Ako zvládať úzkosť a obavy o budúcnosť?
Ahojte mam neopodstatnene strachy suvisiace s obavou o zdravie, o buducnost. Zo spolocnosti kde zijeme.
Ma to este niekto takto? Co Vam pomaha?
Neviem, ci su tabletky uplne tym spravnym riesenim. Niekomu pomaha len taka obycajna vedz ako prechadzky alebo si napriklad zacvicit ♥
Suhlasim. Mozno by si mala skusit nejake dychove cvicenia, jogu alebo celkovo zamestnat hlavu niecim inym 🙂
len tak sa obávaš?
ja si myslím, že obavy vzniknú na základe niečoho=každá akcia vyvolá reakciu
pozeranie Tv novín,počúvanie expresu=závodský=politici
pozeranie hororov, filmov o leteckých katastrofách...
nestretávaj sa s ľuďmi čo majú moc problémov,separuj👏
snaž sa vytvoriť si tvoje okolie v kt. sa cítiš bezpečne a pracuj na tom, aby bola aj taká budúcnosť, ja napríklad chodím, cvičiť,čítam knihy, nepozerám TV,ak tak o prírode pozerám dokumentárne filmy(aj keď tiež dakedy=je tam o svorke vlkov celkom desivé zobrazenie😨) snažiť sa optimisticky pristupovať k problémom, si veriaca? ísť sa pomodliť do kostola?
sústreď sa proste na to, čo ti robí úsmev na tvári😍
take stavy ries so psychologom. ono sa to nezda ale tieto stavy vedia postupne prejst do extremov a najlepsie je to podchytit zavcasu
Úprava stravy môže pomôcť, nedostatok elektrolytov v tele spôsobuje úzkosti.
Užívaj magnézium a skús čaje na upokojenie.

Sice nemam, lebo niekedy nemam proste cas sa nad tymto zamyslat pretoze mam hlavu zamestnanu inymi vecami. Ale pokial ti to brani fungovat tak je v pohode navstivit lekara a mozno by ti predpisal polovicu neurolu alebo nieco take slabsie.