Ako prekonať pocit neschopnosti a bezmocnosti?
Idem sa k vám vyrozprávať...mam 2 synov...prešiel rok ako som opustila manžela kvôli inému no ten zakrátko zomrel a začal sa môj kolobeh...hospitalizácie na psychiatrii...požívanie alkoholu...vždy som sa nejako nakopla no teraz sa cítim úplne bezmocná,neschopná,bez chuti do života...
@zoltkana ak máš na jedlo a strechu nad hlavou si bohala,prvá dobrá vec,ak máš pracu druhá dobrá vec,ak máš zdravie ,tretia dobrá vec,máš dve deti ,to sú hneď dve dobré vec a zapamätaj si navždy, ak si ty nepomôžem nik iný to neurobí,vo svojom živote si ty najdôležitejšia ,tak začni žiť pre seba každý deň
Draha moja, závislosť je veľmi nepochopena časť ľudských životov a bohuzial casto jeho sucast. V takom prípade pomôže odborník - nie vykecat sa kamoske , alebo psychologovi. Normálne nasadiť medikamentoznu terapiu, taktiež pravidelne terapie u psychiatra, skupinové a klubové terapie sú tiež perfektne. Mám s tým skúsenosť a momentálne som vo fáze života kedy som za všetko čo som prežila , vďačná . Držím palce 🍀

@zoltkana ahoj,máš dve malé deti, oni by mali byť tvoj motor, máš za ne zodpovednosť. Preboha žena, vzchop sa. Vždy sa dá zacat odznova.