icon

Ako riešiť problém so synom, ktorý užíva marihuanu?

17. feb 2026

Dobrý podvečer,prosím vás je medzi vami nejaká psychologička?
Alebo odporúčanie ,kde sa obrátiť?
Mám dospelého syna ,20 ročného- v poslednom ročníku na strednej školy ,som zistila ,,že skúšal marihuanu...veľký šok,tvrdil ,že skúšal...po pár mesiacoch som zistila ,že znova...tvrdil ,že len na oslave....po niekoľkých týždňoch namatkovo zase vyšiel pozitívny test v moči..Po maturite si našiel priateľku s ktorou býval,robil v zahraničí...vyzeralo to ,že je všetko v pohode a ozaj to bola len mladícka samopasnost.
Teraz je nejaký čas naspäť doma a ja som našla plastové fľaše s dierkami ,čo svedčí ,že fajčí bongo.
Viem ,že je dospelý,žiadne dohováranie,zákazy , príkazy neplatia.
Ako matka dospelého syna sa bojím....prosím poraďte mi....

tundra
17. feb 2026

@anonym_autor mam pre teba zlu spravu.
Ak, sa tvoj syn nerozhodne, sam s tym skoncit,tak ty sa môzes aj na usi postavit,nespravis nic...
Drzim palce🍀

anonym_ea3696
17. feb 2026

Nech sa so synom porozpráva ocinko. Tak ako chlap s chlapom. Možno pomôže.

anonym_7658d6
17. feb 2026

Doma ti prispieva na bývanie a stravu alebo má mamahotel a zarobené peniaze môže míňať na marihuanu?
Treba sa s ním vážne porozprávať a ak ti ďalej bude klamať nech si hľadá ubytovanie inde.

autor
17. feb 2026
@anonym_ea3696

Nech sa so synom porozpráva ocinko. Tak ako chlap s chlapom. Možno pomôže.

@anonym_ea3696 otec s nami nežije od jeho 7 rokov ,ani sú není v kontakte 🫣

autor
17. feb 2026
@anonym_7658d6

Doma ti prispieva na bývanie a stravu alebo má mamahotel a zarobené peniaze môže míňať na marihuanu?
Treba sa s ním vážne porozprávať a ak ti ďalej bude klamať nech si hľadá ubytovanie inde.

@anonym_7658d6 nie ,lebo ....je aktuálne bez príjmu

anonym_72a3e6
17. feb 2026

@anonym_autor V prvom rade nech si nájde prácu a keď neprestane s týmito podivuhodnými praktikami, môžeš mu povedať, nech si nájde vlastné bývanie ( čo by mal aj tak v každom prípade urobiť ) - či už to bude ubytovňa, podnájom, čokoľvek, nech si fetuje, ale vo svojom, nech to ide úplne mimo Teba.

ivicatolic
17. feb 2026

@anonym_autor ukázať mu fotky, videá, filmy, diagnózy,ako to môže skončiť....ale je to aj tak na jeho rozhodnutí 🍀

anonym_814548
18. feb 2026

Dalsia vymyslena tema. Tak nepracuje, ale na travu peniaze ma? Odkial?

anonym_4c18ad
18. feb 2026
@anonym_814548

@anonym_814548 možno sám dopestuje 🙂)))) Teraz vážne, Slovák na chlast a fet vždy nájde peniaze

misanthropicdann
19. feb 2026
@ivicatolic

@anonym_autor ukázať mu fotky, videá, filmy, diagnózy,ako to môže skončiť....ale je to aj tak na jeho rozhodnutí 🍀

@ivicatolic myslíš tie takmer ziadne? Po tráve akurát tak zlenivie a prácu si už nenájde.
V tomto veku väčšina skúša trávu, niekomu to vydrží chvíľu, niekomu dlhé roky, ja osobne by som bol radšej aby moje deti hulil ako keby mali chlastavat pravidelne.

anonym_7658d6
19. feb 2026
@misanthropicdann

@ivicatolic myslíš tie takmer ziadne? Po tráve akurát tak zlenivie a prácu si už nenájde.
V tomto veku väčšina skúša trávu, niekomu to vydrží chvíľu, niekomu dlhé roky, ja osobne by som bol radšej aby moje deti hulil ako keby mali chlastavat pravidelne.

@misanthropicdann 23 ročný čo minulý rok v Minneapolis vystrieľal katolícku školu tiež len hulil

nadijaeren
19. feb 2026

Napiste mi spravu

autor
19. feb 2026
@anonym_814548

@anonym_814548 nie je vôbec vymyslená téma,celé roky som sa radila na MK ,keď boli deti menšie,žiaľ toto je anonymný príspevok -preiatotu....ktorakolvekatka sa s týmto problémom možno za pár rokov popasuje