Ako riešiť problémy s nezaujímajúcim sa partnerom?
Žienky, ako riešite problémy s lenivymi mužmi. Ktorí sa absolútne nezaujímajú o nič.. doma absolútne pomoc žiadna. Len sedí pri tv s mobilom v ruke. Večer pivo nesmie chýbať a cez víkend neaka tá fľaška. Ja som už z toho zúfalá. S dcérou sa nenaučí absolútne nemá záujem o nič!!! Ani diskusia ani po dobrom ani po zlom 🤦♀️ žiaľ nemôžem momentálne odísť nakoľko dom je jeho. Ja tu nemám nič, dcéra je spolocna. Už nevládzem. On sa stará o dom a úcty ohľadom domu, hypo a energie. Ja zase platím stravu a všetko okolo dcérky. Strava, krúžky, oblečenie... Výlety spoločné aktivity a podobne.
Zarobím okolo tisíc e.. už som premýšľala aj do nájmu, len tu v meste najlacnejši za 500e.. horko ťažko by som vyžila s malou za 500e ak by nám ostalo.
Som vážne zúfalá 🥲
Odkladaj financie a využívaj, že máš strechu nad hlavou. V prípade poskytnutia sexuálnych radostí sa radšej venuj mobilu.
@anonym_autor keby si zila sama, tak ti tiez nikto nepomoze s domacnostou a dcerou a este si zaplatis tu strechu nad hlavou. Takze si v podstate na tom istom, nieco za nieco, treba si len upratat v hlave priority.
A teda ked “nemozes momentalne odist” - je nejaka vyhliadka, ze sa to napr. o 2-3 roky zmeni, budes pre to nieco robit?
@sissy27 veď už teraz robím, samozrejme, že to plánujem niečo odložiť a keď budem mať dosť pôjdem preč. Áno to máš pravdu.. ale mňa to ubíja už. To jeho nič nerobenie a frfle na všetko čo spravím a navarim.
Ja som z toho psychicky na dne.
Odkladaj financie a využívaj, že máš strechu nad hlavou. V prípade poskytnutia sexuálnych radostí sa radšej venuj mobilu.
@gribka1 jemu to tak či tak už nefunguje roky 🤷♀️
@anonym_autor Veď to je super, odkladaj a odkladaj čo najviac, jeho ignoruj a potom dovi dopo.
@gribka1 áno, len aby som sa za tie roky nezblaznila 😔
@gribka1 áno, len aby som sa za tie roky nezblaznila 😔
@anonym_autor jaj je mi ťa ľúto a ku rodičom nemôžeš ísť?alebo sestre aspoň na rok, aby si si pošetrila na začiatok, alebo zdieľané bývanie s inou mamičkou?
@anonym_autor toto nemyslíš vážne!! Aká náhoda..mám rozpísanú tuto temu a to je ako cez kopirak u nás..ja som rezignovala, úplne ho ignorujem, robím sama veci..to jeho ako on zajtra urobí, nájde si prácu..a keď vidí, že už nebojujem, tak sa začína pomaly hýbať?? Ja ti rozumiem, som úplne zúfalá..nam sa míňajú Eura a to bude veľký problém v tejto ťažkej dobe!!
@anonym_autor Nastavit v hlave - je to spolubyvajuci, nic neocakavaj. Mas unho vlastne podnajom zadarmo. Resp. mu za to oper, a navar.
@sissy27 veď už teraz robím, samozrejme, že to plánujem niečo odložiť a keď budem mať dosť pôjdem preč. Áno to máš pravdu.. ale mňa to ubíja už. To jeho nič nerobenie a frfle na všetko čo spravím a navarim.
Ja som z toho psychicky na dne.
@anonym_autor tak mu nevar, neper, ked mu to nie je dobre, zi si svoj zivot ako by si si ho zila, keby si sa s dcerou odstahovala.

@anonym_autor keby si zila sama, tak ti tiez nikto nepomoze s domacnostou a dcerou a este si zaplatis tu strechu nad hlavou. Takze si v podstate na tom istom, nieco za nieco, treba si len upratat v hlave priority.
A teda ked “nemozes momentalne odist” - je nejaka vyhliadka, ze sa to napr. o 2-3 roky zmeni, budes pre to nieco robit?