Ako reagovať, keď svokra obviní z ublíženia dieťaťu?
Ahojte…čo by ste urobili ak by vás svokra obvinila z toho, že ste ublížili vlastnému dieťaťu?… samozrpejme to tak nebolo, ale chcem len vedieť čo by ste urobili vy, pretože ja už neviem čo robiť…
@anonym_autor nič, ak to tak nie je, tak čo ťa to vôbec trápi… maximálne by som jej povedala : mýlite sa. Bodka.
Malo informácií.
nepozname pozadie celeho toho priebehu. nechces nam napisat viac, aby sme sa v tom aspon trochu dokazali zorientovat a posudit? 🙂 mozno je chyba na jej strane, mozno aj na tvojej, to z tohto kratkeho prispevku fakt nevieme vydedukovat.
Nevieme čo povedala a čo sa naozaj stalo.
je rozdiel ked máte normálne vzťahy a len odrazu zadre že ak si nedala dieťaťu čokoládu od nej
je rozdiel ak neustále zasahuje do výchovy dieťaťa a buzeruje za akúkoľvek blbosť, obviňuje ako ublížuješ lebo si neobliekla pančuchy a tielko...
@anonym_autor len tak pre nič by ta svokra neobvinila. Moj názor.
@anonym_48c837 ale obvinila ... moja svokra napríklad vyčítala mojej mame kopec vecí - ale len na základe jej domienok ... mne sa neodvážila. potom prestala aj mame kecať blbosti. ale že si to myslela, na to dám krk ...
@anonym_48c837 podla vsetkeho nemas negstivne skusenosi so svokrou resp ludmi, ktori si radi vymyslaju a nik nevie preco. Ja som sa tiez podozvedala o sebe kadeco, co vypustila svokra z ust pred nasimi spolocnymi znamymi a nemala guraz mi tieto jej fabulacie povedat do oci. A ja nemam ani naladu, ani cas ju konfrontovat s jej vymyslenymi blbostami. Nebudem sa znizovat na jej uroven aby mala dalsiu prilezitost vymysliet si cosi nove alebo prekrutit realitu.
@anonym_autor boha tak napíš celý kontext a nie toto 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@anonym_48c837 mna svokra obvinila,ze vymyslam detom diagnozy,po tom,co sme vsetci skoncili na infekcnom,syn mal vtedy 3 mesiace,dcera priniesla zo skolky daku pliagu..
Normalka mna obvinila ze som naprd matka lebo som dietatu vyklbila laket,hmm.... o 2mesiace jej to spravila ona to uz suchala nozickami tisko ( hypermobilny klb)
@anonym_48c837 mna svokra obvinila,ze vymyslam detom diagnozy,po tom,co sme vsetci skoncili na infekcnom,syn mal vtedy 3 mesiace,dcera priniesla zo skolky daku pliagu..
@anonym_ba98c3 to spravila aj moja🤣na Silvestra dceru rozbolelo ucho predtým mala nádchu, tak sme išli k lekárovi a dostala ATB.Vecer sme mali ísť k nim, tak sme volali, že je chorá a neprídeme.Videla ju deň predtým a povedala, že sme si to vymysleli, lebo jej nič nebolo😆A to v polovici noci som jej dávala Panadol ako ju ucho bolelo.Ked jej muž ďalší deň povedal, že má ATB a vodu za bubienkom tak povedala , že prehaname možno má len prievan.To, kto nemá taku povahu v rodine nepochopi
@anonym_autor je to jej nazor, snáď vysloviť nahlas ho môže. A ty nie si povinná nikomu nič vysvetľovať, pokiaľ ta ona neživí. Svoje deti už vychovala, tebe by sa nemusela pliesť do výchovy. 🤷♀️
vsak snad si dospela svojpravna osoba a nemusis sa obhajovat.
: mrzi ma, ze si nieco take o mne myslite, ale mylite sa.
bodka. a uz viac ani slovo k tomu.

Zalezi hadam od konkretnej situacie nie?