Ako zachrániť vzťah po kríze?
Stalo sa toho moc veľa 😔,kričala som,prosila manzela o pomoc nebral ma vážne posielal ma že keď niesom snim spokojna do postele k iným chlapom (k ex partnerom)že potom uvidím čo som doma mala.a zrazu sa niečo stalo a niekto sa mi dostal do cesty a začalo to byt vážne a vtedy manžel pochopil 😔..teraz keď je možno už neskoro a neviem ako ďalej .A on chce a zrazu bojuje aby sme išli spolu ďalej .
Urob čo chceš v prvom rade ty.Nie to ,čo chce manžel...
Lebo také sľuby, že sa muž zmení a všetko bude iné...To možno vyjde, ale tiež to môžu byť len sľuby.
Ak príjmeš aj túto možnosť, ale aj tak chceš zabojovať za váš vzťah,tak do toho choď.
Máte deti? Ak áno, tak kvôli deťom by som ešte zabojovala
Nie nevrátila by som s ak nemu aj keby sme mali deti bez rozdielu či budeš s tým novým chlapom alebo nie nevrátila by som sa načo. To sú len sľúbi ktorý normálny muž ak miluje ženu nepovie ani žartom že chod za iným chlapom a môžeš s ním spať za mňa ťa nepriamo ponúkol druhému a to sa nerobí. Ja by som sa nevrátila načo. Aký bol problém sex ak áno chvíľu bude hrať divadielko a po chvíli bude to iste a možno aj nadávky a výčitky tak že tak.
Mame jedno 17 ročne dieťa
však o chvíľu je dospela. Iné je odisť od malých deti od muža a iné ak už je takmer dospela dcéra .Prosím ži život podľa seba vykašli sa naňho zmena bude len na chvíľu a navyše aby Ti nezačal nadávať hrešiť ťa vyčítať TI nedajbože ťa môže aj zbiť. Ja by som sa nevrátila k nemu načo.
Uzavrela by som kapitolu, a zila spokojne s novym muzom, teraz sa len zlakol tak chvilu bude hrat chrumkaveho a vrati sa spat k staremu spravaniu az dosiahne co chcel, nedaj sa zlomit, dieta je velke tak drzim palce
Priorita je dosiahnuť aby sa upravil vzťah z dcérou a neskôr jej vysvetlit ,že rodina sa rozdelí ale že rodičia zostaneme ,aj keď pojdeme každý svojou cestou

A čo cítiš k nemu momentálne ty? Ono často zo je tak, ze človek, až keď mu hrozí, ze niečo alebo niekoho strati, si uvedomí mnoho vecí.
Ty chceš ešte dat šancu? Bol to "len sex" v zmysle jednorazovka ako trochu pomsta, alebo reálne už miluješ iného muža? Ja neobhajujem neveru, ale tu je tak trochu ta "polahcujuca okolnosť" ze on sám ta posielal k iným, hoci zrejme to ani nemyslel vážne.
Na toto to nedá nikto odpoveď, sama musis v sebe pátrať, ci chces to ešte skúsiť s manželom, alebo nie.
Ak ano, potrebujete komunikáciu, veľa komunikácie, možno poradňu. Ak nie.. Tak bohužiaľ nie