icon

Ako si usporiadať život, keď sa cítim stratená?

9. feb 2025

Skúsim vám opísať momentálnu situáciu a budem vďačná za rady. Cítim sa totálne nesťastná.. Som po vš, teraz som v prvej práci, ktorá ma veľmi baví ale finančne to je skôr slabší priemer. Trápia ma veľmi vzťahy som dlhodobo single, a nenašiel sa žiadny normálny chlap, ktorý by vyhovel mojim požiadavkám, ktore sú si myslím že normálne. Väčsinou sa na mňa lepsia len kusy, ktore chcú len sex alebo smútia za ex alebo sú doslovne totálne neschopní alebo ma absolútne nepriťahujú. Čo sa týka môjho vzhladu, starám sa o seba, robím čo môžem. Občas ma znepokojujú komentáre ludi, že čo je so mnou zle keď som pekná a niesom ani hlúpa a som sama.. Ďalšia vec čo ma trápi sú moje vztahy s rodičmi, snažím sa aby sme vychádzali a aj sa to darí momentálne ale citim sa traumatizovaná z minulosti. S otcom som dlhé roky absolutne nevychádzala choval sa ku mne katastrofálne a ja sa mu to snažím odpustiť ale stále to vo mne tam niekde je, a mama nieje zlá ale emocionálne chladná. Verím, že ma má rada ale nevieme sa o nicom normálne porozprávať takom osobnom okrem práce a kedysi to bola škola.. uvažujem nad psychológom. Ako si dať podla vás život do poriadku? Kamarátky mám, ale žijú si svoje životy s ich frajermi..

0silvia0
9. feb 2025

Nesnaz sa tolko, skus len tak prirodzene fungovat a nechat plynut zivot. Ked nie si momentalne zadana, mas viac casu, najdi si nejaky konicek, zaujmy, jednoducho plnohodnotne zi a neries ci frajer pride zajtra, o rok o dva. Venuj sa sebe

renesance80
9. feb 2025

hlavne nepočúvaj tie drizdy ,že si pekná a ako to že nemáš chlapa, to som počúvala aj ja a to doteraz a mám 55 ,proste tie nazory su smiešne, predsa si nebudeš púšťať do života za každú cenu hocikoho len aby bol,

renatablazejova
12. feb 2025

Každý z nás má v živote obdobie kedy má pocit že je nešťastný, nepochopeny ,všetko je zle vzťahy ľudia kamaráti .rodičia a máme pocit zlyhania jednoducho sa necítime dobre.Hovorime tomu raz si hore raz dole.Je to len na Tebe ako si ten život budeš žiť čomu sa budeš venovať akých priateľov si vyberas aké máš koníčky čo Ťa v živote teší robí Ti radosť .Ako píše Silvia niekedy nechaj ten svoj život plynúť niekedy sa veci pohnú takým smerom akým sa majú .Venuj sa sama sebe chod si zacvičiť alebo sa poprechádzať čítaj knihy staraj sa o seba to si aj napísala je to dôležité aby si sa cítila fajn a bola si so sebou spokojná pre ženu je to dôležite.Prajem Ti veľa šťastia a duševnej pohody a verím že všetko bude tak ako má byť 🙂