Aká je to dobrá manželka?
Rada by som si s Vami ak dovolite ako manzelka a matka vymenila nazory a skusenosti na to,aka je podla Vas dobra manzelka.Dakujem.A prosim skuste bez hadok, nech si nemusim vypnut upozornenia, lebo ma naozaj zaujimaju nazory inych manzeliek 😉
A aky je dobry manzel?tak podla mna ide hlavne o to aby sa vzdy o vsetkom dokazali riadne porozpravat vysvetlit a dohodnut.vtedy bude aj dobra manzelka aj manzel a hlavne si pomahali vo vsetkom aj s vychovou deti aj s domacnostou no proste vo vsetkom.
napadla mi stara pesnicky... "kdyz si bajecnou zenskou vezme bajecnej chlap"... presne tak to funguje, sebelepsia tip top dokonala zena, stihajuca na 100 percent vseky roly matky, gazdiny, milenky strati vela z tej dobroty pri mrchavom chlapovi, v nestastnom manzelstve stane sa zatrpknutou a smutnou, pasivne prezivajucou
Niekde som počula, že slepá a hluchá....
Tazko povedat aka je dobra manzelka, lebo kazdy chlap je iny, ma ine ocakavania od svojej zeny a tak. Ale zaklad stastneho manzelstva je podla mna ked sa manzelia uprimne lubia, vedia sa dohodnut a uzavriet nejake kompromisy, su k sebe tolerantni a respektuju sa navzajom. Akonahle nieco z tohto prestane fungovat, vztah sa pomaly narusa a vznika nespokojnost bud na jednej alebo druhej strane a vznikaju nezhody. Podla mna sa aj pohadat treba vediet, hadka vie byt obcas aj konstruktivna, ale samozrejme pokial je bez urazok 🙂 a gro kazdeho vztahu/manzelstva je podla mna komunikacia. A ten plny zaludok a prazdne vajcia je taka uzasna ceresnicka na torte, kedy je podla mna ta manzelka pre chlapa uplna TOPka 😀
Dobrá manželka je spokojná žena. Sebestačná a pouzitelná aj bez manžela.
Zas sebestacna fungujuca aj bez manzela.Casom si prave ten manzel najde tu kvetinku,ktora chlapa potrebuje a da mu to aj pocitit.takze aj v tom treba tu triezvu rovinu najst.
No tak si to zhrnme... najlepšie manzelky su ucitelky gramatiky... a dyslekticky... tie treba odpratat do klastora 😀 😀
@marusia12 Ach jaj 😂😂😂 presne o tomto som pisala ohladom nekonstruktivnych dristov.Prosim tejto slecne-pani neodpisujte,nemam v mojej teme zaujem o zvady,taketo komenty nestoja za kontrovanie.stale ma zaujima iba to aka manzelka je podla vas dobra manzelka a co ju robi dobrou manzelkou.vdaka.
To by mali pisat manzelia asi....bolo by to objektivnejsie
@nini1010 taká, s ktorou je spokojný jej manžel. Názory ostatných nie sú podstatné 🙂
Dobra zena miluje a obdivuje svojho muza- ako vie vsetko zvládnuť bez nej...preto čokoľvek čo robí je z lásky, nie preto že je nenahraditelnym elementom v zivote jedného neschopaka. A ešte keď je veselá, radosť pre chlapa prísť domov...(treba mi na tej veselosti popracovať) 😀
@marusia12 kto neovláda čiarky používa radšej tri bodky😂😂😂
Taká je dobrá manželka aký je dobrý manžel.
Podľa mňa sa to nedá zovšeobecniť.
Ja som vďačná môjmu manželovi za to že pre nás urobí všetko čo nám vidí na očiach.On je vďačný mne že robím to isté.Snažím sa byť dobrou matkou,on sa snaží byť najlepším otcom.Vždy sa navzájom vypocujeme, sme k sebe úprimní,hovoríme o všetkom,milujeme sa.Všetok voľný čas trávime spolu, nie lebo musíme..máme na výber,a vyberáme si jeden druhého.Máme fantasticky sex..vieme o túžbach toho druhého,a splname ich.
Sme partneri vo všetkom.Myslím že dobrúmanželku má dobrý manžel a opačne 🙂
Môj muž tvrdi že som dobrá manželka, ale väčšinu tých vlastností a zručností ktoré menuje sem nemôžem napísať 😂😂😂
Okrem toho varím skoro každý deň,peciem 2x do týždňa, vždy je oprate a poriadok(viac menej) 🙃
@zenaajmama To znie pekne.Gratulujem.

Hovorí sa, že keď má muž plné brucho a prázdne vajcia, tak je najspokojnejší 😀 Takže žena, ktorá to splní, je vlastne dobrá manželka 😀 A ešte by nemusela byť žiarlivá mrcha, čo mu stále kontroluje telefón 🙂 Ja sa to snažím dodržiavať a celkom nám to funguje 🙂