icon

Ako zvládnuť výchovu syna s impulzívnou povahou?

Včera o 13:15

Máme 8r syna povahou je po mužovi, rýchlo sa vytočí za všetko sa hnevá a keď sa mu nedarí niečo rozplače sa a vykrikuje že náprav to urob to ty namiesto mňa ja neviem. Teraz sme všetci traja doma cez sviatky a už mám nervy z toho. Muž mu všetko dovolí dobre že nie všetko mu pcha do zadku len aby bol syn kľudný. Viem že to neni správne. Ja som väčšinou taká čo všetko rieši s kludnou hlavou, no konečne som doma cez sviatky mám náročnú prácu a chcem si oddýchnuť vypnúť a zresetovat hlavu. Nemôžem sa na to pozerať ako sa správa k synovi, možno keby mu nechal viac voľnosti viac rozhodovať sa a aby robil veci sám aby sa naučil sám napraviť alebo spraviť niečo by to bolo iné. Neviem možno neviem čo robiť.

anonym_18c804
Včera o 14:18

takto toto čo robite je cesta rovno do pekla
ked ste doma a máš čas je potrebné ukazať synovi ako spracovať emocie a situacie ktoré sa mu nepáčia
očividne nato kašlete obaja od narodenia a je Vam jedno čo doma máte a čo vychovávate pre spoločnost

anonym_6a50ac
Včera o 14:47

Nech idu spolu von, vyhnu sa dona situaciam krizovym, ty oddychnes.. 2 hod zvladnut nejaky vylet, zmena prostredia prospeje

autor
Včera o 15:36
@anonym_18c804

ked ste doma a máš čas je potrebné ukazať synovi ako spracovať emocie a situacie ktoré sa mu nepáčia
očividne nato kašlete obaja od narodenia a je Vam jedno čo doma máte a čo vychovávate pre spoločnost

@anonym_18c804 Neni mi to jedno preto si pýtam radu. Asi si nečítala s porozumením ja mu ukazujem ako sa má vyrovnať s emóciami no to robím stále každý deň. A teraz to tak na mňa došlo že som zo všetkého unavená stále mu vysvetľovať byť trpezlivá už nevládzem.

autor
Včera o 15:37
@anonym_6a50ac

Nech idu spolu von, vyhnu sa dona situaciam krizovym, ty oddychnes.. 2 hod zvladnut nejaky vylet, zmena prostredia prospeje

@anonym_6a50ac Muž odmieta ísť s ním von.

anonym_3f614c
Včera o 15:43
@anonym_18c804

@anonym_18c804 Ich nezaujíma spoločnosť.

letfenixa
Včera o 18:50

@anonym_autor miliónkrat si tu už písala, stále dokola to isté.

darmasiswa
Dnes o 10:41

nasi stari rodicia taketo problemy moc nemali, co robili inac?

motylik2559
Dnes o 10:57

@anonym_autor Ahoj, tak ale aku radu cakas tu na mk? Jedine co ti mozem poradit je, ze treba s muzom hodit vaznu debatu, ze takto to ist dalej nemoze a vyargumentuj preco, ze aky dopad to ma/bude mat na syna. Zial ine ako rozhovor s muzom sa tu poradit neda. My nezijeme vo vasej domacnosti, nevieme ako sa muz chova k tebe, aky pristup by mal k rozhovoru s tebou, aky je a ako reaguje, ale vychova by mala byt jednotna, lebo dieta velmi rychlo zisti, kde je mu viac povolene a za tym rodicom pride pre povolenie niecoho a nerespektuje tym zakaz druheho rodica...aaatd. dalo by sa okolo toho vela rozpravat. Treba sa s muzom dohodnut na vsetkych veciach okolo syna. Drzim palec