Ako zvládnuť konflikty s partnerom a jeho matkou?
Nejde to už ďalej. Muž si stále obhajuje svoju matku ja som. vždy tá najhoršia. Povedal, že mi nič zle ona nespravila, že si vymýšľam a vybíjam hnev na nej. Pohádali sme sa a sotil ma o zem a rozbil sklenené dvere. Ja som ich zatvárala a on do nich buchol. Ako mám teraz postupovať ? Chcem ísť od neho preč neviem zniesť s ním byť v jednej domácnosti ale on nechce ísť preč. Ako to riešiť ? Nechcem už ho vidieť, neznášam ho.
Mas nejaké zranenie? Modriny? Ak áno, smer lekár a polícia
Výkazu ho z bytu
@anonym_autor ty si tu už nepísala viackrát, ako vám svokra ničí manželstvo?
@anonym_autor ty si tu už nepísala viackrát, ako vám svokra ničí manželstvo?
@marhulka13 áno
@marhulka13 áno
@anonym_autor tak daj link na predchadzajucu diskusiu nech sa nepytame to iste ale ak mas zranenie tak pohotovost a zdokumentovat
A prečo nepodáš o rozvod s tým že odídeš ty a nech ťa teda vyplatí keď nechce odísť? Zatiaľ niekde na ubytovňu alebo do podnájmu alebo ku niekomu z rodiny... rozvod je rýchla vec, BSM trvá čosi dlhšie ale nakoniec k nemu musí dôjsť
ak je byt tvoj - pošli preč manžela
ak je byt jeho - odíď ty.
nejde to, ok, ale nevieme ti poradiť, ked nevieme podstatné info,
nejde to, ok, ale nevieme ti poradiť, ked nevieme podstatné info,
@cacianka je zbytočné niečo radiť, k lekárovi ani na políciu nepôjde, od muža neodíde, o nejaký čas založí ďalšiu diskusiu
@cacianka je zbytočné niečo radiť, k lekárovi ani na políciu nepôjde, od muža neodíde, o nejaký čas založí ďalšiu diskusiu
@anonym_15ec16 netušíme kto to je, či už tu písala a len sa opakuje a nič neurobí, alebo je to nováčik a až teraz začína riešiť. ale škoda drať písmenká, ked nevieme ktorým smerom.
mmch. si jej "veľmi" záleží na pomoci a radách, kde sa neozve 3 dni....

podnájom ? jeho byt ? tvoj byt ? a podla toho sa odpichnut