Ako si poradiť v kríze a zarobiť peniaze?
Ahojte, potrebujem sa trochu vyrozprávať. Momentálne som v životnej situácii, ktorá keby sa odohrávala ako film, tak si o hlavnej hrdinke pomyslím, že robí jedno blbé rozhodnutie za druhým a dopadne veľmi zle. V strate zdravého rozumu som urobila extrémne nezrelé rozhodnutie a keď sa to teoreticky ešte dalo zvrátiť, neurobila som to. Medzitým som sa dozvedela ďalšie veci, ktoré celú situáciu zhoršujú a ja sa bojím, ako to celé dopadne. Ako človeku, ktorý zvykol mať veci naplánované a pod kontrolou sa mi rozpadáva život a je mi zo seba zle. "Najhoršie" na tom je, že si za to môžem sama. Svojím rozhodnutím som si zničila budúcnosť a hlavne ohrozila rodinu. Viem, že je to asi naivná otázka, ale existuje spôsob, ako za pomerne krátky čas zarobiť pomerne dosť peňazí? Aby som odvrátila aspoň tú najakútnejšiu existenčnú hrozbu...
Lebo na MK je obrovská komunita ľudí a detaily sú dosť špecifické. Takých 10 000 by bolo fajn.
Fuha..a co je kratky cas?
2 - 3 mesiace
pokial nezarabas mesacne cez 3000 v cistom alebo nemas na predaj auto, nehnutelnost...jedine pozicka
niekto ťa namotal že budeš ručiteľ? No, začať pracovať a splácať. V zahraničí sa dá zarobiť dvojka mesačne ako letná výpomoc niekde za pásom a podobne.
Gembluješ ? Minula si peniaze?
Ako zvrátiť situaciu ? Nezvratiš ? Ako za 3 mesiace zarobiš 10000 € ? Fuuu to by sme vsetci chceli vedieť..
nebankovka, ale ta ťa stiahne z kože z urokov - a hlavne neručiť domom ani bytom, tam davam 3 vykričníky !!!
Áno, tie všetky možnosti si v hlave prechádzam. Snáď ešte nie je neskoro zháňať sezónnu prácu v zahraničí... Stále mám pocit, že sa mi to len sníva...
Ak mas III. pilier so starou zmluvou tak ho rozbi... ak mas stary typ tak nad 10k€ tam urcite bude.
miesate hrušky s jablkami.niekedy zle rozhodnutia nemajú nič spoločné s $$$$
To je pravda, v mojom prípade to však spolu súvisí
Pozri si v meste Bezplatnú dlhovú poradňu - finančná , psychologická a právnicka pomoc.
To nie je žiadna závratné suma , čo by sa nedala normálne vyriešiť.

Pises anonymne, tak preco tolko hadaniek...a kolko potrebujes? Pre kazdeho je "pomerne dost" ina suma