Ako reagovať na rady svokre o paplóne?
Nechápem prečo niektoré svokry musia byt fakt takéto otravne , pri každom telefonáte hovorí že malý už je veľký a kedy už konečne bude mat paplon a ako mu ona už kúpi konečne paplon lebo chudák nemá a určite mu je zima , pri každom poje….. telefonáte toto už mám toho plne zuby veď decko nemá mat aspoň 2 roky ani vankúš ani paplon zase mám tlak 50000. Keď to znovu povie najbližšie už vyletim povedzte čo jej mám povedať dajte nejaké tipy 😁😁😁
Pýtaj nejaký luxusný a použiješ, keď budeš chcieť.
Co sa rozculujes a riesis, ved jej povedz ze moze malemu kupit na najblizsi sviatok ako darcek a vybavene. Co uz si s paplonom budes robit je Tvoja vec.
@anonym_531a7d ide o to že sa stará do nás a stále krúti očami prečo malý nemá paplon čo to ma znamenať … a vôbec sa mi to nepáči nech ide do čerta s týmto , malý má 9 mesiacov
@anonym_autor a veď nech kúpi ,najdi nejaký pre teba a muza,fakt ľahučký páperový a môže hneď objednať
A byvate s nou? Preco jej nepovies, ze ma paplon, nech da s tymto pokoj?
Ked Ta toto fakt tak rozculuje a nevies sa s tym niajko vysporiadat, neviem ako zvladnes ine tazke a neprijemne situacie.
@anonym_autor a v com spava? Vo vaku?
Tu uz ludia chodia s kazdou pi....inou.
tak moja mala paplon a aj vankus - detsky a prezila to .. a nieje jedine dieta na svete ... mna by skor zaujimalo dokedy budu nevesty v kuse s kazdou hovadinou nadavat na svokru ... az mi je ich luto a dakujem bohu ze mam dievca lebo nat nevestu ako ty sa asi obesim
A dôvod prečo nemá mať dieťa paplón 2 roky? 🤔
Keby môj najmenší problém bol so svokrou len poj@b@ný tak by som až tancovala od radosti
Tu nie je problém svokra, ale tvoj psychický stav. Pomohli by vyššie dávky magnézia... 🙂
@anonym_autor som jedina, ktorej pride tiez divne, preco nema 2 rocny paplon ? 😃
Kto povedal odkedy treba paplón?
Múdre knižky?
Paplon je len ďalšia chujovina v poradí
Svokru nemusíš a preto už len to, že otvorí ústa ti vadí
Ja som mala to isté
Prečo nemá paplón, vankúš
Prečo nie je odpluenkovany
Kúpte mu papuče
Z takejto misky jesť nemá , lyžička poriadna chyba
Čo to má za vetrovku ,inú mu treba
Keď máš "super".svokru so super názormi ,až potom pochopíš
A pritom by stačilo, keby bol iný tón a prestala kibicovať
Tam nech sa svokra pozerá , či má svokor poriadne tričko a vás nech nechá na pokoji
Bože zasiahni,keby som mala byť takáto svokra 👑
Môže kúpiť mne, zrovna mi treba.
Pošlem link?
@anonym_531a7d ide o to že sa stará do nás a stále krúti očami prečo malý nemá paplon čo to ma znamenať … a vôbec sa mi to nepáči nech ide do čerta s týmto , malý má 9 mesiacov
@anonym_autor máj v paží na mňa to tiež svokra skúška aj muzivy starku( svoju matku ) nahovorila nech ona kúpi perinu a vankúš že odnej si to vezmem veď kúpila vzala som si ale ešte rok ležal v skriny až roku apol som ho dala dieťaťu do postele keď išli zz postieľky do postele má 4,5 roka ale perinu sa v noci nezakryje iba dekou svojo alebo mojich perinu aj z vankúšom má na posteli za rrovno a cez to deku a vyzerá to ako doplnkový madrac 🫣🫣🫣😆😆🫤
@anonym_autor a čím prikrývaš dieťa? Či je v zavinovačke? V detskom vaku na zips? Alebo len tak ho v pyžamku necháš? Veď povedz svokre pravdu, že ho necháva v tom ( neviem v čom) a je to najmodernejší spôsob prikrivania detí vedecký dokázaný, že ty čítaš najnovšie a najmodernejšie výskumy o deťoch a nepotrebuješ rady 40 rokov staré.
@anonym_autor nemas miesto v skrini? Vsak nech kupi a strc ho do skrine. Alebo povedz jej synacikovi, nech to s nou vybavi. Ci on ani netusi cim ti jeho matinka pije krv?
Podľa mňa sa na to pozeráš z veľmi zlého uhlu. Však keď ho znovu spomenie nesnaž sa ju poučovať, povedz jej, že to je super tip na darček na Vianoce, že ak chce môže zaobstarať 🤷🏼♀️. Hotovo vyriešený problém. Vždy môžeš ísť na to štýlom, že sa rozhodneš ako sa k veci postavíš, niektoré sú rázne nie ale takéto? Akože paplón? Nestalo by mi to za rozčuľovanie sa.
To nevies kupit paplon za dvacku a zavriet jej hubu? Ked obe tocite takuto prizemnost... 🤪
Mamičky , čo radíte , že daj si kúpiť paplón a strč si ho do skrine asi nezažili takúto svokru 😵💫
Tieto milé svokry prídu na návštevu a skontrolujú , či to dieťa zakryvaš konečne paplónom, ktorý ona kúpila 😁
Nema zmysel sa rozculovat, len tebe to robi zle. Povedz jej, ze ved nech kupi a ked ti donesie, tak aj tak mu ho nemusis dat. Je to predsa tvoje dieta a mozes mu dat paplon kedy ty uznas za vhodne
Mamičky , čo radíte , že daj si kúpiť paplón a strč si ho do skrine asi nezažili takúto svokru 😵💫
Tieto milé svokry prídu na návštevu a skontrolujú , či to dieťa zakryvaš konečne paplónom, ktorý ona kúpila 😁
@anonym_48ce1c ak by si svokra dovolila nieco v mojej domácnosti kontrolovať, tak by som jej tak vyčistila žalúdok, že by po zbytok návštevy sedela pri káve ako pena. Pri mne by taka svokra nemala šancu, keby mi lasovala po skriniach a nedajbože presúvali nabytok, ako tu občas čítam, tak by som s nou vyrazila dvere. Ja fakt musím mať takú svokru akú mám, anjela. Prišla, pobrala sa, pojašila, povedala s nami, zjedla lolac, vypila kávu a absolútne nekomentoval co a ako robíme s dieťaťom. A hlavne, keby bola takou, ako píše autorka témy, tak ju veľmi rýchlo uprace muz
@anonym_48ce1c ak by si svokra dovolila nieco v mojej domácnosti kontrolovať, tak by som jej tak vyčistila žalúdok, že by po zbytok návštevy sedela pri káve ako pena. Pri mne by taka svokra nemala šancu, keby mi lasovala po skriniach a nedajbože presúvali nabytok, ako tu občas čítam, tak by som s nou vyrazila dvere. Ja fakt musím mať takú svokru akú mám, anjela. Prišla, pobrala sa, pojašila, povedala s nami, zjedla lolac, vypila kávu a absolútne nekomentoval co a ako robíme s dieťaťom. A hlavne, keby bola takou, ako píše autorka témy, tak ju veľmi rýchlo uprace muz
@anonym_428ec5 aj ja som si hovorila, že jej poviem to a to
Aj som povedala , manžel aj veľmi škaredo povedal
Ona si ide stále svoje
Proste furt a furt
Neverila by som , že taká povaha existuje
Keby sme ju aj do teplých krajín poslali , ona si pôjde svoje a bude telefonovať a vyrývať sprostý mi pripomienkami dokola
Vyhodiš ju dverami a príde oknom
Neuveriteľná žena
Môj malý bude mať 10 mesiacov a má vlastný aj vankúš aj paplón
Môj malý bude mať 10 mesiacov a má vlastný aj vankúš aj paplón
@pojezdalova ale to, ze to ty robis zle neznamena, ze to ma robit zle aj ona, lebo svokra povedala…
@anonym_428ec5 aj ja som si hovorila, že jej poviem to a to
Aj som povedala , manžel aj veľmi škaredo povedal
Ona si ide stále svoje
Proste furt a furt
Neverila by som , že taká povaha existuje
Keby sme ju aj do teplých krajín poslali , ona si pôjde svoje a bude telefonovať a vyrývať sprostý mi pripomienkami dokola
Vyhodiš ju dverami a príde oknom
Neuveriteľná žena
@anonym_48ce1c bud si istá, že ku mne by neprisla, lebo by som jej neotvorila dvere. Môj dom, moje pravidlá. Ale ja by som ju dôrazne stopla hneď pri prvom pokuse ma komandovat. Aj za cenu prerušenia kontaktu
Inak som vo veku svokry a babky, aj keď vnúča ešte nemám a je mi srdečne jedno co a ako si mladí urobía. Povedala som im, že ak budú čokoľvek potrebovať, dvere maju otvorené a číslo na mobil vedia. Ci bude ich dieťa spávať pod paplonom, dekou, vo vaku alebo na slame je len a len ich vecou

Co sa rozculujes a riesis, ved jej povedz ze moze malemu kupit na najblizsi sviatok ako darcek a vybavene. Co uz si s paplonom budes robit je Tvoja vec.