Ako riešiť problémového suseda?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať mojim rodičom aj mojej starkej ( bývajú v jednej bytovke) robí jeden sused problémy vyustilo to tak že starká sa s ním už súdy. No žiaľ pokračuje v tomto a tento raz robí problémy môjmu otcovi. Prišiel im anonymný list aby s naňho dávali pozor že ísť špehuje a čaka na niečo zle. ( Nechcem si zastávať mojich rodičov tiež nie sú svätý môj oco má prchku povahu) len mi je to ľúto mamina sa bojí vyjsť von a nedajbože aby mi postrážila okolo domu deti. Syna mám živého tak sa bojím aby sa nedotkol niečoho čo patrí jemu.
Dnes som tam bola a panko mi tak nadal zato že de som parkovala ako keby mu to tam všetko patrí a to som parkovala na kraji ulice .
Syn sa tak bal a tak plakal že som si povedala dosť. Viem že panko doma načierno tetu. A mája otázka je viete mi prosím poradiť keby ho chcem nahlásiť kde a ako postupovať. Ďakujem za odpovede
Osobu navyse mozez nahlasit u spravcu...normalne nahlas osobu navyse u neho...bude musiet platit za 2 osoby...si mu mala vynadat spat, ked mas strach, nech ho poriesi tvoj manzel...
Myslíš že to niečomu pomôže? Akurát sa tak ešte viac naštve a bude mať o to väčšiu motiváciu robiť rodičom zle. Ignorujte ho, časom ho to prestane baviť. Vieš ono sa ťažko bojuje s niekým kto nevracia úder.

Tu si skúšala? https://www.modrykonik.sk/group/1900/