Ako zvládnuť odchod manžela?
Ahojte.
Je tu niekto, komu odišiel manžel/manželka zo dňa na deň a ostal s malým dieťaťom ? Zbalil si veci a niet ho.
Nuž musíš, nemáš na vyber. Hlavne rieš výživné na deti.
Dosť veľa takýchto príbehov bolo tu na koníku, bohužiaľ .
Môj ma nechal kým som bola v nemocnici. Povedal ze už sa nemám vrátiť. Dcéru mi nechcel dať vidieť vyše troch mesiacov. Bola som tehotná v šiestom mesiaci. Až po pôrode mi doniesol staršiu ze je finančne náročná aj už nezvláda jej rev. Odvtedy som s deťmi sama a je to už 7 rokov. Nahuckala ho mamička. Už som dlhšie odmietala k nej dávať dcéru lebo vždy prišla smradlava a nevedela som ju do umývať. Fajčili v dome jednu od druhej takže...
Môj ma nechal kým som bola v nemocnici. Povedal ze už sa nemám vrátiť. Dcéru mi nechcel dať vidieť vyše troch mesiacov. Bola som tehotná v šiestom mesiaci. Až po pôrode mi doniesol staršiu ze je finančne náročná aj už nezvláda jej rev. Odvtedy som s deťmi sama a je to už 7 rokov. Nahuckala ho mamička. Už som dlhšie odmietala k nej dávať dcéru lebo vždy prišla smradlava a nevedela som ju do umývať. Fajčili v dome jednu od druhej takže...
@anonym_523dba to iný kretén
@anonym_523dba smutne
Jeho by som už dosť nechcela. Odísť len tak? Dobrý debil.
Ale čím skôr by som podala návrh na výživné pre dieťa a máš nárok na výživné aj Ty..
@anonym_523dba otras 😡😡
@malavevericka je to tazke, ale zvladnes to. Hladaj silu len na tento den, len na dnes a zajtrajsok budes riesit zajtra. Vyhybaj sa myslienkam typu : ako to same zvladneme ? ako to bude finance?.....skus sa obklopit priatelmi, rodinou, ktorí ta vedia povzbudit a urcite to zvladnes, z kroka na krok, zo dna na den a das to 🙂 !
Neverím ze to bol dobrý partner ,takze mozno sa ti aj uľaví.Ake veľké je dieťa? Pracuješ? Ak áno tak všetko zvládneš, pories si formality na úradoch a nesmut za debilom.
@malavevericka neodišiel, ale našiel si milenku keď som bola tehotná. Žili sme tak 4 roky , pokým som nešla do práce a neodišla. Buď rada že sa na neho nemusíš pozerať. Boli to menej
Ano. Prezila som to, len sme nemali dietatko a ani sa nepobalil sam, lebo by sa balik este dnes. Ani po vyse roku neviem dovod. Posielam ti objatie a silu, nakoniec bude lepsie aj ked chvilami (a dost casto) to bolo peklo.
@malavevericka zmätok, dobre že sa odpratal, načo by ti bol taký hnoj?
No... niektoré máte fakt talent si nájsť exemplárne hovadá.
@malavevericka moj exmanzel zacal pit ked malicka mala 3 mesiace.To je este horsie,ako keby sa zbali a odide.Zostala som na malu sama.Nastali uplne priserne mesiace mojho zivota.Najhorsie to bolo s peniazmi a verejnou hanbou.Po rozvode som sa ustalila ale trvalo to,vsetci svati stali pri mne a babatku.Z materskej som nemala nic,vobec som si neuzila to ze mam dieta,vsetky moje myslienky smerovali k tomu ako prezijeme.Z otca dietata sa stala troska a je nou doteraz,nastastie velmi daleko od nas.Druhe materstvo nadhera,vsetko som si vynahradila.Oplati sa verit v lepsie zajtrajsky,bud silna💪
Kamarátke takto z ničoho nič odišiel manžel. Skoro vysvitlo že má milenku. Bola vtedy na materskej s pár mesačným bánom, po 40ke, 14 ročnou dcérou trieskala puberta, 16 roční syn jej bol však oporou. Pred narodením tretieho dieťaťa brali hypo na väčší byť. Účet mali spoločný. Zostali bez deravého groša. Rodinu si blokol, nasáčkoval sa k mladej milenke. Na deti sa mu platiť nechcelo. Kamoškyn syn brigádoval, po nociach fyzicky pracoval, cez deň zaspával v škole. Ona musela dať pár mesačne bábo do jaslí a vrátiť sa do práce. Dcéra nechcela s ničím pomôcť v domácnosti, radšej si hľadala prachatého partnera. Bolo to o držku, ale s odstupom času to hodnotí pozitívne, posilnilo ju to aj ich ako rodinu. Z búrlivej puberťáčky je normálna zodpovedá žena.
Buď silná držím 🤞
@anonym_523dba strašne, ale na druhu stranu. Zbavila si sa debila, ten zasluzi nakopat do rozkroku s rozbehom. A hej, mamickar. To poznám, co povie mamicka, to je svaté. Nech je to najvacsia hlupost sveta. Aj keby si nemala nikdy nikoho stretnut, co asi stretnes, tak si na tom lepsie, ako s ním. Chuj už raz chujom zostane.
@malavevericka ďakujem.
tazko tak bez neho. Ste silné všetky, čo ste to zvládli. Ja sa za ním chystám cez víkend s malým. Nech vieme čo a ako
@malavevericka ano. Expartner
Jeden den bol, na druhy den mi prisla sms
Mali sme vtedy niekolkomesacne dieta
Su to uz 4 roky co sa to udialo
Uprimne bolo to strasne, zlomilo ma to ako zenu, matku, cloveka, su urcite pasaze mojho zivota co si ani nepamatam, sebavedomie ziadne, ucta voci samej sebe ziadna, neskutocny hnev, pocit zrady, smutok, strasne obdobie, ktore ma zmenilo
Nebyt dietata neviem ako by som dopadla, mam aj perfektnu rodinu takze vsetci do jedneho ma podrzali
Dlho som sa s tym zmierovala, dodnes ma pichne pri srdci vidiet stastne rodiny mama otec deti/dieta a ja sama so svojim milovanym dietatom, kazdopadne robim co viem, ako najlepsie viem, bohuzial som stale sama a asi aj ostanem, som clovek co veril v lsku a rodinu a dozivotneho partnera. Venovala som energiu biekomu, kto si ju nezasluzila nezasluzi si ju dodnes kedze kvoli dietatu sme bohuzial stale v kontakte a vzdy ked s nim musim mat kontakt ci ho vidiet pri navsteve dietata ( velmi sa nezaujima) tak si len uvedomujem aky prasivy pes to bol a ako som sa snazila vidiet to dobre v nom a nevidela to zle
Toxicky egoista a manipulator, viem ze najviac ho bude stvat to, ked zisti ako mi je dobre a lepsie ako by mi bolo s nim, takze sa snazim ako viem aby som bola v pohode
V mojom prípade to bola z mojej strany nevera spred 11 rokov. Chodili sme spolu oficiálne pár týždňov a emocionálne a fyzicky som ho podvádzala skoro rok s bývalým ( partner na nezáväzný sex). Študovali sme v rozdielnych mestách a s bývalým som bola v jednej triede. Potom ďalšie roky až doteraz samé klamstvá, tajomstvá a zatajovanie skutočnosti. Celé sa to prevalilo a odišiel.
@malavevericka ďakujem.
tazko tak bez neho. Ste silné všetky, čo ste to zvládli. Ja sa za ním chystám cez víkend s malým. Nech vieme čo a ako
@malavevericka prečo odišiel?
Stalo sa niečo? Pohádali ste sa? Dlhodobo ti niečo vyčítal, čo si nechcela zmeniť? Alebo o čo ide? Alebo ti je neverný a tak odišiel sám?
Uprimne bolo to strasne, zlomilo ma to ako zenu, matku, cloveka, su urcite pasaze mojho zivota co si ani nepamatam, sebavedomie ziadne, ucta voci samej sebe ziadna, neskutocny hnev, pocit zrady, smutok, strasne obdobie, ktore ma zmenilo
Nebyt dietata neviem ako by som dopadla, mam aj perfektnu rodinu takze vsetci do jedneho ma podrzali
Dlho som sa s tym zmierovala, dodnes ma pichne pri srdci vidiet stastne rodiny mama otec deti/dieta a ja sama so svojim milovanym dietatom, kazdopadne robim co viem, ako najlepsie viem, bohuzial som stale sama a asi aj ostanem, som clovek co veril v lsku a rodinu a dozivotneho partnera. Venovala som energiu biekomu, kto si ju nezasluzila nezasluzi si ju dodnes kedze kvoli dietatu sme bohuzial stale v kontakte a vzdy ked s nim musim mat kontakt ci ho vidiet pri navsteve dietata ( velmi sa nezaujima) tak si len uvedomujem aky prasivy pes to bol a ako som sa snazila vidiet to dobre v nom a nevidela to zle
Toxicky egoista a manipulator, viem ze najviac ho bude stvat to, ked zisti ako mi je dobre a lepsie ako by mi bolo s nim, takze sa snazim ako viem aby som bola v pohode
@anonym_d966be Ach ten pocit akoby som niečo podobné písala ja 😢 Zodpovednosť keď sa narodí dieťa evidentne mnohým chýba. Viem veľmi dobre ako sa cítite. Ja som čerstvo po rozchode sama s malým a plač fuuurt
Ja....odišiel za stetkou nechal ma s tazko chorým dieťaťom mam velmi chorého princa......a chcel sa potom este vrátiť nezobrala som ho spatky a ver mi ze vten den dom skoro od žiaľu nervov a neviem coho skapala nie nadarmo sa vravi časom prejde musis ss vyrovnať s tym nejde to hneď....casom dneska mi je ukradnuty dement nech ma aj 100 slapiek
@anonym_d966be Ach ten pocit akoby som niečo podobné písala ja 😢 Zodpovednosť keď sa narodí dieťa evidentne mnohým chýba. Viem veľmi dobre ako sa cítite. Ja som čerstvo po rozchode sama s malým a plač fuuurt
@ninuska36 vela sil
Trvalo mi roky kym som sa pozbierala snad u vas to bude lepsie
Ak mate rodinu oprite sa o nu
@malavevericka ˇVieš o tom , že niektoré ženy by za to vraždili?
@anonym_d966be @ninuska36
Aj ja som si zazila nieco podobne. Aj ten moj bol manipulator a zbalil sa v podstate z tyzdna na tyzden po narodeni dcery s tym, ze nevie, co citi a vraj ma uz nelubi. Samozrejme, pravda vysla na povrch a bola v tom jedna mlada slecna, ktora mu dvihala ego aj ine veci… je mi z neho stale zle, aj z jeho spravania. Su to uz roky, ale ked si spomeniem, ako sa mna aj okolie snazil zmanipulovat, ze je to vlastne moja chyba a ze ja za to mozem… Strasne tazke veci som si prezila :(
Aj ja som si zazila nieco podobne. Aj ten moj bol manipulator a zbalil sa v podstate z tyzdna na tyzden po narodeni dcery s tym, ze nevie, co citi a vraj ma uz nelubi. Samozrejme, pravda vysla na povrch a bola v tom jedna mlada slecna, ktora mu dvihala ego aj ine veci… je mi z neho stale zle, aj z jeho spravania. Su to uz roky, ale ked si spomeniem, ako sa mna aj okolie snazil zmanipulovat, ze je to vlastne moja chyba a ze ja za to mozem… Strasne tazke veci som si prezila :(
@anonym_3752a7 ano strasne
Tiez to mam ako najvacsiu krivdu v zivote
Vlastnej rodine povedal svoje verzie pribehu, nikto sa o nas odvtedy z ich strany nezaujimal, ani o mna ani o dieta, brala som ich ako svoju rodinu
@anonym_3752a7 Ten pocit keď to úplne poznáš. Ja som sa 3 dni dozadu dozvedela že mal o 15 rokov mladšiu slečnu na byte hneď ako som odišla z bytu. To je laska jak svina. Nikdy mu to neodpustím magorovi.
@anonym_523dba 😱😱😱
Dobry hajzel
@anonym_3752a7 ano strasne
Tiez to mam ako najvacsiu krivdu v zivote
Vlastnej rodine povedal svoje verzie pribehu, nikto sa o nas odvtedy z ich strany nezaujimal, ani o mna ani o dieta, brala som ich ako svoju rodinu
@anonym_d966be napodobne, tvaril sa ako chudatko, ako
nevie, co dalej, trapi sa a pritom mal inu.

@malavevericka Keď odišiel, nezaslúži si tvoje slzy.
Máš dieťa, ktoré vychovávaj a miluj ako najlepšie vieš.
Držím palce. Teraz ti je najhoršie, ale to prejde bude dobre.