Ako donútiť človeka, aby si vymazal moje nudes?
ako?
Nijako. Za sprostosť sa platí.
nijako 🤷♀️ ak si ich vyzdielala dobrovolne sla si presne do tohto rizika
pod urcitym tlakom aom ich dala
Ty si tu už písala v inej téme, že?
Akym tlakom? Mas o tej vymene a natlaku zaznam? Konverzaciu cez maily, smsky, … Cokolvek?
@moonlight1210 ano mam smsky na viber aplikacii
ak ti za to zaplatil, tak nijak. ved si mu ich predala. inak by ma zaujimalo, ze preco to volas "nudes".
Ak si bola donútena a máš dôkaz o nútení tak smer polícia. Ak si to spravila dobrovoľne tak žiaľ za hlúposť sa platí
Hm a keď ti povie, že ich vymazal ako vieš, že už z nich nemá urobených x kópií a nezdieľa ich po kadejakých stránkach?
@kiwi3 pretože v anglictine sa to tak nazyva
tak to mi doslo, ale zvysok otazky nejak nebol v anglictine...
Ja by som si nahrala ako mna vydiera a myslim, ze hovoril i to, ze ta zabije. To si nahrat a to dat mna policiu. Ak nechces, tak mu iba povedat, ze nahravky s nebezpecnymi vyhrazkami mas v niekolkych kopiach pripravene pre policiu a ak zverejni alebo sa bude nadalej vyhrazat, tak ho naozaj udas. Mozno ombutsmanka by ti pomohla.
Akoze tie, ktore si poslala za peniaze? 🤣🤣🤣
Predtým, než sa jej začnete vysmievať, predstavte si, že to spravila vaša pubertálna dcéra...
Napriek tomu, ze si ich predala dobrovolne, bolo to v podstate z donutenia. Tu protihodnotu si stanovil on.
Teoreticky je to stale zalovatelne.
@elizabet173 ak je to ta ista autorka (co asi je).
Ale aj v takom pripade by sa to dalo postavit na tom, ze vyuzil jej situaciu nudze a stanovil si za pomoc nemoralne podmienky.
Podobne, ako sa da napadnut aj podpisana zmluva, ak k podpisu doslo pod casovym natlakom, alebo sa vyuzila nudzna situacia protistrany k neprimeranemu zisku a za neprimeranych podmienok.
Kazdopadne je uplne jedno, ako fotky ziskal. Ak ich nasledne pouzil na vydieranie, uz spachal trestny cin. Ak si za to ziada peniaze, protisluzby, ci dalsie fotky (uz zadarmo), uz je to trestny cin.
Ze ich kupil mu ako obrana nepomoze.
Ak ma ona dokazy, ze zneuzil jej situaciu a tak k fotkam prisiel (vynutil si ich ako jedinu protihodnotu, ked bola v nudzi), a ak ma dokazy, ze ju nasledne nimi vydieral, moze ho zalovat.
Nehovoriac o tom, ak je pravda, ze sa jej dokonca vyhrazal smrtou.
Ale prachy za fotky ti boli dobré že? Jednoduchšie je odfotiť si frndu a predať fotky, ako ísť vykladať tovar do Tesca...Raz, keď akúkoľvek fotku pošleš hocikomu cez akúkoľvek sociálnu sieť musíš rátať s tým, že sa môže hocikde ocitnúť. Čo raz pošleš už nikdy úplne nezmažeš. Musela si vedieť, že keď cudziemu chlapovi pošleš fotky, tak ho nijako nedonutiš, aby ich zmazal. Sorry, ale to je ako keby prostitútka vzala prachy za sex a potom obvinila klienta zo znasilnenia. Ty si mu tie fotky dobrovolne predala, prachy minula.
Hod to za hlavu, nedonútiš nijak.. bola to hlúposť ale už to nezmeníš
Nedonutis. Za sprostost platis. Ozaj a stalo to za tie peniaze?

Dala/dal si ich dobrovolne?