroklistir)...az tieto probiotika mu naozaj pomohli..
@janka0702 moj fungoval 2 roky kazdy 2hy den na laxiku(mikroklistir)...az tieto probiotika mu naozaj pomohli..
@henka123123 my máme lieky od gastroenteloga macrogolum kazdy den vlákninu probiotika zmena stravi vsetko uz 1 rok a nepomaha
moja dcera ma celiakiu a teda som v skupine mamiciek celiatikov tiez nei kazdej chcu dat predlzeny RP.
a to teda vacsina skolok nevari stravu, mnohe nei su ochotne ani ohriat prinesenu stravu, priapdne si rodicia musia kupovat mikrovlnku, ci chladnicku zvlast na stravu,a lebo vezmu dieta len na 1/2dna.
@janka0702 moji obaja mali zapchy a zadrziavanie do 5 rokov..az probiotika s prebiotikami pomohli im greenfood..skusala som xy druhov..a az tieto pomohli..skus
@henka123123 horšie ze naša nedrzi ona kaka chce kakat ale proste jej to nejde kolko krat si vlasy trhá
@henka123123 horšie ze naša nedrzi ona kaka chce kakat ale proste jej to nejde kolko krat si vlasy trhá
@janka0702 skusila si laxik jej vstreknut do ritky? Je to take olejcekove..moj po tom nedokazal zadrzat.ze by to mpzno znej slo lepsie von
@janka0702 co je pricinou zapchy? prisiel dr na nieco?
@janka0702 my sme tiez mali brat forlax.duphalac ci ako sa to vola nic nepomahalo.absolutne nic z toho..
@janka0702 skusila si laxik jej vstreknut do ritky? Je to take olejcekove..moj po tom nedokazal zadrzat.ze by to mpzno znej slo lepsie von
@henka123123 aj to sme skúšali nic ani ten nepomohol aj čipky ja uz za ten rok a pol mam vyskúšané vserko
@janka0702 záleží od posudkovej, na diagnózu môjho syna iné baby dostali rovno do šesť rokov,ja až po odvolaní a aj to ju má ako menej závažnú
@janka0702 my sme tiez mali brat forlax.duphalac ci ako sa to vola nic nepomahalo.absolutne nic z toho..
@henka123123 presne aj u nas uz som vyskúšala vserky tieto prehanadla v najvyšších dávkach
@janka0702 plus im daj celú prefotenu zdravotnú dokumentáciu,ja som sa spolahla na lekárku a neboli tam prepúšťanie správy z nemocnice
@floren super ďakujem za radu toho tam mame viac v nemocnici bola uz na zápal pľúc ako 2 mesačná koli tomuto kakaniu sme boli uz raz 3 dni v nemocnici chodíme na kožné ako na hodiny klavíra non stop ma zapal priedusiek chodíme aj na endokrinologiu najskôr koli tomu ze mala vysoké BMI terqz uz ma dobre BMI zas príliš rýchlo rastie do výšky do toho gastroenterolog
Nechcem byt negatívna, ale myslím ze neuspejes
Zápcha a ekzém sú slabé diagnózy
@pribinak včera bola diskusia, že jednej schválili lebo sa jej dieťa pocikava 😁 tak za skúšku nič nedá