Ako riešiť urážlivé správanie svokry k dieťaťu?
Ahojte, svokra odkedy sa malý narodil ho pomenúva naozaj nechutnými výrazmi.. ja už som zúfalá, mužovi to príde vtipné, oni sú takí.."vtipkari" všetci. Mne to neskutočne vadí, som z toho na nervy a nenávidím to. Podľa mňa to nie je normálne. Ako jej dohovorit? Ani po dobrom, ani po zlom to nešlo, dokonca som tam prestala chodiť, ale ona k nám nie. Proste to nedávam, jedna hnusná osoba.
@minenkak rôzne pre mňa nadávky, malý zmrd, parchant, keď mu niečo spadne, alebo rozleje napr tak mala sračka. Mne je z toho už zle, oni sa smejú, že to je ich taký interný druh humoru, že to z lásky a pod. somariny mi rozpráva
Preboha, by sa s tým “malým zmrdom” už nestrela.. je nechutné, aké zvyky sú v niektorých rodinách. A áno, sú to nadávky! Veď jej povedz, že ty stará žumpa, a riadne sa na tom pobav 🙄
Zmrd? Sracka? Parchant?
Raz by take povedala môjmu dieťaťu a Otvorila by som dvere a svokra by letela von !!!!
A skúsil by muž niečo pivedat ! Na tu hádku by do smeti nezabudol
Dúfam, že toto je vymyslená téma a neexistuje žiadna babka čo povie vnúčaťu zmrd
@denisa_deniska ver mi že mám sto chutí, ale ja nie som ten typ človeka. Akože nie som puritanka, zanadavam si a rada ale nie bezdôvodne a na niekoho. Ťažko mi je z toho normálne
Vsak jej zo zartu povedz stara krava, svokrovi stary dement...
To bude srandy kopec🤣internej
Ja by som teda nechcela, aby si môje dieťa ďalej zobralo tieto návyky, že niekomu len tak zo srandy povie niečo takéto, normálne odstrihnuť sa.. budu s tým len problémy
A ešte to hovorí takým "milým" hlaskom, viete ako sa ľudia prihovárajú deťom. Ja prichádzam o zdravý rozum, keď toto vidim
Vôbec by má ich názor nezaujímal. Môjmu dieťaťu nikto zmrd hovoriť nebude !!!!
Však keď chce nech tak povie niekomu na ulici
@pribinak ani medzi sebou si tak nehovoria, to len ona na deti. Jej to príde reálne vtipné, rozkošné zrejme, alebo čo
Jedine sa ozvat. Nic ine ti nezostava. Raz a naporiadok ze si to svokra uvedomi. Proste sa musis zastat dietata kym to same nedokaze.
A ze sa muz na tom smeje…. Zvlastny zmysel pre humor.
@denisa_deniska veď ani ja nie. Desím sa dňa, keď bude drobec vedieť opakovať slová po druhých
Musí sa s ňou vnúčik stretávať? Fakt, raz by povedala takto príjmu dieťaťu, v momente sa sviham a odchádzam a dieťaťom, ak by bila u nás, v momente odchdza ona
@ahhola presne presne. Toto treba pouzit. Ten vyraz tvare by som potom chcela vidiet.
Nepuštala by som ju k synovi. Nie je tvoja povinnosť jej otvoriť dvere, keď sa bude pýtať tak jednoducho preto, lebo má nevhodný slovník a nechceš aby sa tvoje dieťa naučilo rozpravat akoby vyliezlo z 3.cenovej.
Mužovi by som tiež vyčistila žalúdok, on ho tak tiez oslovuje?
Ja vám tiež nehovorím stará pi*a tak Vás prosím aby ste vy nenadávali môjmu dieťaťu!Nech sa páči tam sú dvere!
@anos18 žiadala som...už som si pripadala, že to ja som tá divná zrejme. Ale nemôžem zobrať dieťa a odsťahovať sa na druhý koniec sveta
Clovek by sa mal nejak sebaregulovat a spatne hodnotit, co komu vypotil.
(neznal cizi vyrazy, ale s radosti je pouzival) 🤣
Raz ma pobavilo, ako velkemu babovi😅povedali Otesanek. Po vygoogleni mi bolo zle.
Pán a pani Horákovci túžia po dieťati. Jedného dňa pán Horák vykope na záhrade peň, čo vyzerá celkom ako malé dieťa. Stačí ho len dlátom v dielni dotvoriť. Pani Horáková potom svojou túžbou a láskou peň oživí. Dieťa, ktorému dali meno Otík, je neustále hladné – keď ho jeho rodičia nedokážu nasýtiť, zje najprv domáceho kocúra a potom sa pustí do ľudí z okolia. Ale susedova dcéra, malá Alžbetka, sa rozhodne o Otíka postarať. Kradne doma jedlo z chladničky, obetuje všetky úspory na jedlo pre Otesánka, ale stále je to málo. V zúfalstve mu napokon navrhne, aby zjedol svojich rodičov. Starý mýtus prebudený k životu neodvratne speje k naplneniu…😡
@gejb on nie, ani svokor, ale ignorujú to obaja, alebo sa tvária, že je to v pohode. Ja už neviem čo toto ma byť akože
Otvorím dvere a poviem a von !!! Al ak nie, tak by išla aj za vlasy
Ona si toľko dovolí, koľko jej ty dovolíš

A ako mu hovorí