Ako prekonať neustály hnev a podráždenosť?
Ahojte. Prosím vás viete mi poradiť… stále sa cítiť nahnevaná, všetko ma hnevá a ľahko vybuchnem. Idem si aj sama sebe na nervy. Do ničoho sa mi nechce nič. Nemám v živote žiadne vážne problémy tak nechápem prečo sa takto cítim. Čo vám pomohlo ?
@anonym_autor Mozno si vyhorela...
Možno je to výsledok nejakej chemickej nerovnováhy - chýbajúci vitamín, cukor, magnézium... A možno si len potrebuješ urobiť radosť nejakou maličkosťou (voňavka, účes, topánky, krém, koncert).
nevieme koľko máš rokov ani aký máš život ...
@anonym_autor menopauza? ak mas na nu vek..
@anonym_autor najdi si nejaku zalubu, ktorej sa budes venovat.
@anonym_autor
pomohla mi infúzie železa s vitamínom c, zistit a odstrániť zápaly v tele.
Vyrozprávať sa niekomu, pomenuj problémy a prijmi fakt, ze pokiaľ nejde o život, nejde o nič. Ale ťažko radiť.... si slobodná, vydatá, s deťmi, ci bez.. doma na materskej alebo máš veľa v práci, atď.
Setadif Pc ,magnezko
Co všetko ta hnevá a prečo? Máš deti, manžela, nespokojnosť v práci atď...podľa mňa treba odstrániť príčinu, čo to spôsobuje.
@anonym_autor mam to podobne a som ukricana, nervozna a zla aj za maličkosť a mam co robit aby som veci zvládala vklude. Mam rozhádzané hormóny, tie nemôžu za všetko ale jednoznačne situaciu neulahcuju aach. Samej mi to vadi, skodim si tym a to nechcem
@moje2baby mám 30, som na materskej 3 roky
@anonym_autor do práce sa nechystáš? Môže to byť zo stereotypu na MD, nie každá žena je stvorená na to, aby bola roky s deťmi doma

obcas som tiez tak... ale neviem co na to vplyva... ja to volam ze mi pretiekol pohat... som ale zvedava co ti tu poradia..