icon

Ako zvládať úzkosť a obavy o budúcnosť?

3. apr 2025

Ahojte mam neopodstatnene strachy suvisiace s obavou o zdravie, o buducnost. Zo spolocnosti kde zijeme.

Ma to este niekto takto? Co Vam pomaha?

kratucka
3. apr 2025

Sice nemam, lebo niekedy nemam proste cas sa nad tymto zamyslat pretoze mam hlavu zamestnanu inymi vecami. Ale pokial ti to brani fungovat tak je v pohode navstivit lekara a mozno by ti predpisal polovicu neurolu alebo nieco take slabsie.

silwii
3. apr 2025

Neviem, ci su tabletky uplne tym spravnym riesenim. Niekomu pomaha len taka obycajna vedz ako prechadzky alebo si napriklad zacvicit ♥

micha1linka
3. apr 2025

Suhlasim. Mozno by si mala skusit nejake dychove cvicenia, jogu alebo celkovo zamestnat hlavu niecim inym 🙂

carrot_apple
3. apr 2025

len tak sa obávaš?
ja si myslím, že obavy vzniknú na základe niečoho=každá akcia vyvolá reakciu
pozeranie Tv novín,počúvanie expresu=závodský=politici
pozeranie hororov, filmov o leteckých katastrofách...
nestretávaj sa s ľuďmi čo majú moc problémov,separuj👏
snaž sa vytvoriť si tvoje okolie v kt. sa cítiš bezpečne a pracuj na tom, aby bola aj taká budúcnosť, ja napríklad chodím, cvičiť,čítam knihy, nepozerám TV,ak tak o prírode pozerám dokumentárne filmy(aj keď tiež dakedy=je tam o svorke vlkov celkom desivé zobrazenie😨) snažiť sa optimisticky pristupovať k problémom, si veriaca? ísť sa pomodliť do kostola?
sústreď sa proste na to, čo ti robí úsmev na tvári😍

lauruska_sumienka
3. apr 2025

take stavy ries so psychologom. ono sa to nezda ale tieto stavy vedia postupne prejst do extremov a najlepsie je to podchytit zavcasu

vakatko
3. apr 2025

Úprava stravy môže pomôcť, nedostatok elektrolytov v tele spôsobuje úzkosti.
Užívaj magnézium a skús čaje na upokojenie.

luky_tv_dea
Odpoveď bola odstránená