Ako riešiť toxické správanie u partnera?
Baby máte s tým niektorá skusenost? Na začiatku keď sme sa začali stretávať bol to taky kľudny tichý anjelik, akoby dýchal iba pre mňa. Teraz maska padla a je to peklo, večne nasratý, nervózny, podráždený, ja mám veľmi nepríjemný pocit pri ňom doslova ho neviem zniesť a to som s ním 3 minúty. Stále kričí, alebo okolo seba rozsieva nepohodu proste. Všetko mu vadí, aj keď sa nič nedeje. Voľakedy taký nebol. Máte niektorá s týmto skúsenosť? Ja už viem, že nič s ním nemá zmysel, ale chcela by som vedieť že čo je toto za poruchu. Tvrdí, že len ja ho ukludnujem, ale ja to tak necítim, pretože aj pri mne je zlý.
a to ste koľko spolu mesiac , dva, pol roka , rok ? Každým pádom to sa zmení už len k horšiemu , treba odísť
@renesance80 rok a pol
odíď z kratšej cesty…
Skus pozriet video colti bude daco "pripominat"
@zabka79 bohužiaľ to sedí
Asi ma taku povahu 🙂 bala by som sa, ze tu nepomoze ani pohrozit mu rozchodom pretoze mozno by bol zas mily na nejaky cas ale potom by sa to zase vratilo to nervozne spravanie.
moja skúsenosť je jediná , vždy to vydrží k lepšiemu len pár týždňov a potom je to ešte horšie ako pred tým
Napíš prosím, že nemáte deti. 🙏
Delete
@koniarova 🙏 vďaka Bohu nie 😀
Hovorila si s ním o tom, spýtala si sa čo sa stalo alebo prečo je taký? Môže mať aj nejaké problémy o ktorých nevieš, hlavne teda keď píšeš, že predtým taký nebol.
Ak je to taká povaha, tak radím rozísť sa, ak ťa vzťah ubíja, vyciciava z teba energiu tak to nie je to pravé orechové.
Bývate spolu?
Radim hladat dvere a co najrychlejsie zdrhnut. Inak ta caka dlhy a velmi smutny vztah
Nenechaj sa ukecať. On ťa tak.lahko nebude chcieť pustiť-veď ťa potrebuje, aby si.ho ukludňovala.
Teraz bude hrať milého a kľudného.Dúfam, že sa ti podarí to ukončiť.
Prikláňam sa k tomu, či ste sa o tom rozprávali? Praca, zdravie, rodina, iné problémy…? Ma nejaké bolesti, ako spi, ako trávi volny čas ;nie je od niečoho závislý, neskrýva niečo? Niekedy to môže byt začínajúca choroba, nemusí ale môže byt i psychického charakteru.
Dôležité je, či sa o tom viete porozprávať a či on sam to chce riešiť, prizna si problém, požiada o pomoc, ak s tým nevie niečo urobit sam.
Ak toto absentuje a nedokážete to zmeniť, tak radšej ísť od seba.
Ste spolu rok a pol a vadí ti to? Tak si predstav, že s tým hulvátom budeš ešte ďalších 30-40 rokov. Ak sa ti táto predstava nepozdáva, tak snáď teraz už vieš čo máš robiť.
@zabka79 Moc dobre videa 👍 tiez odporucam

Pošli ho do čerta a čím skôr tým lepšie. Zablokovať všade kde sa dá.