Ako zvládnuť futbalovú mániu manžela?
Ahojte už mi to lezie na nervy ale chcela by som pocit názor aj oných žien. Manžel je fanatik do jedného futbalového klubu. Viem to rešpektovať ale včera ma to nahnevalo som 5 týždňov po pôrode väčšinou večer zaspim od únavy včera som prišla pred tv že budeme mať konečne spoločný večer (ani nespíme v jednej posteli) chyba mi dotyk atd lebo celý deň sa kritike okolo deti.. máme ich 3. A prišla som po fakt dlhej dobe večer k nemu a on nič slúchadla na ušiach mobil v ruke a pozerá že jemu ide dôležitý zápas. Tak som si sadla pozrela niečo v tv a som čakala či nejak neprehovorí nepríde ku mne ale nič. Tak po zápase sme sa ešte aj pohádali
Vies, muzovi to musis povedat, oni nechapu naznaky tak ako my. Nevidia nam do hlavy. Ked sa s nim porozpravas a v pokoji mu povies co ta trapi, tak uvidis reakciu
Ak posledných 5 týždňov každý večer zaspís a nemavate spoločný program, ako mal chudák vedieť ze práve dnes to bude iné. Len preto ze si prišla, sadla ku nemu a pozerala na neho....mužovi to treba povedať, nevidí ti do hlavy.
Stratégia "tak som si sadla a cakala" sa tiež nikdy nikomu nevyplatila...
Si unavena a ešte máš rozhádzané hornony...komunikujte.
A povedala si mu svoje očakávania? A on ťa odmietol?
Tak ja neviem co chces pocut. Ved to nie je novinka. Moj manzel je tiez taky. A vies co? Respektujem to. A on na oplatku ked ide zapas zoberie deti von aby som aj ja mala svoj cas. Je to o vas dvoch. Ale presne alo pisala gejb. Prehodnot ako si sa zachovala ty. Realne vazne.
Nadpis mal byť - ako začať komunikovať ako normálni ľudia.
bože môj, ty máš očakávania, o ktorých mužovi nepovieš a potom sa ešte urazíš a pohádate sa.. On má okrem fanatiky do futbalu aj vešteckú guľu? 🤣🤦♀️ To nie je vôbec tým, že muž pozerá futbal, to je len tvojou neschopnosťou komunikovať.
Ano ženy, keď od chlapov niečo chcete, treba to povedať priamo k veci, bez zbytočných táranín, žiadny z nich si nebude namáhať mozog rozmýšľaním nad tým čo ona vlastne chce a už vôbec nie, keď ty vedľa neho len tak sedíš a pozeráš TV. Väčšina si to vysvetlí tak, že ty máš svoj program v TV tak sa nebude unúvať od svojho futbalu v mobile.
Ahoj, a co takto sa s nim porozpravat vklude narovinu,ak sa tak este nestalo? Tu ti asi velmi tazko poradit, ked si to velmi uzko zhrnula. Mozno on sam ani netusi ako sa citis, cim prechadzas a co ti pri nom chyba. Alebo si mozno tak zvykol uz na to,ze ved ty sa postaras, ze uz to berie ako rutinu a nesnazi sa...radsej bude pri svojej zalube. Chce to otvoreny konstruktivny rozhovor, povedz mu tvoje pocity, ale nech povie aj on tie svoje ako sa on citi. Zial vela krat sa stava, zvlast pri tolkych detoch, ze chlap ide do zabudnutia a je dobry akurat na zivenie rodiny a citi sa nepotrebny a este ked vidi,ze okolo deti a domacnosti sa zena toci casto aj bez prilozenia ruky chlapa. Aj on moze mat svoje pocity a pokial sa stale lubite mali by ste sa navzajom vypocut a nejako sa dohodnut tak, aby bola spokojnost na oboch stranach. Su to aj jeho deti, byva aj on pod strechou, kde zijete aj vy...a mozno prave preto sa nesnazi, lebo si zvykol,ze vsetko zvladas sama a jeho o pomoc s detmi, pomoc v domacnosti, atd nepoziadas...Treba mu povedat narovinu, chlap ti to zial nevycita z unavy, alebo ze sa s nim pohadas lebo podla neho si zrazu nieco zmyslis. Dajte si ozaj otvoreny rozhovor bez hadok a vypocujte sa navzajom,...najdite riesenie. Niekedy staci malo na to, aby sa vam to doma a vo vztahu polepsilo🙂
Tu nejde o futbal ale o to, ze vobec nekomunikujete.
SSC Neapol alebo Inter Milan?
Mam doma rovnakeho manzela, myslim tym fanusika jedneho futbaloveho klubu, vlastne dvoch, nasledne skalny fanusik jedneho timu NHL, a rovnako cyklistiky. Ale bud sledujem s nim, alebo si citam, ale sme na sebe namackani. Rozdiel je v tom, ze on si ma vsima. A vie to aj ozeliet. Lenze mne je to aj mile a vtipne, ked ho takto vidim. Ty mas odlisnu situaciu
Hm, nevidí sa mi že by sa to mohlo zmeniť. Skrátka u neho nie si na prvom mieste ty a rodina. Má tam futbal, žiaľ.
Mam doma rovnakeho manzela, myslim tym fanusika jedneho futbaloveho klubu, vlastne dvoch, nasledne skalny fanusik jedneho timu NHL, a rovnako cyklistiky. Ale bud sledujem s nim, alebo si citam, ale sme na sebe namackani. Rozdiel je v tom, ze on si ma vsima. A vie to aj ozeliet. Lenze mne je to aj mile a vtipne, ked ho takto vidim. Ty mas odlisnu situaciu
@stanislavicenka ved to mne to nevadí že to pozerá chápem že to je jeho relax ale proste som teraz v takom obdobi kde veľmi sami nie sme a toto bola výnimočná situácia aj pre nho neviem prečo ma odignoroval resp keby o pol hodinu neskôr si to pozrel nič by sa nestalo môj pohľad
Mal si to pozriet o pol hodinu neskor? Akoze mal si pozriet zapas z archivu????? Fuuu dievca moje zlate. Takto to nefunguje.
@stanislavicenka ved to mne to nevadí že to pozerá chápem že to je jeho relax ale proste som teraz v takom obdobi kde veľmi sami nie sme a toto bola výnimočná situácia aj pre nho neviem prečo ma odignoroval resp keby o pol hodinu neskôr si to pozrel nič by sa nestalo môj pohľad
@autorka mas pravdu. Moj muz to robi aj tak, ze si nepozrie vysledky a zapas si pusti neskor. Uplne bezne.
Ale na druhej strane, mozno mu to staci z tvojej strany povedat a necakat, ze ma vestecku gulu a pride na to😉

Povedala by som mu presne to, čo si tu napísala. Chlapovi samému nedôjde že si si tam k nemu sadla, lebo chceš mať konečne spoločný večer. Ale poznám to aj ja, správy o siedmej, každý večer, keby aj neviem co sa dialo, akurát keď som išla kúpať deti, trebalo robiť mlieko a pod. Xkrat sme sa na tom povadili.