icon

Ako sa vyrovnať s minulosťou?

7. sep 2022

Ahojte. Ťažko sa o tom píše, aj som si už myslela, že je to preč, ale nie je. Uz skoro rok som preč od muža(ex), ale poslednú dobu sa mi snívajú sny o ňom. Zažila som bitky, zle správanie, ponižovanie, nasilie, neželaný sex, .. nemal rad ludi iba seba a svoju rodinu. Ostali len dve deti, nejaví o ne extra záujem, ale to je jedno. Jeho chovanie sa viac-menej vyjavilo az po svadbe, keď začal robiť dlhy, alkohol, mozno aj drogy,.. vyhrážky, ktoré nahrávkami som nemohla použiť proti nemu.. ale teraz .. nejak sa mi to opäť vracia v snoch, každú chvíľku kde si počujem ako muž manžel ex ublížil svojej žene detom a vyvoláva to vo mne strach. Malý hovori o ňom že je zlý lebo to videl, ze robil maminke tato zle .. a tazko sa mi to počúva. Myslíte že by bolo fajn znovu navštíviť psychologičku ? Vďaka za rady možno povzbudenie. Pekný deň želám.

pribinak
7. sep 2022

Určite psychologickú pre deti. A psychoterapeuta pre teba

Toto čo ten chlapček videl a počul sa môže ešte veľmi škaredo prejaviť v budúcnosti a narobiť mu problemy
Preto by bolo fajn aby deti chodili k psychologické. P

marianarem
7. sep 2022

Mpze to byt posttraumaticka stresova porucha, urcite by som isla k psychologovi.