2 deti - každé s inou + klamstvo
Čaute. Fu, ani neviem čo chcem a nechcem počuť. Skratka - mam priateľa cca 10 mesiacov, chceme bábo, svadbu. Pred pár dnami som žila v tom, že má len jedno dieťa s bývalou.... dozvedela som sa že počas nášho vzťahu sa mu narodilo aj iné dieťa s inou ženou.. 8 mesiacov ma zavádzal že žiadne iné dieťa nemá (jeho prvá ex mi to písala, jeho rodina mi to hovorila - on vravel že mu chcú robiť zle..) bla bla bla.. Ja neviem ako sa teraz zachovať... do vzťahu som išla s tým, že má jedno.. v čase kedy spolu plánujeme budúcnosť sa dozviem že mi klamal v tak dôležitej veci ako je to dieťa "navyše".. Neviem si predstaviť život s dalším dieťaťom, ktoré nie je naše.. Neviem si predstaviť ani to, že ho bude stretávať.. že ho niekedy zoznámi s našim dieťaťom... Povedal že ho vidí raz za mesiac, max dva krát a aj to len na hodin a len z princípu.. že si vie predstaviť ten kontakt ešte viac obmedziť.. ale že nevie dokedy.. Ja som z toho naprášky... Nemôžem mu to zakázať, ale rovnako mu to nemôžem tolerovať (hlavne preto že mi to nepovedal hneď) To jedno dieťa zvládam a viem si predstaviť ju lubiť, byť s nou kamoška, žiť s nou, ale dve??
S tou ženou boli dlhé roky kamoši, skúsili vzťah na chvílku, nevyšlo, išli dalej.. jedného dňa (počas nášho vzťahu) mu povedala že to je jeho - posielal ju na potrat avšak neskoro, vybral si v sekunde mňa.. Citím sa že je to nefér voči tomu dieťaťu - nerozišli sa v zlom, proste len im to neklapalo a bola to fakt chvíľka..
Nepovedal mi to sám od seba, musela som sa mu nabúrať do telefónu. Tvrdí že sa bál mi to povedať že ho nechám.. Asi by som aj keby mi to po 2 mesiacoch chodenia povie, lebo 2 deti sú fakt moc a je to nefér voči tomu dieťaťu...
Ani neviem čo očakávam že mi napíšte, len asi potrebujem povzbudiť, načerpať inšpiráciu.. neviem..
Tak s takým mužom by som si rodinu- deti určite už naplánovala....
Tak očividne bude mat tretie dieťa s treťou 😀
Za mňa by som s takým chlapom nebola. Prepáč možno sa ťa teraz dotknem ale ty budeš asi tiež jednoduchšia a celá happy, ze ma niekto o teba záujem a ťahá ti medové motuzy popod nos. Všetci naokolo ti hovorili pravdu a ty si mu verila, ze mu chce rodina zle?
k čomu chceš povzbudiť? aby si prižmúrila oči a ďálej bola s ním?
ja by som od neho odišla... kto vie v čom všetko klamal a ešte bude klamať...
Vykasli sa na neho. Nie ste spolu az tak dlho,aby si mala co lutovat. Deti nemate,majetky spolocne tiez nie. Nic ta k nemu ,,neprivazuje,,. Radsej odid z kratsej cesty
Hlavne na tie 2 deti uz musi platit..tak aby mu nieco zostalo aj na vase..
Preboha žena pošli ho kade ľahšie 🙄
a čo chceš počuť? je to klamár, už teraz mu nemôžeš dôverovať
@bodkolienka81 na jedno, to druhé mu ex povedala že od neh nežiada absolutne nič
Neviem, co je u teba vacsi problem.. ci to, ze ma tie deti dve alebo to, akym stylom si sa to dozvedela. Kazdopadne, taketo klamstvo by som ja nedokazala prehryzt.
@autorka presne ako bolo vyššie spomenuté, ty tiež budeš trošku jednoduchšia a zoberieš prvého čo ti príde pod ruku, keď nad tým ešte teraz vôbec uvažuješ.
Ty s takýmto človekom plánuješ dieťa? a nevidíš v sebe tak trošku tie predchádzajúce ženy? podľa mňa si krásna adeptka na rovnaké zatajenie vášho dieťaťa len pred inou ženou. Poznáte sa 10 mesiacov, z toho 8 mesiacov ti klamal a vy plánujete dieťa.. krása. 😀😀 Ďalšia vec je, že tebe príde úplne v poriadku, že nemá poriadny záujem o tie prechádzajúce deti? vidí sa s nimi 1x za mesiac a aj to chce obmedziť, skvelý otec a skvelý budúci manžel. Ex od neho nežiada peniaze? Takže on sa S RADOSŤOU nebude podieľať na výžive toho druhého dieťaťa, nechutné a veľmi mu prajem, aby sa obidve rozhodli, že chcú na decko po 150€ mesačne. Prosím ťa vezmi si ho a ochráň ostatné ženy od takýchto primitívov.
Otec roka. To s takým chceš dieťa? A keď si nájde ďalšiu a tvoje dieťa tiež zatají? Nehnevaj sa, ale tu by mi blikali všetky kontrolky. Čo je to za chlapa, že zatají dieťa?
Inak ty si dcera nejakého arabského šejka (akebo akou super výnimočnosťou ovplyvaš), keď si myslíš, ze u teba sa nezopakuje ten istý scenár, ktorý už urobil 2x ? Myslíš, ze dopadnes inak sko tie 2 predchádzajúce? Očividne nie je na starostlivosť o deti.
To myslíš vážne ( že na druhé nemusí platiť, lebo to od neho matka dieťaťa nechce). Čiže vlastne "no problem"?
Áno teraz od neho možno nič nechce ale o týždeň, mesiac, rok to tak byť nemusí, stačí ze sa ocitne v horšej fin. situácii
Ja by som velmi zvazila ci by som s takym chlapom zostala. Ty uz budes v podstate tretia zena s ktorou ma dieta, a co myslis, budes posledna?? Na deti bude platit do ich dospelosti, resp. kym dostuduju. Sama sa musis rozhodnut ci vobec stoji za to, zrejme velmi po rodinnych hodnotach neprahne, ked robi deti kade chodi.
Kadzi chodzi, tadzi dzeci robi...
Poznám jednu co ma 4 deti od 4 autorov, prečo by nemohol mať chlap každé s inou? Však aj náš predseda parlamentu funguje ako plemenny zrebec😃
o prvé sa stará ukážkovo... ked sme spolu s tou malou vidím že majú krásny vzťah.. tá malá je úžasná.. čo sa týka prvého dieťaťa - je to ukážkové...
On nebude úplne v poriadku, keď si robí deti kade chodí, skúsil s ňou na chvíľku vzťah, nevyšlo, ale je z toho dieťa? 😅
Aj to, že po 10 mesiacoch chodenia s klamárom plánuješ bábo je dosť divné. Možno ti ho spraví a pôjde zase k ďalšej 🤷🏻♀
Ja osobne by som toto v žiadnom prípade netolerovala a ukončila to čím skôr.
zvlastne je to ze ti to tajil, ked to vedel. Je to proste divne. Na druhej strane, nemusi to byt zly chlap, moze mat len stastie na taketo partnerky... tiez mam jedneho znameho, dobracisko je to, mily chlap, pracovity, sikovny atd atd.. bla bla:D a tiez to ma takto nejak divoko, 3 deti, kazde s inou, ale fakt ze strelene su tie zeny, cize nie z jeho viny to konci zo dna na den, proste zle si vybera partnerky. Hodnoty by so neriesila, to ako sa dieta zadarilo nemoze tu nik v diskusii vediet. Kopa zien by sa poetsila oplodnovacovi, kt. odpali po jednej noci a o dieta sa zaujima "symbolicky".
Ty musis vediet ako to beries, je to velky zavazok, financny, psychicky... plus to klamstvo k tomu.
Ja žasnem, ako ešte po takomto klamstve, dokážeš premýšľať o tom, ako budete mat spolu vy dieta... ja by som ho v momente poslala kade ľahšie... nič v zlom, ale zobuď sa prosím ťa, otvor si oči.
@simca06022011 no, on to mal tak nejak podobne pri tom prvom.. tá žena mu robila peklo - dodnes mu ostala psychická choroba z toho .. s tou druhou sa nerozišli v zlom, len proste na vlne kamarátstva ok, ale vzťah krachol..
Tak toto je korunovany chuj..prepac za uprimnost a ty budes riadna pizda s takym muzom sa dat dokopy...akoze toto je velmi podstatna vec a tak ti klamal. Potom co bude v inych veciach?
Z principu sa sa tretava s dietatom? Kontakt chce obmedzit na minimum??? Toto keby som sa dozvedela, ako matka a ex frajerka hoci len na jednu noc, tak by som ho dala na sud a platil by alimenty, ze aj o gate pride a na nejake dalsie dieta ani len nepomysli...
Nie, do tohto by som nešla... Budeš tretia s tretím dieťaťom... Alebo si na spoločné dieťa počkajte aspoň 2 roky, či ten váš pár mesačný vzťah toto všetko vôbec ustojí ... Čudné celé
sorry, ale ty si ukážkovo naivná. Muž, ktorý by mi klamal v takejto podstatnej veci, by okamžite u mňa skončil, lebo by som mu už nikdy nedokázala dôverovať. Muž, ktorý by sa nepriznával, nezaujímal o svoje dieťa, nepodieľal sa na jeho výchove by bol u mňa odpísaný.
Prosím ťa, neobhajuj toho svojho "otca roka", kľudne si s ním ostaň, zároveň si ale priprav aj plán B, keď ho omrzíš a nájde si ďalšiu. Je posledným na zemeguli? Alebo ty si v takom zúfalstve, že plánuješ s takýmto mužom dieťa po 10 mesiacoch vzťahu? Kam sa ponáhľaš?
Ja sa už prestávam čudovať tým smutným témam, ktoré tu ženy zakladajú. Nechápala som, že mohli byť tak naivné a veriť všetkému, čo im muž nabuliká. No vidím, že to ide, tebe veľmi dobre. Ešte aj psychická porucha. A určite z toho, že mu ex robila peklo. Daj ešte, že si občas vypije, zahrá automaty a nechce sa mu chodiť do práce, nech je to už na kompletku
Tomu co on hovori, ze mu robila zena zo zivota peklo, vsetci mu chchu zle by som uz vaznost nedavala. Vidis, ze verit sa mu neda a klame ta. V kazdom pripade si to premysli, je to proste kazovy tovar. Nenahlila by som sa do svadby a dietata, kludne spomal a sleduj, oci otvorene ;)
"Vlna kamaratov"...vies moja to je tak, ze taky muzi maju vela takych kamaratok..ty budes doma s bruchom tehotna a on prasit veselo "kamaratky" a dalsie "kamaratky"...

No svadbu by som určite s ním neplánovala po tomto.