Ako reagovať na konflikt o kúpe lacnejších plienok?
Ahojte pred chvíľkou sme sa riadne pohadali kôli tomu že priateľ chce vždy šetriť na plienkach tak tento mesiac objednal cez Allegro cez nejakého Poliaka plienky DADA a ja som mu normálne povedala že sa bojím čo to príde môže tam byť zabalené čokoľvek proste neverím takymto predajcom on na mňa hneď zhukol že zbalí a odide k9eď tie plienky vyhodim keď prídu začal byt na mňa agresívny že čo to mám za psychózu mám si zobrať lieky a pritom mám naozaj úzkosti liečim sa u psychiatra a on toto spravi bože ženy :(((( čo mám robiť, teraz sa otočil bez ospravedlnenia a už chrape.....
Dada plienky som kupovala aj ja roky dozadu a urcite si predajcu preklepol robis dusno kde nemusis.Nespravil nic zle,zrejme mu uz dosli nervy ak si takato castejsie,vyspite sa z toho a rano sa porozpravate.Ospravedlnte sa jeden druhemu.Bez spať.
Takáto scéna kvôli plienkami? Sa ukludnite obaja
Máte dieťa tak sa pidla toho aj obaja správajte
ja si myslim,ze tam boli problemy aj pred plienkami ... neviete sa normalne porozpravat ale hlavne ze sa viete mnozit ...
Dada plienky som kupovala aj ja roky dozadu a urcite si predajcu preklepol robis dusno kde nemusis.Nespravil nic zle,zrejme mu uz dosli nervy ak si takato castejsie,vyspite sa z toho a rano sa porozpravate.Ospravedlnte sa jeden druhemu.Bez spať.
@mamaaja82 nepreklepol si to nijako proste cena za jednu plienku ponúka ten debil z alegra za 8centov kus čo riadna blbosť pozerala som recenzie a tam na jednom obrázku bol dajaky chrobák jak slimák no fuj a druhá recenzia zase že všetky plienky boli mokré keď im prišli domov ....
@mamaaja82 nepreklepol si to nijako proste cena za jednu plienku ponúka ten debil z alegra za 8centov kus čo riadna blbosť pozerala som recenzie a tam na jednom obrázku bol dajaky chrobák jak slimák no fuj a druhá recenzia zase že všetky plienky boli mokré keď im prišli domov ....
@anonym_autor tak pridu mokré a vtedy vyhodí aj on…
@anonym_autor dieta bolo planovane?
@anonym_autor ze boli mokre to mohlo byt dopravou,vzdy mozes tovar vratit a tebe sa vratia peniaze.Ja mam odtial autosedacku a prisla ako mala.
@mirokub dôveruj ale preveruj ;) koľko krát sa stalo že prišli z netu nejaké drogy a kor pre jeden a pol ročnú dcéru aby sa na plienky tam nebodaj dajake chrobáky množilli
Možno skús s „takým“ jednať trocha v štýle: zlatko, nabudúce budem rada, keď budeme objednávať spolu. Aj keď, no neviem, či by to u neho fungovalo. Proste si sa dotkla jeho ega a on je na to očividne veľmi citlivý. A potom, keď príde nejaký tovar, čo je poškodený, tak mu to nezabudni dobre „otrieskať“ o hlavu (srandujem). Myslím, že pochopí, keď ho len poprosíš, nech to reklamuje. 😉
@vler samozrejme vymodlene ja som dlho nemohla otehotnieť konečne sa to podarilo druhé už mať nemôžem ..takže preto som taká obozretna
@anonym_autor ze boli mokre to mohlo byt dopravou,vzdy mozes tovar vratit a tebe sa vratia peniaze.Ja mam odtial autosedacku a prisla ako mala.
@mamaaja82 ano lenže plienky pre malé dieťa je iné ako autosedacka to má priamo na dupe...ešte chydi dajaku rakovinu či som moc citlivá na ňu ?
Autorka ty nie si obozretna, ty si hystericka...
Možno skús s „takým“ jednať trocha v štýle: zlatko, nabudúce budem rada, keď budeme objednávať spolu. Aj keď, no neviem, či by to u neho fungovalo. Proste si sa dotkla jeho ega a on je na to očividne veľmi citlivý. A potom, keď príde nejaký tovar, čo je poškodený, tak mu to nezabudni dobre „otrieskať“ o hlavu (srandujem). Myslím, že pochopí, keď ho len poprosíš, nech to reklamuje. 😉
@bystrozraky musím sa snažiť viac slušne to máš pravdu ale jedná sa mi o to ako na mňa vybehol ako chorý normalne som sa ho bála
rakovinu z plienok?
Tie lieky aj naozaj berieš? Chodíš k psychiatrovi pravidelne?
@anonym_autor pokial viem, tak plienky dada, nemusia byt nevyhnutne zle, veci cez alegro sa normalne objednavaju. ak pridu zle, spinave, alebo nieco tak to chlapovi vratis a dietatu to davat nebudes. na druhej strane sa setrit na plienkach naozaj neoplati, plienkova dermatitida nie je zbava.
ale z toho co pises, tych problemov mate viac, a plienky su len vrchol ladovca. takze treba riesit a zamyslat sa nad inymi problemami vo vztahu ktore mate.
@bystrozraky musím sa snažiť viac slušne to máš pravdu ale jedná sa mi o to ako na mňa vybehol ako chorý normalne som sa ho bála
@anonym_autor samozrejme, to vobec nebolo ok. Ale pamataj, ostatnych mozme zmenit, len zmenenim seba 🙂
@mamaaja82 ano lenže plienky pre malé dieťa je iné ako autosedacka to má priamo na dupe...ešte chydi dajaku rakovinu či som moc citlivá na ňu ?
@anonym_autor zjavne ti liecba nepomaha mala by si asi zmenit lekara,pretoze po tomto co pises lutujem tvojho partnera a aj vase dieta.Ty si nie citliva ty si uplne hystericka.Uplne vazne zvolni ved vsetkych svojim spravanim akurat tak zadusis.Fakt lutujem tvoje okolie musia to mat tazke s tebou.
@anonym_autor zjavne ti liecba nepomaha mala by si asi zmenit lekara,pretoze po tomto co pises lutujem tvojho partnera a aj vase dieta.Ty si nie citliva ty si uplne hystericka.Uplne vazne zvolni ved vsetkych svojim spravanim akurat tak zadusis.Fakt lutujem tvoje okolie musia to mat tazke s tebou.
@mamaaja82 musíte sa tu do nej navážať, za to, že má úzkosti? Sama vie, čo chce pre svoje dieťa. A nie za každú cenu šetriť na dcere. Lebo je to najlacnejšie. Píše, že recenzie boli noc moc. Tak už Vám je lepšie, tie čo ste si kopli a označili ju za hystéerku..
@mamaaja82 prečo ho ľutuješ, poznáš ho?
@mamaaja82 prečo ho ľutuješ, poznáš ho?
Ja len ze plienky z Allegra kupujeme uz rok, dokonca dady a za mna su super 🙂 maju jemnu gumicku okolo noziciek a vydrzia toho naozaj vela
Milá autorka, plienky DADA vo veľkom ficali cca pred piatimi rokmi (vtedy určite), lebo som mala novorodenca a sama som si ich objednala, v Tom čase patrili medzi normálnu, štandardnu značku. Tuším ich stále predáva Alza, minule som na ne kukala, či si neobjednam aj teraz, lebo opäť máme bábätko, ale keďže cenovo tuším vychádzali podobne ako napr. Pampers (alebo v DM bola lepšia cena pre značku Baby love, už sa presne nepamätám), tak som sa rozhodla ich nekúpiť. Toľko k tej znacke, pokojne môžeš použiť. Ak ma pamäť neklame, boli to dokonca kvalitné plienky, nakoľko však kvalitou a cenovo vychádzali viac menej rovnako, ako ine, ktoré som kupovala a ktoré som zohnala rýchlo z kamenného obchodu, tak som nemala dôvod ich objednávať. Pokiaľ teda nemáte bábätko, ktore na nejaké extra špeciálne potreby, kedy vlastne nie je jedno, akú značku plienok si zvolíte, tak ťa naozaj nechápem.
Čo sa týka individuálnych recenzií na konkrétneho dodávateľa, chápem, že to mal čeknúť.. ale pokiaľ nie ste v situácii, že by ste dali posledné prachy na plienky, tak ti nerozumiem.. však uvidíš, čo ti príde.
Ak to bude zle, otvorené, mokré, chrobákove, alebo nebodaj drogy , tak ich nepoužijes. Ja teda nie som expert, ale vychádzajúc z poznatkov z filmov a tak celkovo zapojením sedliackeho rozumu, nezdá sa ti, že drogy sú trochu drahšie ako plienky a teda z akého dôvodu by vám tá dotyčná osoba mala poslať drogy za cenu poľskej plienky????). Nič menej, ak tam budú drogy, nemiesaj to do umelého mlieka, ale kontaktuj orgány činné v trestnom konaní - prepáč, že to takto píšem, ale tvoje absurdné argumenty sa nedajú rozumne vyvrátiť.
Úzkosť/neuzkost, hormóny/nehormony, tvoje správanie bolo naozaj, naozaj prehnane.
Ty nie si obozretna,ale paranoidna a chorá.
@anonym_autor on na teba ináč vybehol preto, lebo to znáša už cca jeden a polroka, ak som dobre zachytila, koľko má dcera.
@anonym_autor autorka mne da zdas prehnane uzkostliva aj ked mas vravis vymodlene dieta. Ale cudujem sa aj tomu co pises, ze "priatel chce vzdy setrit na plienkach". Potrebujete setrit? Alebo on je setrivy typ, alebo je lakomy, alebo ma obavy z toho ze zivi troch ludi?
Mozno by ste sa mohli dohodnut ze skusite setrit v inej oblasti?
autorka kľud... prídu plienky, poobzeráš a uvidíš.
možno objednáte aj do zásoby...
pán čo spí vedľa teba by si mohol dať predpísať niečo na nervy - tiež nemusí vyskakovať pre blbosti...
ráno bude všetko ok
@vler prepac ale ako mala pomoct autorke ta zbytocna otazka ci bolo dieta planovane? Riesi sa tu nieco ine a je uplne jedno ci bolo planovane alebo nie. Uz je tu a, takze starat sa o nho treba a je uplne bezpredmetne akou cestou prislo na svet.
A ine plienky mas aku znacku a kupujes odkial? Dada je.normalna znacka ako pampers,babylove ..ja som och skusala ale najlepsie za mna boli pre babatko babylove nature alebo babybabysoft je to slovenska znacka 🙂

@anonym_autor Pridu ti plienky DADA, nic ine ti nepride.