Ako zistím, či dotyčný chce vážny vzťah?
Neviete mi poradiť? Ako zistím či má o mňa dotyčný záujem alebo má ťahá za nos? Poznáme sa len tak okrajovo. Ako známi, a len sa sem-tam obzrieme po sebe. Asi dva-krát som ho pristihla ako sa na mňa dlho pozerá a neodvracia zrak. Ale ani raz sa ku mne neprihovoril. Možno iba keď sme boli v skupine iných ľudí tak len tak ako sa mám a ako sa darí.
A ja hlúpan som zareogvala ostro a zbytočne podraždene, lebo som som toho mala veľa. Odvtedy sa už velmi nevydáme. Aj tak žijeme daleko od seba, poznali sme sa iba v práci, kde ja už niesom.
Ale páči sa mi, a nechcela a nechcem ho odradiť a možno ho iba povzbudiť, ale ako? Trvá to dlho a ja vlastne neviem na čom som a dosť mi to bráni posunuť sa ďalej. Ako mám podľa vás ďalej postupovať?
keby chcel, ozve sa
@mirola ďakujem za tak úprimnú a priamu odpoveď. Asi je to pravda. Asi som v tom po uši iba ja :D
Hmm... Ste od seba daleko, minimalna sanca na stretnutie... Ten je urcite do teba🙄
Teraz vazne ak mas kontakt napis mu mozno ma zenubdeti a stastny zivot a ty sa pohnes dalej od tohoto stavania vzdusnych zamkov a dlhych neuhybajucich pohladov 🙄🙄🙄
Nič nenaznačuje, že by mal záujem, ale ak ty máš tak sa mu ozvi, prinajhoršom sa nechytí a nič z toho nebude, keď sa tak či tak nevídate môže ti to byť jedno a nebudeš mať v hlave otázniky, že čo keby si to skúsila 🙂
a možno zistíš, že jeho pohľady síce pália, ale vôbec si nerozumiete 😅 neskúsiš, nezistíš 😂
A vy ste vôbec v nejakom kontakte, cez net? Lebo ak ani to nie, tak aj krajina fantázie sa má čo učiť od teba 😀 ak máš záujem, ozvi sa mu, keďže v práci sa už nestretnete.
@kitycat áno, už je na čase sa pohnúť, lebo ma to takto ani nebaví. Asi som si začala iba namýšľať ja. Aj ked sa mi takato pravda nepáči, je to asi iba poblúznenie.
@lindous ďakuejm, nemám odvahu napísať, ale nemám ani chuť vydržať v tomto stave. Preto radšej príjmam tú horšia verziu, že je to iba z mojej strany.
@jenny224 asi nie, príde mi veľmi hanblivý, ale ked som si založila účet na instagrame tak si založil aj on, pridaval tam podobné príspevky ako ja, ako keby po mne opakoval, alebo som si oopat iby namyslala. Ked som si zrušila Insta aj Fb, tak aj on. Ako nepochopila som tomu. Robil vela veci, ako keby sa mi chcel pripodobniť, a to som ešte nenapisala vsetko. Alebo ked vela krat prechadzal okolo mna tak som citila ako sa tak obšmieta okolo mna, aj ked sme sedeli v kruhu a riešili niečo, vacsinou bol natočený na mna, nohami, telom a usmieval sa, on sa neusmieval, ale škeril.
Takže ja neviem ako si to mám vysvetliť. Asi naozaj nieje nieoč v poriadku so mnou.
@taskataska asi nie, preto sa radšej pýtam.
Napis mu, ozvi sa mu a budes vediet. Takto to nema vyznam si vo svojej hlave nieco riesit
A tak znie to zvláštne, keď to všetko takto dáš dokopy. Možnože si sa mu naozaj páčila, ale keďže ste to vtedy nerozvinuli, tak ti to zostalo vŕtať v hlave. Skus mu naozaj napísať, že ako sa má, práca atď. Za to nič nedáš, keďže sa len tak náhodne nestretnete 🙂
Napíš mu, napíš mu, napíš mu 😇 😂 nie len, že ma to teraz zaujíma 😅 ale fakt sa nehanbi, však len tak kamarátsky, že ako sa mu darí, či sa niečo pomenilo v práci, keď si odišla a tak 🙂 pri najhoršom neodpíše t.j. budeš na tom čo teraz, ale budeš si istá a ak odpíše, tak buď to bude vlažné a nebude to nikam smerovať t.j. budeš zase na tom istom čo teraz, ale budeš si istá alebo to bude fajn a minimálne sa lepšie skamošíte ... absolútne nemáš čo stratiť 🙂 ja viem, že spraviť ten prvý krok je ťažké spraviť, ale mne to vyšlo, môže aj tebe 🙂
Keby chcel chlap vazny vztah, vedela by si o tom, nedal by ti pokoj :D. Chlapi sa obzeraju za zenami, aj ti zadani a zenati, nemusi to vobec nic znamenat. Mozes mu byt sympaticka, ale asi by som si svadobny zavoj este nevyberala, jednoducho, ked chlap zenu chce, ide si za tym priamo, nie len nejakym obsmietnutim alebo pohladom.
Ja si zase nemyslím, že si úplne mimo. Podľa mňa my ženy (možno aj muži) vycitime, keď sa niekomu pacime. Asi si si to nezmyslela len tak bez dôvodu. Takže šanca, že si sa mu páčila, tam isto je 🙂 a na tvojom mieste by som sa mu ozvala, načo potom ľutovať, že si to neurobila. Ak sa hanbíš len tak odveci mu napísať, tak skús vymyslieť nejakú zámienku. Ak sa niečomu rozumie, tak sa ho na to opýtaj, že s tým potrehujes pomôcť alebo niečo také 🙂 fakt sa na to nevykasli, nemáš čo stratiť. Držím palce 🍀
Najprv si zisti, či nieje ženatý, alebo zadaný, potom mu vypisuj, to,že pozerá nič neznamená, veď aj ty pozeráš, že sa prihovoril, tiež nič neznamená, boli ste predsa v kruhu aj s inými, len ťa prosím,zistí si najprv či je slobodný, potom ries ďalej, chlapovi stačí, že žena mu opätuje pohľad a zabúda nato, komu doma hovori ľúbim ťa, možno nieje hanblivý,skôr vie,kde sú hranice ak je zadaný. No ak je zadaný, daj mu najavo, že je pre teba tabu, toto by mohli pochopiť viaceré ženy, dať zadanemu mužovi čo občumuje ženy, kde je jeho miesto.Ak je slobodný smelo do toho, potom zistíš na čom si. Píšem to preto, lebo mne môj manžel povedal, že v robote na neho vždy pozerá mladá baba a lezie mu to na nervy, nechce jej blbo povedať svoje a tiež keď idú fajčiť vonku, vždy sa snaží byť kde on, tak som mu povedala, nech jej odkáže, keď pôjdu na prestávku, že ju rada uvidím a vysvetlím jej, čo je šťastná rodina, ktorú si zaumienila rozbiť, ak by bol môj muž sviňa,pošle ju kade ľahšie,alebo mňa podvedie, vždy je to o charaktere človeka, muž je lovec, pozerá má proste oči,presne ako aj ženy pozerajú, ale to neznamená, že ťa chce a možno si to len namyslas lebo sa ti páči a pravda je niekde inde. Proste, najprv zistí ako sa veci majú.
Teda nic v zlom, ale ze sa na Teba pozre chlap a z toho usudzujes,ze chce vazny vztah 😀 to mi fakt nevychadza...keby sa Ti prihovoril vtedy ,davno niekedy,co by si si na matriku isla jeho priezvisko dat 😀
No dala som tomu fakt zlý nadpis uznávam a namyšlam si, to tiež priznavam.
Zadaný nieje. To som zistila ako prvé. Vraj ma za sebou náročný vzťah, a nehladal nikoho. Je veľmi slušný, a správal sa aj kným dievčatam ako ozaj gentleman, proste má dobré meno.
Tak som si to aj vysvetliala, že je iba slušný a že ked nehlada tak ho nechám tak a budem si riešiť svoje veci, len sa to ku mne vždy nejako dostaví, že čo ak. Aj niektoré veci, ktoré robil proste som iba zamotaná z neho. A nechcem to neskor lutovat. Radšej krutú pravdu, ako dalsie dni v tomto.
Len mi prosím pomozte dostat sa do triezveho pravdiveho stavu, lebo ja si nad tym fakt lamem hlavu.
Tak si nelam hlavu,ked nemas nad com resp.nad kym. Uprimne, podla mna keby sa ho na Teba niekto opytal mozno by si Ta nevedel ani vybavit,to si fakt myslim, smutne,nesmutne ...myslim si to. A ja by som mu urcite nepisala,ked sa neviem ako hanbi,tak snad cez net by sa odvazil...aj ked taketo uuuu napisal mi, je totalne ine ako nazivo, je to cele nejake take umele.
@nika185 To ma veľmi mrzí, že musíte riešiť takéto veci. Je to pre vás určite náročné a niektoré ženy/dievčatá by sa potrebovali spamätať, alebo by sa mali takéto veci zažiť na vlastnej koži. Ale to len tak ako hovoríte vypovedá o nich. O to lepšie, že si to uvedomujete vy s manželom.
@janakuul ďakujem za odpoved, áno je to zvláštne a smutné zároveň. Avšak o to horšie je iba to, že tá otaázka alebo celeé toto zostáva také nedoriešené. Ak by som dostala hneď červenú, bolo by to o čosi jednoducheiše. Myslím, že naozaj iba z jeho sklušsnoti som zostala tam kde som teraz.
Inak si myslím, že sa to dá zvládnuť a zabudnut na tuto tragediu.
ale veď keď sa ti páči, tak ho niekam pozvi.. akože na kamarátske stretnutie (v dnešnej dobe ťažké, viem). Alebo mu proste napíš cez FB/Insta - ako sa má, atď.. Je hanblivý, bojí sa odmietnutia a ak si na neho vyhukla, tak duplom. Ak sa ti páči, vyštartuj po ňom ty (ale iba tak, že s ním budeš viac komunikovať/tráviť času) a prinajhoršom vycítiš, že o teba nemá záujem a uzavrieš si to v hlave. V tom lepšom prípade z toho niečo bude. Doslova nemáš čo stratiť.
Máš dve možnosti - zabudneš alebo naberieš odvahu a ozveš sa mu. Áno, popísala si ho ako naivná zaľúbená pubertiačka. Je možné, že situáciu medzi vami si si vysvetlila absolútne zle. Na druhej strane to, že niečo neexistovalo, neznamená, že by to tak zostalo naďalej. Vzťahy vznikajú aj bláznivo. Nikdy nevieš, koho čím zaujmeš.
Neskúsiš. Nezistíš. Vyber si podľa seba, čo je pre teba dôležitejšie.
a ako daleko mas do tej prace? vsak sa tam vyber, premysli si vhodny cas, napriklad kedy chodil do/z prace alebo na obed a stretni ho akoze nahodou. pozdravis ho, opytas sa nieco nezavazne a zacnes rozhovor 🙂
Napíš mu na FB, pokecate a možno sa stretnete (v tejto dobe asi vonku niekde, ale už sa idú otvárať reštaurácie a kaviarne pomaly), prípadne vycitis z písania, že to nemá význam siliť
Možno vtedy, keď sa pozeral na teba, si mu bola sympaticka, páčila sa, ale nijako sa to nerozvinulo ste ďaleko od seba, ak by mal záujem, tak to napíše, keď ste boli teda obaja na sociálnej sieti, alebo niečo podobné. Ono človeku sa môže páčiť x ľudí, ale nemusí hneď s nimi nič mat 🙂. Ak veľmi chceš napíš mi ty, oslov ho, uvidíš, za pokus nič nedáš. Ale určite on ta nevodi za nos ani nič také keďže momentálne absolútne nič medzi vami nie je
Opýtam s ho ?
tak ho skus len tak kamarátsky osloviť, zavolaj mu, poznáš asi kámošov, ked už vieš, že zadaný nieje, pýtaj si od nich kontakt, možno je aj na fb, aj ked profil jeden nemá, kde je napísané, že nemá iný, no ak ho chceš lepšie spoznať, urob ten krok prvá a potom budeš vedieť na čom si, buď alebo...držím palce 🙂

Ako Ta ma tahat za nos ked sa ani nebavite? Zbytocne fabulujes hovadiny. Ved spolu nic neriesite. Ak si zvedava spytaj sa ho rovno.