Ako sa zotaviť po toxickom vzťahu?
Opustil ma tyran a ja hlupana ešte plačem. Mala som sa s ním rozísť dávno, ale nedokázala som to. Našťastie on to dokázal 😀 a ja sprostá plačem cele dni aj keď viem ze nemám za čím. Mal milión chýb a vzťah bol veľmi zlý ku koncu.
Štokholmský syndróm?
To je v poriadku, proste to zo seba všetko dostaň, poriadne sa vyplač, vykrič, vyrozprávaj, spracuj, nemá zmysel tieto emócie potláčať... teraz ti je zle, ale si voľná a bude lepšie...
@martinmmartin 😀 viac sa už nedalo.
Hlavne nebuď smutná z toho, že si smutná. To môže byť práve tvoj prípad. Lebo dobre vieš, že by si nemala byť smutná a to ťa robí smutnou. Takže jediná cesta von z toho začarovaného kruhu je priznať si, že aj za ním (alebo za tým, čo si si mylne myslela, že máš) môžeš byť smutná a dovoliť si byť smutná. Akonáhle to spravíš, smútok bude rýchlo preč. Takže: buď smutná koľko chceš a buď opäť šťastná, keď budeš pripravená byť šťastná. Inak, gratulujem k rozchodu 👍 🙂
@martinmmartin Hehe, si zabil 😂
Kazdy rozchod boli a ked to ukoncil ten druhy tak este viac Lebo ty si este na to nebola pripravena . Tak si poplac ked ti to treba a otvor sampano ze si ho zbavila .. Alebo ze sa Sam upratal .
Ty zrejme ľutuješ tú druhú obeť. Si veľmi empatická.
Možno potrebuješ dostať zo seba všetko čo si s ním zažila.Nrplac za ním,ale vyplac sa,potom sa stopnú,a funguje ďalej.
Môžem ti napísať súkromne
@petraivet môžeš

Tak ho popros nech sa vrati ze budes teda viac posluchat