Zmena čísla účtu - prídavky
Dobrý den som v mínuse na účte kde my chodí rodičak chcem sa spýtať deviateho posielajú peniaze keď pôjdem na úrad zajtra práce zmeniť číslo účtu dostanem v pondelok na zmenené číslo uctu peniaze ďakujem a ironické poznámky si nechajte ani my v aplikácii neukazuje prečo som v mínuse takže nepotrebujem hlúpe poznámky ďakujem.
Zo dňa na deň určite nie.
A v banke si sa bola informovať? Tam by ti povedali, prečo si v mínuse
Skôr by si mala ísť do banky riešiť prečo si v mínuse keď to nevieš zistiť sama, ako riešiť rodičak.
Nie, to takto nefunguje.
V banke si zrus povolene precerpanie. V minuse si lebo si financne negramotna
Tento mesiac už nestihneš zmeniť. V apke ti neukazuje prečo si v mínuse ???
@anonym_autor a že som tak drzá, ty si myslíš, že keď si dáš poslať peniaze na iný účet, tak ten mínus zázračne zmizne a nikto to nebude chcieť naspäť?
A nie, nepošlú ti peniaze na nový účet zo dňa na deň.
Ak si "zrazu" v mínuse, tak to kľudne môže byť aj exekútor.
V banke si zrus povolene precerpanie. V minuse si lebo si financne negramotna
@kitycat sklapni čo tu trepeš dve na tri účet je nový strč si to povolené prečerpanie to som ani nevyužila😡 čítaj skôr než začneš písať to či ti vyskakuje z papule
@kitycat sklapni čo tu trepeš dve na tri účet je nový strč si to povolené prečerpanie to som ani nevyužila😡 čítaj skôr než začneš písať to či ti vyskakuje z papule
@anonym_autor klidek autorka. Vyjadrujes sa ako v piatej cenovej
@anonym_autor a ten mínus na účte je vyšší ako rodicak? Lebo ak je to len pár eur z dôvodu poplatku na účte, tak sa ti tým rodicakom akurát dorovna a zvyšok môžeš použiť. Jedine ak by si mala na účte mínus z dôvodu blokacie exekútorom. To je už iný problém.
@anonym_autor toto si nechaj kamosom do senku. Na cigy urcite mas, ale zla banka ti dala ucet do minusu fnuk
@anonym_autor a ten mínus na účte je vyšší ako rodicak? Lebo ak je to len pár eur z dôvodu poplatku na účte, tak sa ti tým rodicakom akurát dorovna a zvyšok môžeš použiť. Jedine ak by si mala na účte mínus z dôvodu blokacie exekútorom. To je už iný problém.
@volterra myslím, že keby bola v mínuse 10€ za vedenie účtu, tak to vidí aj v appke a hlavne kvôli tomu nepanikári...
Mínus choď riešiť do banky a predtým sa choď vykričať do lesa, takto s tebou nikto komunikovať nebude.
No, a toto tu vychováva deti. Krása

Nie, az nasledujuci mesiac na novy ucet poslu