Aj vám pripadá život príliš rýchly?
Aj vám pripadá život taký rýchly? Že nestíhate nič alebo teda stíhate ale neostáva vám voľný čas pre seba ? Nechápem ľudí čo stíhajú ešte točiť denno denne story na sociálne siete. Ako to máte vy ? Pociťovali ste to tak aj napr . pred 10 rokmi ?
Ide rýchlo ale čas na seba si vždy nájdem ;)
Nikto a nic nie je pre mna dolezitejsie ako ja sama. Takze si ten cas na seba najdem vzdy, ci uz je to sport, kultura, kniha, alebo aj bohapuste nicnerobenie 😃 a moji blizki a dokonca aj zamestnavatel, pokial chcu aby som tu pre nich bola aj nadalej v plnej fyzickej aj mentalnej sile, tak ma v tom podporuju.
Mne isiel zivot uplne najrychlejsie ked bolo nudne obdobie, nic sa nedialo, jeden den ako druhy. Odkedy vedome zaplnam cas niecim naco sa da rozpamatat tak mam pocit ze tento rok bol najdlhsi ever
Vždy mám čas aj na seba, ja som priorita. Život si každý človek rieši na základe svojich priorít a hodnôt. Pre mňa hodnoty sú aj zdravie, pokoj, radosť. Som vysoko citlivý človek, preto stres odmietam. Žiadna práca, žiadna domácnosť, žiadna kariéra, žiadne naháňanie sa.
@sissy27 Konečne niekto, kto je takisto “ sebecký” ako ja, že seba dávam vždy na prvé miesto!.
Skvelý komentár👍🏽…
Nestihas preto, lebo pozeras storky inych ludi na socialnych sietach 🤷♀️
Čas mi beží rýchlo. To áno, z roka na rok rýchlejšie. Aj teraz si vravím, že wau, zas budú vianoce, však len nedávno boli 😁
Ale rýchly život sa snažím nemať. Snažím sa žiť pomalšie, vedomejšie, viac v prítomnom okamihu. A nezabúdam aj na čas pre seba. Samú seba mám na najhlavnejšej priečke. Odkedy som začala chodiť na terapie, venovať sa sebarozvoju atď, tak o to viac si uvedomujem aké je to dôležité. Ak ja nebudem spokojná, zanedbám svoje potreby lebo uprednostním potreby všetkých naokolo, tak v konečnom dôsledku nebudú spokojní ani tí všetci naokolo. Nejde mi to na 100%, ale naozaj, odkedy sa tomu viac venujem, uvedomujem si mnohé veci, odvtedy sa mi život začal skvalitňovať 🙂
Aj ja sa učím myslieť na seba a svoju spokojnosť.
Normálne by sme tu mali mať na to skupinu 🙂
Vždy pred vianocami robím fotokalendár, dnes som ho robila a mám pocit, že ho robím “každú chvíľu” 😭

Pred 10rokmi som nemala dieta takze nie. Ako ho mam, vsetko ide rychlo 😃