icon

Ako presvedčiť dcéru, aby nekúpila luxusné auto?

16. aug 2024

Ahojte prišla som sa vyrozprávať. Mám dcéru 22 ročnú.. študuje externe vysokú - vsetko si sama platí hneď po strednej išla pracovať. zarobí dosť dobre a aj si šetrí..
z tejto stránky nemôžem na ňu nič zle povedať. No kedysi ju bavili nákupy kozmetika oblečenie nechty.. a naraz jej úplne preplo a miluje auta nič iné ju nezaujíma chodí na rôzne zrazy vkuse pozerá videá o autách.. vie o nich viac ako väčšina chlapov.. akurát že ju nezaujímajú obyčajne auta ale skôr športové.. a tu prichádza problém- nasetrila si nejaké peniaze a chce si kúpiť jazdené auto jednej svojej vysnívanej povedala by som luxusnejšej značky.. dnes bola aj na obhliadke a odviezť sa.. do týždňa sa ma rozhodnúť a ona o tom proste naozaj uvažuje že to kúpi.. jedna vec áno sú to jej peniaze ona si šetrila ale druha vec je servis a náhradné diely..
poraďte ako ju dohovoriť?

Strana
zmrzlinka2021
16. aug 2024

A čo jej chces dohovarat?

autor
Autor odpoveď zmazal
lilyianka
16. aug 2024

Veď píšeš, ze zarobí celkom dobre. Nech si auto kúpi, ja by som jej v tom nebránila. A ak ho časom neutiahne, tak ho predá a môže si kúpiť iné.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
ukgirls
16. aug 2024

dievca je sikovne a plni si sny - kiezby bola kazda taka ... nechaj ju zit jej zivot .. vidi sa v tom .. diely pozhana poopravuje a ak nie .. otrepe sa z jednej prehry ale poucena pojde do dalsej vyzvi ... snad aj moja dcera raz bude taka

katka2602
16. aug 2024

Prečo sa pletieš dcére do života? Prečo jej chceš zničiť jej sen, na ktorý si našetrila? Najskôr píšeš, že zarobí slušne, čo je asi pravda, keď si nešetrila na také auto a na druhej pochybuješ, že bude mať na servis. Nech nech sama zisti ci to zvládne, keď nie auto predá, nevidím v tom problém.

autor
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
16. aug 2024

Rešpektuj ju. Ty to platiť nebudeš

ukgirls
16. aug 2024

a? nechaj ju ... bola by si radsej ako keby sa dopichala ako ine baby v jej veku ked uz maju tvare jak kacice ? radsej nech sa uci kolko stoji zivot a nauci sa nan setrit ... nechaj ju to vyskusat-ved ty to platit nebudes... kazdy musime zazit aj sklamania a vyzvu .. prekonavat a nevzdavat sa .. tes sa s nou a problem ries az vtedy ked pride

pribinak
16. aug 2024

Ty si zi svoj život a ju nechaj žiť ten jej život.
Si otravná. Ona si zarobila a ona nech aj rozhodne na čo chce tie peniaze minút

Je šikovná, nezavid a makaj aj ty na sebe

autor
Autor odpoveď zmazal
katka2602
16. aug 2024

Dajú sa pozháňať náhrady, kolegyňa ma porche a v pohode sedia diely z W, nikto nehovorí, že má kúpiť originál diel.

zafir01
16. aug 2024

Pozri ..v 22 som sa ja vydávala ,bývala som vo vlastnom prvom mini bytiku,a snažila sa s mužom o bábo ..
Tvoja dcéra je dospelá . Ak sa príde k tebe poradiť ,môžeš jej povedať svoj názor . To je tsk všetko .najmä pokiaľ je finančne od teba nezávusla .
Si však ju stále podporujes vo financiách ,chcelo by to rozhovor

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
zafir01
16. aug 2024

Povedala si jej veľmi zle .a byť tebou sa jej idem ospravedlniť . Vzťahy sú krehká vec . Je to jej sen .nie tvoj .jej život ,jej plány ,jej zarobené peniaze.
Prečo ju stále chces držať za ruku ? .ak je tak ako hovoríš ,príde na to sama a poučí sa .

tramtada31
16. aug 2024

Presne pre toto som išla za otcom, keď som mala 21 a chcela si kúpiť nové auto “z fabriky” prémiovej nemeckej značky a nie za mamou, lebo som potrebovala na leasing ručiteľa a vedela som, že otec mi pomoze a mama len toto spusti. Auto som doleasovala a lahsie mi bolo už potom kúpiť každé ďalšie auto, lebo som mala peniaze vzdy z predaja pôvodného. V 26 som potom prišla s nápadom kúpiť vlastný dom, takze sa máš na čo tesit🤣🤣🤣

madeincssr
16. aug 2024

A nebude v tom skor nejaky chlapec tiez-autickar? Ale ak aj nie, vasen je vasen. A ak je cielavedoma... Mozno v sportiaku obe budete jazdit po vyletoch! Ak sa popali, mozno sa pouci. Nevieme o aku sumu ide. Ake-take slusne mladsie (a s menej km) jazdene auto (bezne, prakticke) stoji cca 7-10 tis. Ide investovat ovela viac? V jednom mas pravdu - auto nie je problem kupit, ale potom ho "zivit".

pribinak
16. aug 2024

Fuuuu ty si aká manipulátorka. Citovo vydierať dcéru?
Otras

katka2602
16. aug 2024

No prepáč, ale povedať vlastnej dcére, že nemá prísť ani domov? Len preto, že si nasetrila na niečo po čom tuží? To sú silné slová. Veď napíš značku prečo tu rovno nenapísej o aké ide auto? Manžel pracuje s dielny kľudne sa pozrie či je pravda čo píšeš 🙂

klip0
16. aug 2024

To nemyslíš vážne čo si jej povedala, že nech ani nechodí.
Ty nie aby si bola celá šťastná prestastna že dcéra v takom veku študuje tak, že ťa absolútne finančne nepotrebuje. Že je šikovná, zvláda aj pracovať, aj študovať, aj mať koníčky. Že je cieľavedomá a ide si za svojim. Že si na to auto nasetrila a neberie si pôžičku.
Nie ty jej budeš radšej zdupavat sny. Takto ťa buď posluchne a udupes ju, bude roky ľutovať. Alebo neposlúchne ale vzťah si zničíte.
Spamataj sa ak ju máš rada

prasiatko30
16. aug 2024

To si nemohlahned dopisat do tej temy o handrach? Co este robi tvoja dcera, ze ta trapi? Frajer? Ten ako presiel zakladnym dotaznikom? Je v norme? Spodne pradlo si kupuje podla predpisaneho standardu alebo prilis sexy? Na omsu ti chodi? Ci uz odmieta? Ja len aby si to vsetko dala do jednej temy a nevytvarala jednu temu na kazdu vec co ta stve na dospelej dcere

katka2602
16. aug 2024

@prasiatko30 už tu má niečo podobné? 🙈😜

klip0
16. aug 2024

A napíš o aké auto teda ide

autor
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
16. aug 2024

@katka2602 hej, ze sa zacala zvlastne obliekat

lara45
16. aug 2024

Je dospelá môže si robiť čo chce a aj kúpiť čo chce ide to z jej vrecka.A aj keď bude servis drahý noa?? Ja nechápem, také matky naozaj podľa mňa riešiš zbytočné hlúpe veci.

klip0
16. aug 2024

Ona si nasetrila 26 000€ popri štúdiu a ty sa bojíš že nebude mať na servis ?
Mala by si byť hrdá matka a nie toto

matullienka
16. aug 2024

Ako nehnevaj sa , ale ona je dospelá a sama si na to auto našetrila či ho utiahne potom finančne je jej starosť nie tvoja. A vydierať ju tým, že keď to kúpi nemá chodiť domov je riadne úbohé.

Strana