icon

Ako presvedčiť rodičov súhlasiť s tetovaním?

21. mar 2025

Mám 19 a chcela by som tetovanie. Rodičia sú však zásadne proti, že im sa to nepáči... Čo robiť? Viem, že som dospela a môžem si ho dať. Ale oni mi potom určite pozakazuju všetky koncerty do konca roka

Strana
z2
viestta
21. mar 2025

Mas svoj prijem? Ak ano, tak ti koncerty zakazat nemozu. Ak ta zivia, tak ti ich nemusia zaplatit ked uznaju za vhodne

0silvia0
21. mar 2025

Tak vydrz s tetovanim dovtedy, kym nebudes na rodicoch zavisla. Co ti tu uz my mame ine poradit? Nepojdeme prehovarat do duse tvojim rodicom.

lindous
21. mar 2025

“ Viem, že som dospela a môžem si ho dať. ” tak potom vieš, že môžeš ísť aj na koncerty bez dovolenia, pokiaľ na to nepotrebuješ od nich peniaze 😅 ja som bola na tetovaní ako 20 ročná, aj keď sa to máme teda moc nepozdávalo, ale prežila to 😄

tenerifka
21. mar 2025

Pockaj este, pokial budes samostatne zarobkovo cinna. Ak ti vsetko financuju rodicia, oni rozhodnu, ako sa s tymi peniazmi nalozi. A mozno dovtedy dostanes rozum a nezohyzdis si telo.....

martinmmartin
21. mar 2025

Jo a pozri si na youtube videa s nazvom tatoo regret nech vies do coho ides

sara07
21. mar 2025

začni na sebe makať - kurzy , vzdelanie atd - aby si mala lepší plat, mohla sa osamostatniť a potom si môžeš potetnovat čo len chceš
vieš ako to býva , bývaš u nás tak sú naše pravidla

kristinka92
21. mar 2025

Chápem ta, ale rodičia ti nechcú zle. Ja som si tiež dala tetovanie keď som mala 18, ale úprimne, skoda asi aj…čistá koza je najkrajšia. Ale na to som prišla až po rokoch. Nedala som si ani kravinu vytetovat, nemám zas tak čo lutovat, ale nemuselo to byt..Ale úplne to dokážem pochopiť, raz keď za mnou príde dcéra s tymto, dúfam že jej to budem vedieť pekne vysvetlit, nie zákazmi, ale skôr dohovorit svojimi skúsenosťami

juliacenc
21. mar 2025

A co si chces dat vytetovat? Ja by some na tvojom mieste pockala nech je doma klud

minenkaa
21. mar 2025

A ako sa dozvedia ,že máš tetovanie

barborachors
21. mar 2025

Odstahovat sa a byt financne nezávislá. Dokiaľ zijes pod ich strechou a zivia ta, musis ich rešpektovať.

ladybarbora
21. mar 2025

Mam vystudovanu umelecku skolu. Cely zivot sa venujem umeniu, mam vystavenych xy obrazov, fotografie ktore som upravovala sa objavili v 8 krajinach - USA,Francuzko, Japonsko, Kanada...vzdy ked sa dlhsie pozeram na svoje prace uvidim na nich 654467 chyb (najma ked vidim velke bilboardy tam tie chyby svietia🤣). Tiez som chcela tetovanie ale viem,ze aj keby som si ho navrhla sama po case by som na nom videla 40 chyb. Nezabudni pouvazovat na motive a fakt si pracne vyber a nesetri na taterovi. Mozno si to aj dlhsie nechaj rozlezat v hlave

colsami
21. mar 2025

Ak Ta zivia a si na nich zavisla tak smola... Ak si chces robit co chces, tak s vlastnym byvanim a pracou mozes spokojne.
Ps: kamoska si tak dala tetovanie na plece v 19tke. Pacilo sa jej to par rokov a zvysok zivota to lutovala. Dalsie roky nokdy ani tielko nenosila. Hanbi sa zan.

Naco sa ponahlat. Taketo veci je lepsie riesit a rozhodovat s dospelackym rozumom 🙂 myslim v dobrom.

januska12323
21. mar 2025

Pokiaľ si na nich závislá môžu s peniazmi narábať ako chcú oni.

banalu
21. mar 2025

Tak si namiesto tetovania zaplat tie koncerty 😂

autor
21. mar 2025

@viestta mám svoj príjem, ale bývam s nimi

autor
21. mar 2025

@minenkaa 🤦‍♀️asize ho budú vidieť?

autor
21. mar 2025

@juliacenc chcem si dať na predlaktie kvietky a abstraktné vzory, mám tam jazvu po operácii a nepáči sa mi tak to chcem zakryť

autor
21. mar 2025

@banalu ja na to peniaze mám, nepíšem nikde nič o peniazoch

lensii
21. mar 2025

Ja som bola na tetovaní prvý krát ako 16 ročná (kamarát mal štúdio) mama na to prišla na druhý den . Pár dni bola tichá domácnosť potom už ok. I ked do teraz ju štve každé nové tetovanie. Mam asi 10ks väčších (cez 30 cm) rukáv atd . Mám 25r

lucia13022023
21. mar 2025

V 19 by som sa rodičov nepýtala. A čo ti po zakazujú? Máš 19, nie 9.

minenkaa
21. mar 2025

Ideš si dať na čelo vytetovat kosoštvorec?

lavender94
21. mar 2025

Ako píše @lensii , chvíľu bude doma dusno, budú hrať formu a potom ich to prejde, lebo s tým neurobia už nič. Inak nechápem tieto zákazy koncertov a neviem čoho. Veď dobre môžu si názor povedať ale to je tak všetko. Veď už ani 17 ročnému decku nezakazes. Keď si postaví hlavu tak bude robiť to čo ono chce. Nie to 19 ročnej s vlastným príjmom.
Bože som si predstavila ze by mne moja mama niečo v tom veku zakáže 😂 asi by som vybuchla od smiechu a ona so mnou

januska12323
21. mar 2025

Tak keď máš vlastné peniaze nemusíš si pýtať povolenie na tetovanie ani na koncerty. Ako myslíš, že by ti to mohli zakázať? Zamknú ťa doma?

banalu
21. mar 2025

Stale plati - pod mojou strechou... kedze potrebujes povolenie niekam ist...
ja som s nasimi byvala do 25tky, takze viem o com hovorim. Mala som svoje auto, brigady, nepytala som si sice povolenie niekam ist, ale tetovanie by asi narobilo dost problemov v inak celkom fungujucom rodico-detskom vztahu. (Pre svojich rodicov budes vzdy ich dieta, aj ked dospele).
Spytaj sa sama seba ci ti to za to stoji....

0silvia0
21. mar 2025

Tak ked mas svoj prijem, nemusis si pytat dovolenie na tetovanie ani nemusis akceptovat zakazy koncertov. Si dospela.

cimage
21. mar 2025

Mas 19, svoj prijem, tak ti nic nemozu. Ja som si dala este na strednej. Zarobila som si na to sama. Mama o tom vedela a otcovi som to ukazala az ked to bolo hotove. Nereagoval negativne. Je to male a je to na mieste, ze si to viem zakryt oblecenim. Po 20r by som si dala nieco jemnejsie, ale vtedy ine veci frcali. Na statie to nie je ruza, cinsky znak, ani delfin co tiez bolo in jednu dobu. Neviem preco by ti zakazali koncerty? Si dospela a mozes ist kam chces aj ked byvas s nimi. Hlavne ked si to platis sama.

pikachu999
22. mar 2025

Píšeš že chces kvietky a vzory no skús na začiatok niečo menšie a postupne to dorobis keď si vaši zvyknú 😁

dudos
22. mar 2025

Choď do toho.

fineta
22. mar 2025

Rodičia ti chcú naozaj dobre.

sense
22. mar 2025

Si dospelá môžeš sa sama rozhodnúť. Alebo si daj niečo dočasne a uvidíš ich reakciu.

Strana
z2