Ako zvládnuť nerešpektujúcu mamu a udržať výchovu?
Ahojte, ako reagujete na svoje matky ak nerešpektujú vašu výchovu. Poviem A, zrazu vidím ako dieťa robí niečo iné. Stale počúvam ze dobre uz to tak nebude. Ale úprimne počujem to už asi 100 raz. Pomáha mi ak treba, moja dcéra ju má rada ale začínam si myslieť ze hlavne pre to ze jej všetko dovolí. A ja sa cítim byt najhoršou matkou len preto ze nedovolím do noci pozerať rozprávky.
Tak ako často je u babky? Hádam ju nezabije výnimočne si pozrieť u babky rozprávky. U babky boli niektoré veci inak a ako deti sme chápali, že doma sú pravidlá a boli sme v pohode. Toto je málo informácií.
To, kolko prietoru das babke v staroatlivosti o dceru je v tvojich rukach. Ak sa ti o nu pravidelne stara, tak ti ju aj pravidelne vychovava. A robi to po svojom, rozmaznavanim. Ak jej das menej priestoru, tak ti bude aj menej kazit autoritu a dceru rozmaznavat
Tak ako často je u babky? Hádam ju nezabije výnimočne si pozrieť u babky rozprávky. U babky boli niektoré veci inak a ako deti sme chápali, že doma sú pravidlá a boli sme v pohode. Toto je málo informácií.
@lauricka moja mama k nám chodí casto. Býva veľmi ďaleko ale chodí aj 1x do mesiaca na par dni, aj týždeň. Kedy to ako vychádza. A už náš prístup k výchove zacina byt nekonzistentny. Mne by nevadilo pár voľných dní u babky . Ide o to ze dcerka je stale v rovnakom prostredí. No prístup je narušený tým pádom.
Nepracuje, nemá záľuby, to mi je luto, ale cely svoj vesmír si vytvorila okolo vnúčat a k mojej staršej dcére ma najbližšie.chce jej dat všetko na svete, ale viem že to nie je správne z dlhodobého hľadiska. Pre nikoho

Tak je rozdiel , keď si pozrie do noci u babky rozprávky raz za dva mesiace . Iné keby to bolo každý deň ( ale to keby ste spolu bývali ). Mojej dcére sú babky vzácne milujú ju takže ja privriem oči ( u svokry dostáva sladkosti napríklad , ja jej nedám ).