icon

Ako nájsť syna, ktorý prerušil kontakt?

Včera o 14:58

Ahojte, prosím vás ako sa dá vypátrať syn, ktorý žije v zahraničí už veľa rokov.. Kontakt s matkou cez fb, odpovede ok, mam sa dobre alebo nič, poslednýkrát volali v lete.. Vedia len adresu do práce kde mu raz posielali nejaké dokumenty... Takto sporadicky píše už niekoľko rokov... Vzťah mali vždy pekný, nič sa nestalo medzi nimi zlé, len jedného dňa odišiel a po rokoch takto utal kontakt.. Budem vďačná za každú radu

barka1
Včera o 15:09

Cez adresu, ktoru maju k dispozicii? Cez sukromne detektivnu agenturu?

anonym_128227
Včera o 15:24

@anonym_autor
Preco sa doho staras? Si sukromny detektiv?

autor
Včera o 15:37
@anonym_128227

@anonym_autor
Preco sa doho staras? Si sukromny detektiv?

@anonym_128227 starám sa preto lebo ma požiadala jeho mama, keď nevieš pomôcť tak ajtak ďakujem za tvoju odpoveď

sissy27
Včera o 15:37

@anonym_autor a ked ho aj vypatras tak co? Budes ho potajomky spehovat a podavat info dalej? Je to dospely clovek, o blizsi kontakt zjavne nestoji, asi ma svoje dovody. Keby chcel, tak to zmeni.

anonym_52f111
Včera o 15:38

Nech matka vycestuje tam kde pracuje.

autor
Včera o 15:38
@barka1

Cez adresu, ktoru maju k dispozicii? Cez sukromne detektivnu agenturu?

@barka1 skúsime aj to, ďakujem len neviem ci budu chcieť poskytnúť info

autor
Včera o 15:39
@sissy27

@anonym_autor a ked ho aj vypatras tak co? Budes ho potajomky spehovat a podavat info dalej? Je to dospely clovek, o blizsi kontakt zjavne nestoji, asi ma svoje dovody. Keby chcel, tak to zmeni.

@sissy27 nie tu ide o to ze jeho mama sa bojí ci ho niekto ne zneužíva na prácu, ci neberie drogy ci ci ci je toho vela

autor
Včera o 15:39
@anonym_52f111

Nech matka vycestuje tam kde pracuje.

@anonym_52f111 jej to žiaľ zdravotný stav nedovoľuje

tundra
Včera o 15:40
@anonym_autor

@anonym_128227 starám sa preto lebo ma požiadala jeho mama, keď nevieš pomôcť tak ajtak ďakujem za tvoju odpoveď

@anonym_autor mas adresu,co je velke plus.
Nepises krajinu,ale skusil by som zavolat zamestnavatelovi a poziadal o telefonicky kontakt na dotycneho.

anonym_52f111
Včera o 15:42

Tak nech niekoho poziada o pomoc a vycestuje. Napr. Ty

anonym_33131f
Včera o 16:05

@anonym_autor A čo sa zmení teraz po rokoch

anonym_e55222
Včera o 16:05

Ale veď on napísal mám sa dobre, ozval sa...nechce byť v kontakte

anonym_0a1df3
Včera o 16:07

@anonym_autor nezvestny nie je... x rokov zije vonku... nema zaujem o kontakt... skor by som sa zamerala na to, preco?????? ked ho mama aj vypatra, co ako matka uplne rozumiem.... co sa stane? pises ze zdravotne dovody jej neumoznuju vycestovat... chlapec potazmo odpise, aj ked stroho... ved cez fb si mozu aj zavolat... zvlastne ze tak nerobia

minenkaa
Včera o 16:12
@anonym_autor

@anonym_autor však normálne zavolajte na firmu ,že ho hľadáte a je a pýtajte si ho k telefónu
Kontak sa neruší len tak pre nič za nič ,muselo sa niečo stať

A ako už bolo písané nič sa nevyrieši keď aj zistíš kontak ,on vie kde sa ma ozvať ak by chcel

tykat
Včera o 16:30

@anonym_autor nikto ho hladat nemusi, ak je dospely a sem tam sa ozve tak nie je nezvestny. Viete kde pracuje, mate adresu, ozyva sa.

0silvia0
Včera o 16:45

@anonym_autor ked mu matka zavola tak on nezdvihne?

klotildabazarik
Včera o 17:29

@anonym_autor to je skoro ako u "nas" 😂

autor
Včera o 17:29

Skúsime tu firmu... Nestalo sa nič len proste sekol ten kontakt, keď volá tak nezdvihne.. Ide jej o to aby vedela ze je v poriadku, to ju trápi, je to jej jediný syn, bola naňho sama, vzťah mali vždy pekný .. A ani ja nemôžem vycestovať

anonym_addd03
Včera o 17:39

nieje to moj ex lol .. tiez uplne ako by si o nom pisala.. uplny flegnmatik co sa tyka kontaktov a rodiny .. ale ten aspon obcas napisal a aj na par dni prisiel.. kazdopadne on by iste nechcel,aby ho niekto kontaktoval ci hladal kde byva- bola to jeho volba taky zivot ... ako matka som to nikdy nepochopila a snad sa nicoho takeho s mojim dietatom nedozijem... a asi by to mala aj jeho mama tak spravit ... nech mu napise spravu ze sa onho boji a mrzi ju ze prerusil kontaty .. no ak by sa aspon ozval ze je v poriadku

puremum
Včera o 17:42

v akom je state? neviete ho najst cez socialne siete?

minenkaa
Včera o 17:44
@anonym_autor

Skúsime tu firmu... Nestalo sa nič len proste sekol ten kontakt, keď volá tak nezdvihne.. Ide jej o to aby vedela ze je v poriadku, to ju trápi, je to jej jediný syn, bola naňho sama, vzťah mali vždy pekný .. A ani ja nemôžem vycestovať

@anonym_autor vsak daj tu kde pracuje aspoň stará mesto a potom ak niekto sa tu ozve ,že veď to tam poznám ,skúste sa cez správy dohodnúť toho človeka nájsť ,ak by bol niekto ochotný

klotildabazarik
Včera o 17:52
@puremum

v akom je state? neviete ho najst cez socialne siete?

@puremum on mozno nechce

ibatanecnica
Včera o 18:01

@anonym_autor nechat ho tak. Je dospely svojpravny. Keby mal zaujem ozve sa sam.

puremum
Včera o 19:00
@klotildabazarik

@puremum on mozno nechce

@klotildabazarik chce nechce-mozno nieco malo ma na profiloch -tak aspon budu vediet ako sa ma ;)

mamina7070
Včera o 19:04

a keby sinmu zavolala/ napisala ty? nejaky dovod tam urcite bude preco s nou nie je v kontakte
skus sa s nim skontaktovat najprv ty bez toho aby si ju spominala a mozno sa aj dozvies preco je to tak

anonym_ad3e13
Včera o 19:51

Kontakt na neho predsa máte a ked nedvíha čo tým dosiahneš že ho vyhladate?

klotildabazarik
Včera o 20:12
@puremum

@klotildabazarik chce nechce-mozno nieco malo ma na profiloch -tak aspon budu vediet ako sa ma ;)

@puremum nas nema ani fb(pre istou)

anonym_8ec0ef
Včera o 20:34

Veľmi,velmi smutne.Dufam ze sa tohto nikdy nedozijem 😪
Nikdy ste sa ho nepýtali prečo sa neozýva? Nekomunikuje viac?
Prečo nezdvíha telefón?

sovica
Včera o 20:59

@anonym_autor O akom pátraní píšeš? Nie je nezvestný, či? Však adresu do práce matka má a kontakt cez FB alebo mobil tiež, aj keď sporadický. Od leta sa neozval ani krátkou správou, aj keď mu mama písala alebo volala? Mobil zvoní, zvoní a nikto to neberie, alebo hovor "odmietne"? Nemôže mu mama jednoducho napísať správu: "Janko, dlho si sa neozval. Ako sa máš? Čo máš nové? Bojím sa o teba a rada by som ťa aspoň raz za mesiac počula, aby som bola spokojná, že žiješ a máš sa dobre. Nerozumiem, prečo si so mnou prerušil kontakt. Prosím, ozvi sa mi."
A môžeš konkretizovať štát v ktorom žije?