icon

Ako prekonať hnev na seba za drobné chyby?

22. mar 2025

Ahojte baby. Dám jeden príklad. Dnes som nakupovala v lidli nad 50 eur, samé potraviny žiaden alkohol … a neuplatnila som si ten kupón nad 50 eur 5 eur zľava. A nestalo sa mi to prvýkrát. Teda nie často nakupujem v lidli nad 50 eur a väčšinou mi to vždy padne na iný deň než sobota keď tato akcia prebieha. Dnes som bola v tom že je nedeľa, lebo sme odchádzali od svokrovcov výnimočne v sobotu a nie v nedeľu. Muž sa mi smeje dával mi hneď “rovno” 10 eur 😆 ale mňa to proste škrie tá moja sprostosť , že som to nevyužila, my žijeme ledva ledva ja som ešte na rodicaku nehovorím že si musíme požičiavať ale ja zas budem dnes celý deň myslieť na to, že za 5 eur by som malej mohla niečo kúpiť. Ako na to nemyslieť , dať si nabudúce pripomienku, alebo proste ak to aj vy máte že vás nejaká blbosť škrie , čo robiť . Ďakujem a ešte pekný deň .

majo111222
Odpoveď bola odstránená
katkaseiner
22. mar 2025

ja vzdy v aplikacii vyklikam -aktivujem kupony, automaticky vezme kupin

lindous
22. mar 2025

Hovorím si, že keď nejde o život, ide o bobek a keď už to neviem zmeniť, tak to nemá cenu riešiť... ale niekedy ma aj tak vie štvať nejaká tá blbosť čo sa mi poadrí (ne)spraviť vcelku dlho 😅 ak sa dá spraviť nejaké opatrenie, aby sa to neopakovalo, spravím ho a to ma tek nejak ukľudní... ale inak si myslím, že keď to máš v povahe, veľa s tým nespravíš...

madeincssr
22. mar 2025

Mojaaa, pre 5 Eur nema zmysel sa psychicky trapit. Stane sa. Keby si vedela co vsetko ludia prehajdakaju. Napr. aj mierny fajciar kludne 50€ mesacne.

dominikamacakova
22. mar 2025

No ja som pár dní dozadu objednávka z H&M za nejakých 97€ a potom som si spomenula, že mám kupón -10% nad 100€ 🙈 Prežila som...

moonlight1210
22. mar 2025

Stiahni si appku. Ked vojdes do predajne, daj sa s kosikom bokom, otvor appku a postuduj, co vies vyuzit. Tie kupony si naklikaj a chod nakupovat, aplikuju sa automaticky pri platbe.
Stoji to trochu casu, ale ked potrebujes usetrit, stoji to za to.

Pocas nakupovania ma clovek v hlave sto veci, co nezabudnut kupit, pripadne mu kadeco este napadne, co doma chyba, ked to uvidi v regale. K tomu uz planuje cestu domov, co varit, atd.
Tak mu daky kupon vysumi z hlavy.

Ja som takto “prehajdakala” asi 20€ z tesca, ked boli kupony po 5€ pri nakupe nad nieco, len platili od-do, tak som ich vypustala z hlavy, lebo tam casto nie som. Ze reku, ak tam nahodou budem, pozriem, ci sa ktorysi da pouzit. Aj sa dal, ale vzdy som na ne zabudla.
Potom som si upratovala penazenku a nasla ich, uz prepadnute. Co uz.

dankabetka
22. mar 2025

Ahoj, ked som bola na materskej , zabudla som na posledne gastrolistky co som dostala, ostali k kabelke, ked som ich nasla, veru ma mrzelo...bolo to cez 70 € ( rok 2016, vtedy mali hodnotu, dnes je to 1 nakup)

bystrozraky
22. mar 2025

Nebuď na seba príliš tvrda kvôli minulým chybám.
V budúcnosti to znova pokašleš,
celkom pravdepodobne ešte veľkolepejším spôsobom.
Prečo sa trápiť včerajšími chybami,
keď máš pred sebou ešte oveľa väčšie chyby co spravis?
Si človek, čo veci kazí - ako kazdy iny,
a pokašľať nieco je súčasťou tvojho rastu,
Prijmi tento proces ;)

autor
22. mar 2025

Ahojte , všetkým , každému jednému ďakujem za milé úprimne názory . Úprimne , bála som sa tu nejakého lyncu , ale všetci ste úžasní , zlatí ľudia . Každý jeden ste napísali niečo krásne a verte , že ste mi pomohli ,
@majo111222 ma rozosmial úvodnou vetou ako sa “culim” , naozaj som sa usmiala pri čítaní 🙂‍↕️,
@katkaseiner šikovná rada a budem využívať ,
@lindous presne ale skúsim s tým pracovať ,
@madeincssr ďalší zlatý chlapec už len s tým “mojaaaaaa” , dobre mi to padlo taký milý familiárny komentár ,
@dominikamacakova presne čo som potrebovala citát , krásny prístup no tak proste stalo sa ideme ďalej ,
@moonlight1210 ty si úplne zlatíčko a úplne presne presne presne si mi , a podľa mňa nielen mne prečítala myšlienky , presne ako píšeš , mala som v hlave naozaj tisíc iných veci , problémov , na čo všetko som myslela , si naozaj šikovná múdra baba a strašne mi tvoj komentár pomohol a cítim , že v tom nie som sama , si moc Mila ďakujem 🌷
@dankabetka ahojky , no tak to veru , 70 eur pred deviatimi rokmi , ešte teraz je to riadny peniaz ale vtedy … fuuuu … mrzí ma to skrz toho že viem , že na materskej rodičovskej , pokiaľ nie je otec Boris K. , väčšinou rátame každý cent … 😔 neskúsila si vtedy osloviť tu spoločnosť , čo lístky vydávala ? Že či sa to nedá nejak zameniť ?
@bystrozraky Wow , ďakujem moc za názor a úžasný komentár . Veru si z toho beriem poučenie . Hlavne je prijať to . Ďakujem ti moc 🌷

Ešte raz , ďakujem Vám všetkým . Netušíte , ako veľmi ste mi , v možno pre niekoho banalite , pomohli . Ďakujem ❤️

majo111222
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
22. mar 2025

ja som včera vytratila 1e z vrecka čo tam mám do nákupného vozíka alebo do vláčika pre syna, tak snáď niekoho potešila 😁 a ešte som pri upratovaní auta tento týždeň našla 20e kupón do pepca 🤷 tým že tam nechodíme tak som naň zabudla