icon

Ako sa zotaviť po toxickom vzťahu?

19. jan 2025

Opustil ma tyran a ja hlupana ešte plačem. Mala som sa s ním rozísť dávno, ale nedokázala som to. Našťastie on to dokázal 😀 a ja sprostá plačem cele dni aj keď viem ze nemám za čím. Mal milión chýb a vzťah bol veľmi zlý ku koncu.

martinmmartin
19. jan 2025

Tak ho popros nech sa vrati ze budes teda viac posluchat

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
pribinak
19. jan 2025

Štokholmský syndróm?

lindous
19. jan 2025

To je v poriadku, proste to zo seba všetko dostaň, poriadne sa vyplač, vykrič, vyrozprávaj, spracuj, nemá zmysel tieto emócie potláčať... teraz ti je zle, ale si voľná a bude lepšie...

autor
19. jan 2025

@martinmmartin 😀 viac sa už nedalo.

bystrozraky
19. jan 2025

Hlavne nebuď smutná z toho, že si smutná. To môže byť práve tvoj prípad. Lebo dobre vieš, že by si nemala byť smutná a to ťa robí smutnou. Takže jediná cesta von z toho začarovaného kruhu je priznať si, že aj za ním (alebo za tým, čo si si mylne myslela, že máš) môžeš byť smutná a dovoliť si byť smutná. Akonáhle to spravíš, smútok bude rýchlo preč. Takže: buď smutná koľko chceš a buď opäť šťastná, keď budeš pripravená byť šťastná. Inak, gratulujem k rozchodu 👍 🙂

mojemenonikto
19. jan 2025

@martinmmartin Hehe, si zabil 😂

miadi
19. jan 2025

Kazdy rozchod boli a ked to ukoncil ten druhy tak este viac Lebo ty si este na to nebola pripravena . Tak si poplac ked ti to treba a otvor sampano ze si ho zbavila .. Alebo ze sa Sam upratal .

bloger
19. jan 2025

Ty zrejme ľutuješ tú druhú obeť. Si veľmi empatická.

rorino
19. jan 2025

Možno potrebuješ dostať zo seba všetko čo si s ním zažila.Nrplac za ním,ale vyplac sa,potom sa stopnú,a funguje ďalej.

petraivet
19. jan 2025

Môžem ti napísať súkromne

autor
20. jan 2025

@petraivet môžeš