icon

Ako čeliť pocitu stagnácie v živote?

15. sep 2025

Nemali ste v zivote pocit ze neide s dobou? Ze vam nieco chyba? Alebo ze stale riesite tie iste veci dookola a nie a nie proste to uzavtiet.. napriklad uplatnenie v zamestnani. Chudnutie, naucenie sa nejaky jazyk sport atd.. ma to tak niekto.. ? Ako ste to riesili, povedali ste si ok kaslem na to nikdy chuda nebudem, nikdy sa nenaucim po francuzsky a zili ste dalej alebo ste sa drali a bojovali dalej?

thirstymonk
15. sep 2025

@anonym_autor V mojom živote sa striedaju epizody... sú proste obdobia, keď na niektoré veci kašlem a sú obdobie, kedy s nimi bojujem. A vyhrávam... :D Väčšinou.

minka201
15. sep 2025

@anonym_autor Ja to mám podobné ako thirstymonk. Sú veci, ktoré riešim už pol života, ale nie stále. Sú obdobia, kedy na ne kašlem a obdobia, kedy sa k nim vraciam a intenzívne ich riešim. Asi ich nikdy nedokážem hodiť za hlavu, nedokážem sa nastaviť tak, aby som sa k nim nevracala.

vilma7
16. sep 2025

Tak ja tie ciele nikdy nezabalim úplne ako definitívne nesplnené pod deku, stále ich nechávam otvorené...;) ;) [nádej umiera posledná] Ale sú to veci ktoré jednoducho nehoria, nie sú životu nevyhnutne atď...takze možno preto ich nesplnime vtedy ked chceme.
Ale zato som medzitým dosiahla iné, nie až tak cielene plánované veci.

jennky13
16. sep 2025

@anonym_autor ked riešiš stagnaciu vo svojom živote, tak ten progres porovnavaš s čím ?

oliolijanka
16. sep 2025

@anonym_autor To sa ti len zda, ze stagnujes.
Musis sa porovnat so svojim ja spred 5 rokov, spred 10 rokmi a viac.

Napis(sebe), kto si bola v roku 2020?
2015?
2010?
2005?
2000?
1995?....

rorino
16. sep 2025

@anonym_autor nikdy nehovor nikdy.To,že si sa francúzsky nenaučiia ako 30ročna,neznamená,že sa nemôžeš začať učiť ako 50ročná.Možno na niečo nie je správny čas,aj keď si myslíš,že ti ušiel vlak😉

anonym_3afc0d
16. sep 2025

@anonym_autor ja tomu celim v pravidelnych intervaloch, aktualne mam 43 a uz to beriem ako to je. su oblasti, kde som dobra. a na tom staviam. vzala som obycajnejsiu pracu, ked som v topkovej citila, ze som slaba a nestiham.