Ako zmierniť pocit z nenapraviteľnej chyby v živote?
Akože si dal prať červené ponožky s bielymi košeľami alebo chceš napísať viac a bude možné reagovať trochu viac "na mieru" s ohľadom na situáciu?
Chce to cas a proste prijatie, ze je to tak ako to je.Ked tak sa ospravedlnit ak je za co,pokusit sa o napravu ak sa da a ak to nie je mozne proste potom len prijat,ze je to tak ako to je.
Čo si zabil niekoho?
Tak budeš hniť v base...
A ak si nikoho nezabil, tak všetko sa dá odčiniť, len prídeš o veľa, budeš musieť veľa úsilia vynaložiť a časom sa na to zabudne...chce to len čas a začať odznova...priznať pokorne vinu, začať žiť od znova... možno od nuly, ale svet ťa nezatratil...
Možno ťa opustia niektorí ľudia, možno prídeš o všetko, ale neopustia ťa všetci, nezavrhnú ťa...
Časom sa nájde niekto, kto to pochopí, kto bude mať súcit a možno boli na to pochopiteľné dôvody a bude sa to dať odčiniť...
Nedá sa…definitívne sa nedá? Prečo sa nedá? Ak sa nedá, tak sa s tým musíš len zmieriť. Nič iné ti neostáva. Aj ja som urobila chybu ktorá sa už nedá napraviť, lebo daná osoba už nežije. Je ťažké sa s tým vyrovnať, ale nemám na výber. Ešte môžem začať piť, drogovať, utápať sa v antidepresívach…ale zvolila som si možnosť žiť. Nech je to čokoľvek, musíš to len prijať.
Takých je plno 🙂 prijať, akceptovať, poučiť a ísť ďalej s tým, že to nezopakujes
Ak si to trpko olutoval a zmenilo ta to, hlavu hore a bud lepsim clovekom. Niet lepsej prilezitosti.
Všetci robíme chyby. Ale najkrajšie na tom je to, že je to príležitosť začať niečo nové.

A čo s tým chceš akože robiť iné, ako sa s tým zmieriť,ak to ide zmeniť tak zmeň