icon

Ako povedať mame o práci v kasíne?

12. feb 2026

Mam 22 rokov, studujem veterinu v 4. rocniku a pri tom sem tam pracujem v restauracii ako brigadnicka. Vztah s mamou mam dobry no presli sme si riadne tazkymi obdobiami. Hlavne na zakladnej a strednej ked som chcela objavovat, skusat nove veci, isla na mna dost tvrdou vychovou a casto za blbosti, na ktore by som ja v buducnosti ako matka reagovala uplne inak. Napriklad ked som mala 12 rokov, isla som do fitka a pri registracii som klamala o veku, lebo vstup bol od 14 rokov, aby ma tam pustili. Prislo sa na to a vrieskala na mna nenormalne, ze preco jej vkuse musim zrat nervy a robit hanbu. Viem ze som to vtedy prehnal ale aj teraz, po 10 rokoch ako dospela zena viem povedat, ze som si taky vystup nezasluzila. Takychto situacii bolo mnoho. Zmenilo sa to hlavne ked ma zobrali na vysoku, zacala ku mna akoby vzhliadat a inak sa somnou bavit, takze teraz sme sa par rokov nehadali nejako extra. Teda iba na muzoch, lebo som mala vztahy s muzmi ktorí jej nesedeli a vzdy sa pytala na chlapov s ktorymi ma chcela dat dokopy ona. Hlavne jej vadili chlapi ktori vysoku nemali, minule zamnou prisla do izby s tym ze vsakze si uz muza bez vysokej nenajdem. Povedala som jej na to len to, ze neviem, budem sa rozhodovat podla toho s kym sa budem citit dobre a nie podla vysokej. Teraz ked mam toho v skole konecne menej, by som chcela vyskusat este jednu vec ktoru som vzdy chcela. Chcela by som v lete pracovat s kamaratkou v kasine no uz teraz sa bojim, ako jej to poviem. Bude protestovat, ze ma tam nepusta v ziadnom pripade, zase zacne ze “uz si myslela ze somnou vojnu vyhrala” a zase pridem s nejakym sprostym napadom. Co si o tom myslite? Ako to mam spravit?

sisa_s
12. feb 2026

Ani mne by sa nepacilo, ak by moje dieta pracovalo v kasine

ivik4
12. feb 2026

Mas 22 rokov , si dospela. Kludne tam chod pracovat, jej povolenie ani pocit ze sa jej to paci naozaj nepotrebujes

patrike
12. feb 2026

Ty studujes 4. rocnik VS ? Preco sa potom spravas ako decko ? Nie si povinna matke nic vysvetlovat o praci, studiu ani muzoch.

autor
12. feb 2026
@ivik4

Mas 22 rokov , si dospela. Kludne tam chod pracovat, jej povolenie ani pocit ze sa jej to paci naozaj nepotrebujes

@ivik4 no presne toto si hovorim aj ja. Len to ze bude doma strasne dusno a budem nejaky cas pocuvat akym som pre nu sklamanim.

autor
12. feb 2026
@patrike

Ty studujes 4. rocnik VS ? Preco sa potom spravas ako decko ? Nie si povinna matke nic vysvetlovat o praci, studiu ani muzoch.

@patrike mame blizky vztah ale niekedy to nie je stylom ze vie o mne vsetko lebo ma vo vsetkom vie pochpit, ale ked sa jej nieco nepaci tak prave naopak, velmi ostro to vie vyjadrit.

wokokoza
12. feb 2026

Tak ale si dospelá, ja by som jej to možnože byť tebou na nos ani nevešala. Nemusíš jej povedať, kde brigáduješ. Vidíš, ako sa správa, takže by som to asi riešila takto.

autor
12. feb 2026
@wokokoza

Tak ale si dospelá, ja by som jej to možnože byť tebou na nos ani nevešala. Nemusíš jej povedať, kde brigáduješ. Vidíš, ako sa správa, takže by som to asi riešila takto.

@wokokoza takto som to spravila s mojim poslednym vztahom, ze som jej nepovedala o nom nic, iba ze niekoho mam. Hrabala sa v tom dovtedy, az kym nezistila a postavila ma pred hotovu vec s otazkou ze jej mam teraz odpovedat pravdivo a spytala sa nanho priamo.

anonym_6828dd
12. feb 2026

Mali by ste sa viac obe rešpektovať
Ok ako dieťa nebolo na teba zrejme spolah ale bola si dieťa a riešila to po svojom,ze navrieskala a to by urobila každá druha za nespolah a klamstvá
No stále ti neveri
Nehovoriac,ze hej chýba uznanie od teba ,tebe uznanie od nej a veru zbytočne spolu bojujete
A ma pravdu s tým kasínom na polovicu
Robila som aj ja a nieje to med lízať, stále hrozí prepad,gembleri,alkoholici,zavislaci,nehovoriac aj lákadlo pre teba,dodrziavanie zákonov lebo ti hrozia veľké pokuty atď atď atď

deti95060810
12. feb 2026

tvoja mamka je psychopat. Radšej by som bola na internáte celoročne ako takéto peklo doma zažívať.
sa ti čudujem že toto trpíš.

anonym_16dee3
12. feb 2026
@patrike

@patrike asi preto ze ta matka ju zivi? Predpokladam ze jej moze povedat aj "cau Emka, ak si chces robit co chces, tak si rob, ale ako samostatna jednotka, a nie ze sluzby ktore sa Ti hodia tak vyuzivas a pravidla ktore sa Ti nehodia tak nerespektujes".

Podla mna by ste si OBE mali vstupit do svedomia a zacat sa spolu bavit ako dospele osoby. Aj Ty.

petronelag
12. feb 2026
@anonym_16dee3

@patrike asi preto ze ta matka ju zivi? Predpokladam ze jej moze povedat aj "cau Emka, ak si chces robit co chces, tak si rob, ale ako samostatna jednotka, a nie ze sluzby ktore sa Ti hodia tak vyuzivas a pravidla ktore sa Ti nehodia tak nerespektujes".

Podla mna by ste si OBE mali vstupit do svedomia a zacat sa spolu bavit ako dospele osoby. Aj Ty.

@anonym_16dee3 Aj ja si myslím, že nielen preto, že ťa mama ešte živí, ale hlavne preto, že mama ti chce len dobre a varovať ťa pred nejakými zbytočnými problémami je ju do určitej miery treba poslúchnuť. Ja by som tiež dcére povedala, že do kasína na brigádu radšej nie, tam sa schádza taká spoločnosť, ktorá môže mladé, neskúsené dievča stiahnúť nadol. Radšej niekde inde na brigádu.

anonym_ce32e8
12. feb 2026

To ako s tebou mam “riesi chapov” je riadne mimo… ako by som musela byt sama nestastna aby som dcere chodili hovorit ze si nenajde chlapa a pod? A v 22 si davno dospela, ides do kasina robit nie gamblovat tak sa voci mame za seba postav.

saraxyz
12. feb 2026

@anonym_autor tvoja mama je divná. Začala ku Tebe vzhliadnuť keď si začala študovať na VŠ? Čiže budeš pre ňu dobrá iba s titulom? A chlapov si budeš tiež hľadať iba s titulom? Si ja nej závislá, keď sa jej bojíš povedať pravd

anonym_53af56
12. feb 2026
@patrike

@patrike ja ti poviem prečo..lebo vďaka tej jej matke a jej správaniu sa tak cíti..

rozculena
12. feb 2026
@anonym_autor

@patrike mame blizky vztah ale niekedy to nie je stylom ze vie o mne vsetko lebo ma vo vsetkom vie pochpit, ale ked sa jej nieco nepaci tak prave naopak, velmi ostro to vie vyjadrit.

@anonym_autor vy nemáte blízky vzťah

cacianka
12. feb 2026
@deti95060810

tvoja mamka je psychopat. Radšej by som bola na internáte celoročne ako takéto peklo doma zažívať.
sa ti čudujem že toto trpíš.

@deti95060810 o 13.26 máme dobrý vzťah...
No ani omylom

natalka13
12. feb 2026

Odstahuj sa. Mas po probleme po kontrole a blbych reciach.
Brigadou si zarobis.