icon

Ako zvládať nesamostatného rodiča v domácnosti?

14. jan 2025

Máte tiež niekto rodiča ktorý je nesamostatny ( myslim zdravý rodič) napríklad okolo 50 mám mamu a ona proste ide variť a zabudne polku veci kúpiť samozrejme treba ísť do obchodu, upratujem len ja lebo jej sa nechce ,vonku ju človek nedostane,chce kávu musím jej spraviť lebo sa jej nechce,taktiež riady po nej stále umývam ,všetko pod nos,príde vám to normálne ? Nemalo by to byť skôr naopak ? 🙈

babushkaem
14. jan 2025

tak ked sa jej nechce a robis to ty... vy byvate spolu?

kavasmliekom
14. jan 2025

Nemalo by to byt naopak, ale ani tak. Ty by si sa mala starať o seba a svoju rodinu, ona o seba.

mantilka
14. jan 2025

Netrpí depresiou?

colsami
14. jan 2025

Neviem, ale tak evidentne aspon 1 dieta zvladla odchovat aj vychovat, nie? 😁 Ak mas okolo 20-30 a byvas doma u mamy, nevidim dovod ze by si nerobila doma prace. Ale ak Ti to prekaza, jedine osamostatnit sa.

sidicek
14. jan 2025

Bývate spolu?Koľko máš rokov ?Normálne to nie je, ale to vieš aj ty , ci je len lenivá, hlúpa alebo ma depresiu.

personality
14. jan 2025

V 50tke nesamostatna? To hádam nie.

rorino
14. jan 2025

Nie,nemalo by to byť naopak,ale ani tak ako to máte nie je dobré.Mama nepracuje?Žiješ s ňou?Len ťa jednoducho drží na obojky.

viestta
14. jan 2025

Preco by to malo byt naopak? Predpokladam, ze patdesiatnicka ma dospele dieta, ktore moze zastat vsetky domace prace. Ale ani tak ako to je nie je dobre. Ak dokaze chodit do roboty a tam robi vsetko ako treba, tak to bude lenivost alebo pohodlnost. Ak nezvlada ani robotu, tak tam bude iny problem a ten treba najst a riesit.

siska53
14. jan 2025

Ake si bola dieta? Nebola si nahodou podobna tomu, ako sa sprava ona teraz? Ze ti tak zrkadli, aka si bola v case, ked si si vela vedela spravit aj sama, len sa ti nechcelo?

Druha vec, osoba, co ma 50, ak to nie je to, co sa pytam vyssie, ma potom jedine nejaky zdravitny problem. Lebo 50 nie je vek na to, aby bol clovek odkazany na niekoho, ked nie je chory.

januska12323
14. jan 2025

Nie je nesamostatna len vie, že to spravíš za ňu.

pribinak
14. jan 2025

Bola vždy taka? Lebo ak nie, tak toto zaváňa diagnózou

dvanastka
16. jan 2025

Určite má nejakú psychiatrickú diagnózu. Treba ju zobrať hneď k lekárovi. Stáva sa to niekedy v prechode, že to udrie na mozok.

jamidea
16. jan 2025

Mam 50 a robim uplne normalne. Bud je leniva, alebo ma diagnozu. Ved ju neobsluhuj, ja bych sa prepadla od hanby, aby mi museli deti kavu robit. Obcasne zaliat, alebo tak, ale nie, ze chcem, tak urob.
Skus si ju 2-3dni nevsimat, co bude. Lezat na gauci?

luccija
16. jan 2025

A doteraz bola iná?sú ženy, ktoré nebaví upratovať, variť sú pohodlné.Mozno je unavená z práce?

mandarinka555
16. jan 2025

Ďalšia hviezda, čo založí diskusiu a nereaguje...Roztrhlo sa tu s vami vrece🙈