icon

Ako mám dosiahnuť, aby sa moji rodičia rozviedli?

anonymnemeno
9. júl 2023

No začalo to tak že oznámýa mi mama že je tehotná ja som to čakal lebo som ju musel vždy počuvať ako má
S€x snažil som sa jej to naznačovať ale nezaújimala sa o mňa vždy keď jej poviem nech prestanú tak na mňa kričia a serú na mňa zaujímajú sa len o seba nie o mňa tato robí všedko pre mamu a pre mňa len ten zaklad to iste aj mama pre tata prosim nepiste mi sem že to je normálne lebo toto nepochopite asi.😕prosím o RADU prosím

deti95060810
9. júl 2023

nadpis je o rozvode a veru na rozvod to nevyzerá podľa toho čo píšeš...
inak - nadpis nekorešp. s článkom...😉
autor, to spíš s mamou v jednej izbe?

janai1
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
9. júl 2023

@janai1 môj tip max. 15 r

petamich
9. júl 2023

a preco presne si myslis, ze by sa vasi mali rozviest? resp. preco vobec chces, aby sa rozviedli? ak sa citis zanedbavany treba to s nimi riesit a nie snazit sa dosiahnut, aby sa rozviedli 🙈

svetlonos
9. júl 2023

@anonymnemeno
nuz tak potom uz len odist na socialku a povedat i
, ako je to u vas doma. Pridu, presetria a ked zo ke tak zle ako popisujes, mozu ta vziat do domova.
Sice sa koli tebe nerozvedu ale nebudes vystaveny ich "nezaujmu" o teba. A mohol by si prosim ta aj napisat, kolko mas rokov?

svetlonos
9. júl 2023

@deti95060810
nemusi, stacia tenke steny a veru pocjes vsetko. Ja napriklad aj 4 susedov, jedni zhora, druhi zdola 😁

anonymnemeno
autor
9. júl 2023

@petamich ja mam tad mamu ale mama je furt s otcom a odstrcuju ma to nepochopis

anonymnemeno
autor
9. júl 2023

@svetlonos prepac zle som sa vyjadril myslel som to tak aj ze mamu mam rad len mama nevidi co otec robi mne a ona ho ma rada .Ja nevhcem otca

tenerifka
9. júl 2023

@anonymnemeno co ti robi otec? Ak to mama nevidi, sadni si s ñou a porozpravajte sa, v klude, ked budete len sami dvaja, ved teraz su prazdniny a otec aj chodi do prace, ci?

alison11
9. júl 2023

@anonymnemeno Povedz mame,čo Ti robí otec keď nebude doma.Koľko máš rokov?Môžeš mi napísať ip ak chceš.

majada35
9. júl 2023

Skús svoje pohoršenie otvorit pred starou mamou, nech im prepána dohovorí...neviem si reálne predstaviť, aby toto "divadlo" bez kontrolovania sa..malo stále počuvať maloleté dieťa...druhá vec, napíš mame list, (keď máš pocit, že k debate nedochádza, resp. K zmene...)kde zhrnies všetky svoje myšlienky ohľadom otca ....

ankare
9. júl 2023

@anonymnemeno čo Ti robí otec? Prečo ho nemáš rád?

anonymnemeno
autor
9. júl 2023

@ankare chcem sa s nimi rozpravat o tom nech to robia aspon ked niesom doma otec na mna nakrici da mi zahracha a PSYCHICKY ma týra

ankare
9. júl 2023

@anonymnemeno pozri, ak máš pocit, že Ťa otec psychicky týra, zver sa triednej učiteľke. Oni upovedomia príslušné inštitúcie a budú to riešiť.

januska12323
9. júl 2023

Daj si sluchátka a pusti film, ak máš na to vek nájdi si frajerku a môžte súťažiť kto bude hlučnejší.

veronikaszabova
9. júl 2023

@anonymnemeno ako ta ps.tyra?

anonymnemeno
autor
9. júl 2023

@veronikaszabova nadava mi….

lija22
9. júl 2023

otec ti da zaracha, lebo ho ziadas aby mali sex ked nie si doma? musi zrozumitelnejsie pisat.
Mama oco je mi velmi neprijemne, ked vas pocujem pri sulozi. Berte na mna ohlad. Toto si skusil?
A co este ti vadi, ked chces aby oco zmizol?

petronelag
9. júl 2023

@anonymnemeno Neviem koľko máš rokov, ale toto je normálne, že rodičia majú sex a mama bude tehotná, asi chcú mať aj ďalšie dieťa. Ak ti to prekáža daj si sluchátka a nemôžeš ich obmedzovať, čo majú robiť. Keď to nebudeš robiť, tak ti otec nebude nadávať a bude rád, že si pochopil, že sex majú preto, lebo sa majú radi.
Horšie by bolo, keby sa nemali radi. Tu sa nedá na nich ísť sťažovať, lebo ti nerobia nič zlého.

culienka
9. júl 2023

@anonymnemeno musíš sa sústrediť na to aby si sa ty mohol odsťahovať co najskôr sa bude dať. S rodičmi nepohnes a keď budú mať ďalšie dieťa tak to nevidím na to ze by sa rozviedli. Mama sa asi rozviesť nechce jej asi otec nevadí keď si s ním spravila ďalšie dieťa. Sťažovať sa na to ze nemáš dobrý vzťah s otcom je zbytočné. Najlepšie pre teba bude sústrediť sa na seba a urobiť si plán ako sa co najskôr odsťahovať , alebo ísť na internát.

katarinka89
9. júl 2023

@anonymnemeno toto je teda téma....🍿

anonymnemeno
autor
9. júl 2023

@culienka dakujem ale nejak musim tu bolet otcovi vratit

anonymnemeno
autor
9. júl 2023

@petronelag keby sa nemali radi bol by som najradsej na svete 🤦

anonymnemeno
autor
9. júl 2023

@lija22 vsedko ano presne to som skusil😕

veronikaszabova
9. júl 2023

@anonymnemeno mna by ozaj zaujimal tvoj vek

anonymnemeno
autor
9. júl 2023

@veronikaszabova preco moj vek ta zaujima ale asi psichika nie co?

cacianka
9. júl 2023

@anonymnemeno asi preto, že si sa dá votrel na stránku určenú pre ženy, matky , tehotné ženy a podobne.
Toto nie je stránka/fórum pre deti a pubertiakov, dupľom , čo sa nevedia ani riadne vyjadriť a napísať normálny text. Vyjadrujes sa ako sebestredne decko, egoista, či chce mamičku iba pre seba. Ty nie si rovnoprávny partner pre matku, , tým je otec, ty si ich dieťa a nemáš právo im rozkazovat či sa majú mať radi či majú mať medzi sebou sex. Sex nie je dôvod aby si odhanal otca,aby si rozbíjal ich manželstvo, aby si matku uzurpoval iba pre seba, daj si pozor na svoje požiadavky, lebo sa môže stať že ty pôjdeš preč od nich, nie oni od seba.
Ak sú doma aj iné problémy , tak ich môžeš riešiť so školskou pedagogickou, u tvojho pediatra. Nie na ženskom fóre.

culienka
9. júl 2023

@anonymnemeno tu bolesť otcovi nijako nevrátiš, ako by si dosiahol aby sa oň cítil tak ako teraz ty. No nijako. Mama je asi spokojná. A okrem toho budú mať ďalšie dieťa co bude ďalšia tvoja konkurencia s ktorou sa budeš musieť deliť o matkinu pozornosť. Proste budeš musieť dospieť skôr aj keď by si asi ešte potreboval tu materinsku lásku. Písal si ze mamu máš rád tak sa sústreď na to. A otcovi asi lezies na nervy so svojimi požiadavkami už ťa asi nepovažuje za dieťa na ktoré treba brať ohlady s tým nič nespravíš. Nakoniec jediné čo môžeš spraviť je zmeniť svoj prístup, lebo druhého nezmeníš.

anonymnemeno
autor
10. júl 2023

@culienka dakujem

petronelag
10. júl 2023

@anonymnemeno Ale veď u vás je všetko v poriadku, mama má rada aj teba (ako svoje dieťa), aj otca (ako svojho manžela) a bude mať rada aj ďalšie dieťatko, ktoré sa narodí. A ty by si ju tiež mal mať rád, ako svoju mamu. Pomáhať jej a tiež mať rád aj svojho otca.
Otec sa tiež o vás všetkých stará,