Ako neuraziť 70-ročného?
Ahojte, chcem sa spytat, mame 70 rocneho uja, a dnes zacal dvihat moju 11mesacnu dceru, ledva sa prito udrzalna nohach a ked ju pokladal na zem skoro stratil rovnovahu a bol by na nu spadol, ako mu povedať aby ju nedvihal kedže sam sa ledva drzi na nohach, aby sa pritom neurazil podotykam deti nikdy nemal takze o ziadne sa ani nestaral ani vychova nic, takze s nimi nevie ani pracovat ani nema reflexy ani cit k nim
@azurova99 tak k nemu radšej nechoďte keď je teraz ešte aj chorý
@jabadabadu lebo s nim byvame
asi by som viacej riesila, ze je infekcny, ako to, ze tvoju dceru dviha na ruky... otazka je ze preco s nim byvate?
@azurova99 Nabuduce: “Prosim ta, radsej ju nedvihaj, naposledy si na nu skoro spadol. Ked tak si sadni, dam ti ju na kolena. “A ci sa urazi, to je jeho problem, su to jeho pocity. Tvoj problem je v prvom rade bezpecnost a zdravie tvojho dietata. Skus si to zobrat opacne, trapi sa on tvojimi pocitmi?
Dychate na ňu bacily, vypadáva vam z ruk, ujo, mal by ste sa skonsolidovať !
Tak chcel jej prejaviť lásku. Ja osobne by som dávala pozor a nenechávala by som ju samú s ním a myslím, že si uvedomil, že je to nad jeho sily po dnešnej skúseností a viac to skúšať nebude. A skús skôr tak, nech si spolu sadnú k sebe na sedačku a tak, pod tvojim dozorom.
@azurova99
nech sa 300x radsej urazi ako by mal mojmu dietatu ublizit. Niekto mu uz to jeho ego zase pohladka. Mne osobne je jedno, ci nema súdnost 15- 70-85 rocny. Pokial ide o bezpecnost, poviem na rovinu a zasiahnem. Bez ohladu na zranene egá.
Povedz, nech si sadne a drzi ju na gauci. A sorry ale vzhladomna jeho vek asi nebude aktivnym ucastnikom zivota tvojich deti, tak by som rozhodne chranila ich.
Ja neviem ženy citam to uz piaty krat ale nikde nevidim zeby autorka pisala ze ujo je chory, infekcny
Tvoj názor ho nezaujíma, nespráva sa k vám dobre a ty si necháš ohroziť dieťa ,len aby sa neurazil?
kde píše o tom, že je ujo chory? ja to nevidím v atorkinych prispevkoch
@anicka182 aj to čítam dookola a tiež nevidim
@anicka182 už som sa bála že neviem čítať lebo príspevok a reakcie som si čítala 4x a nikde to nevidím 😅
@tiumen to su take vykriky do tmy, niekto sa na niečo spyta a z 10 odpovedi dostane 9 ano a 1 ne, tak sa urazí a hned zbrklo ujde z fora. Pritom nejde o nič
@karolinakr prepáč,ale tak ani psovi,normálne som si predstavila ako mu to tak niekto hovorí a bola to biedna predstava...
@karolinakr mate este znamych? lebo ja by som sa s vami urcite nestretavala ked takto bezne komunikujete

normalne, ujo musi vam byt tazka nedvihajte ju aby ste si neublizili...