Ako nájsť rovnováhu s rodičmi?
Rodičia stale riešia že si mam robotu hladat vo svojom meste lenze tu neni robota myslim si ze ked si hladam pracu s ubytovaním tak p* ale to je preto ze chcem žiť s partnerom.
Stale im.nieco vadi na nom..
Som dospela nebudei nikto zakazovat
Odsťahuj sa k partnerovi rodičov už nebaví dotovať ťa. A samozrejme hľadaj prácu....
Dakujeme za oznam, drzime paste!
Odsťahuj sa k partnerovi rodičov už nebaví dotovať ťa. A samozrejme hľadaj prácu....
@ovaaa Mna nedotuju ja si všetko platím sama ked o tom neviete nerieste
Mozno by bolo treba pri hodnoteni partnera dat na rodicov. Oni zalubeni do neho nie su, vidia ho realne a mozno vedia o nom veci, ktore ty nevies. Ak by mnohe dcery brali rady rodicov vazne, mali by si v zivote o par problemov menej.
A od nas chces teraz co? Podla prejavu si iba plnoleta, ale dospela rozhodne nie...
Mozno by bolo treba pri hodnoteni partnera dat na rodicov. Oni zalubeni do neho nie su, vidia ho realne a mozno vedia o nom veci, ktore ty nevies. Ak by mnohe dcery brali rady rodicov vazne, mali by si v zivote o par problemov menej.
@oli18 On je v pohode chodíme spolu rok aj nieco takze ich uz nebudem počúvať
A od nas chces teraz co? Podla prejavu si iba plnoleta, ale dospela rozhodne nie...
@maximiliana som dospela....len sa do mna vsetci seru...
Podla tvojho vyjadrovania este dlho dospela nebudes 😂 ved sa pobal, odstahuj k frajerovi a vybavene... rodicia ta nebudu musiet dalej zivit a prestanu sa do teba starat...
Znak dospelosti je, že sa postavis na svoje nohy a prevezmes za seba zodpovednosť.Tak si nájdi prácu a choď bývať k priateľovi a ukáž im, že sa vieš o seba postarať.
On je v pohode pre teba, zalubenu, vidis ho v inych farbsch, ako rodicia. Zamysli sa nad tym, co maju rodicia proti nemu a preco. Dole je jednz tema, kde baba po nevydarenom vztahu priznava, ze rodicia mali pravdu. Pouc sa z chyb inych. Rovnaky pripad mame v rodine.
On je v pohode pre teba, zalubenu, vidis ho v inych farbsch, ako rodicia. Zamysli sa nad tym, co maju rodicia proti nemu a preco. Dole je jednz tema, kde baba po nevydarenom vztahu priznava, ze rodicia mali pravdu. Pouc sa z chyb inych. Rovnaky pripad mame v rodine.
@oli18 Nemaju pravdu v nicom

Dobre