icon

Ako vychádzať so svokrou, s ktorou sa vychádzať nedá?

paulinamiroslava
21. mar 2022

Ako vychádzať so svokrou, s ktorou sa vychádzať nedá. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

cyberk
21. mar 2022

usmievat sa a pocuvat jednym uchom dnu, druhym von 🙂

pribinak
21. mar 2022

@paulinamiroslava nestretavat sa

veronikaszabova
21. mar 2022

@paulinamiroslava nestretavat sa a hotovo

paulinamiroslava
autor
21. mar 2022

@pribinak 👍🤣 robila by to najradsej...naj stretnutie iba raz do roka 😁

Ale takto....byvame s nou pod jednou strechou, ona aj ked je stará (ma 70r.) je plne vytalna, ani nevyzerá na svoj vek no pritom hovno robi, len sedi pri telke cele dni. Potrebuje byt vstredobod pozornosti, stale. Mame polrocneho chlapceka, cakala ze budem za nou zaliezat aby mi pomahala, ale ja jej davam dostatocne na javo ze ju nepotrebujem, cely zivot som si robila vsetko sama. Ma ma za decko, ked nieco upracem spravim tak ona to po mne prerobi len aby bolo po jej...
Viem, ze dostanem rady odstahovat sa-áno- najradsej by slm to spravila ale koly priatelovi to trpim, ale aj financie nas nepustaju 😵

pribinak
21. mar 2022

@paulinamiroslava dohodnúť sa s priateľom a odsťahovať sa
A dovtedy byt vďačná že žiješ pod jej strechou

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
miadi
21. mar 2022

Tak idealne aby stara umrela a nechala vam domcek nie ? Jeminecky Ved sa odstahujte. Ludia co ziju u svokry akosi nemaju narok sa na nu stazovat sorry ..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
21. mar 2022

Dnes sa tu vrece s tými, čo bývajú u svokry vrece roztrhlo? Prepana kráľa, ďalšia , čo si urobí decko a nemá poriesene bývanie, ty bývaš v jej dome, jej dom, jej pravidla!!!!!!!! Taká je pravda žiaľ.😉

dskjhfdlkdjhl
21. mar 2022

@paulinamiroslava nejako to nesedi-bud svokra nic nerobi, alebo vsetko po Tebe poupratuje-to si najskor premysli, ako to vlastne je. A cimskor si najdite byvanie, nebudes musiet svokru riesit.

annamalaga
21. mar 2022

Priateľ si musí najst lepšiu prácu, ak chcete bývať spolu alebo ty. Žiaľ.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
21. mar 2022

No jedine odsťahovať sa 🤷

pinkgirl
21. mar 2022

A keď niečo robíš v dome, opýtala si sa niekedy ako to zvykne robiť ona? vieš, ona je tam doma, má svoje zvyky a návyk robiť niektoré činnosti určitým spôsobom - tak si zvykla a vyhovuje jej to. Možno sa tebe ten ktorý spôsob nezdá za naj, ale ju už nezmenis. Viac sa prispôsob a budeš to mať ľahšie, skús urobiť tie veci ako ich robí ona a prestane mať potrebu ich po tebe "prerábať".
Keď budeš mať vlastnú domácnosť urobíš si to po svojom - poriadok, varenie, pranie - všetko. Skrátka sa na to teraz povznes.
A možno by nebolo zlé ju nejako socializovať - máte v obci klub dôchodcov? Určite má aj nejaké kamarátky - nech si spolu zajdu do mesta, na kávu alebo sa môžu navštevovať. A raz za čas jej šupni bábo v kočíku a nech sa prejde na hodinku. Má aj nejaké koníčky? Možno vie háčkovať - zamestnaj ju a vymysli jej projekt - môže urobiť zvieratká pre dieťatko, alebo ozdoby na Veľkú noc. Keď sa chce, určite sa dá so staršou generáciou vyjsť.

kornelies
22. mar 2022

@paulinamiroslava S holou ritou prisla a hra sa na pani. 😲 Nepaci sa ti, odstahuj sa. Nemate peniaze? Vasa chyba, nie svokrina.

danica2711
22. mar 2022

@kornelies 👍

zmrzlinka2021
22. mar 2022

@paulinamiroslava Nehnevaj sa, ani ti nie je svokrou, kedze nie si ty jej nevestou a ides urcovat pravidla v jej dome.
Co sa o vas nepostara tvoj frajer?
Ona by na svoj vek mala mat uz pokoj, nie sa nervacit s cudzim clovekom vo vlastnom dome a ano, ty si cudzia a ona ta prichylila, lebo mas s jej synom dieta

kormino
22. mar 2022

Neviem si predstaviť,ako sa može niekto nasťahovať k cudzim ludom.O tom,že máte aj dieťa sa nevyjadrujem.Ja mám o 20 rokov menej ako tvoja svokra,ale v žiadnom prípade by som k sebe nepustila žiadnu priateľku,ked ste dospeláci na založenie rodiny,tak sa treba osamostatniť.Iný prípad by bol,keby ste boli manželia a reálne sa snažíte ísť do vlastného.V tom prípade možte u mňa bez debaty bývať.A ešte malá poznámka,kedže tiež mám dcéru,neviem si predstaviť aby išla bývať do cudzieho domu,to už radšej u mňa.Tot je len moj názor,teraz je toto asi moda,lebo to vidím všade okolo seba.

brendaa
22. mar 2022

@paulinamiroslava toto je des.. Nevesta u svokry v jej dome a problém ze sa nechce svokra prispôsobiť neveste. Ja fakt nechápem som u svokry jej domácnosť, prečo nemáš trocha ucty a pokory, ochotu... Ty sa mas prispôsobiť, nie svokra.
Nemusí byt tvoja kamoška, len ja toto nepochopim. Nepáči sa ti, chodte do svojho, alebo si zahryzni do jazyka.

banderaska29
22. mar 2022

najlepšia svokra je žiadna svokra 😀

tomikejt
22. mar 2022

Mojich synov už teraz vychovávam tak aby vedeli ze raz si budú musieť nájsť vlastne bývanie. Teda toho mladšieho ešte nie, ten má rok nechápe to ešte ale starší má 10 a tomu hovorím napr, povysavaj lebo raz budeš bývať sam so ženou a musíš sa naučiť všetky domáce práce, nie ze sa mi nevesta poďakuje ze nič som ta nenaucila 😄 proste žiadne také ze sa mi nasackuje decko s rodinou ku mne. Max vnúčatá postrážiť. My s mužom už máme plány co budeme robiť keď deti vyletia z hniezda 😅 v tvojom prípade platí, bývate u nej takže platia jej pravidlá.

oomina
22. mar 2022

Jedným uchom dnu a druhým von. Najlepšie sa naučiť sa nejak sa odosobniť a nepripúšťať si niektoré veci

inuzv
22. mar 2022

@paulinamiroslava možno sama svokra chcela, aby ste u nej bývali. je sama, v dome je dosť miesta. myslela to dobre, ale reálne to nevyšlo. povedz viac o spolunažívaní, odkedy tam bývate, ako prebieha komunikácia...

mimikarol
22. mar 2022

Ňuz odsťahovať sa. Ja by som radšej žila v podnájme v garzónke ako u niekoho. Je to jej dom, jej pravidlá. Ty si gazduj ako chces vo svojom. Či tebe keby prišla synova frajerka žiť, sklopila by si uši a nechala ju nech rozkazuje? Pochybujem

kengurica
22. mar 2022

@paulinamiroslava z tvojho príspevku mi pripadá, že stredobodom pozornosti chce byť niekto iný.
Odsahujte sa, bude to dobré pre teba, a hlavne pre ňu.

mamutka
22. mar 2022

@banderaska29 no ale ved ona žiadnu ani nemá 😅👍 býva u mamy nejakého chlapíka co jej urobil dieťa