icon

Zmena poberateľa rodinných prídavkov

modernaskola
5. jan 2022

Dobry vecer,
Rada by som sa u tych mamiciek, kt.maju osobnu skusenost, informovala ohladne poberania rodinnych pridavkov.
Doteraz chodili na manzelov ucet. Chcela by som, aby od februara, kedy nastupujem z rodicovskej dovolenky spat do prace, chodili na moj.ucet. Je potrebny takyto prepis prostrednictvom nejakeho formulara alebo navstevy UPSVaR iba mna, ci aj manzela? Dakunem za odpoved

naniki
5. jan 2022

.

mattkapd
5. jan 2022

@modernaskola teraz som riešila to isté.. Iba som si stiahla z ich stránky dokument a poslala emailom..

naniki
5. jan 2022

@mattkapd daj link

jadeka
6. jan 2022

📌

mattkapd
6. jan 2022

@naniki https://www.upsvr.gov.sk/socialne-veci-a-rodina...

Toto tlačivo som stiahla a vypísala a poslala na email

naniki
6. jan 2022

@mattkapd dakujem,ale to je poberateľ štátnej dávky napr. v mojom prípade otec dieťaťa,tak ho uvediem,píšem v jeho mene alebo v svojom (matka )

naniki
6. jan 2022

@mattkapd a neuvádzam tam,o akú dávku sa jedná - napr. rodinné prídavky ?

mattkapd
6. jan 2022

@naniki toto neviem u nás som bola poberateľom rodinných prídavkov ja ale účet bol na manžela.. K vyplnenému tlačívu som aj napísala v emaily ako to je a teda som tam spomenula aj to ze myslím rodinné prídavky..

diamand2326
Autor odpoveď zmazal
naniki
6. jan 2022

@mattkapd a posielala si na mail priamo na pobočku v meste ktorom žiješ alebo na ustredie UPSVAR ?

9lf9
6. jan 2022

@modernaskola v
vypisane to musi byt na toho kto je ziadatelom na st.davku a aj nim podpisane...takze ak je to muz tak nim podpisane a zaslane na upsvar v mieste TP.

naniki
6. jan 2022

@9lf9 dakujem