Ako zvládnuť výchovu syna s impulzívnou povahou?
Máme 8r syna povahou je po mužovi, rýchlo sa vytočí za všetko sa hnevá a keď sa mu nedarí niečo rozplače sa a vykrikuje že náprav to urob to ty namiesto mňa ja neviem. Teraz sme všetci traja doma cez sviatky a už mám nervy z toho. Muž mu všetko dovolí dobre že nie všetko mu pcha do zadku len aby bol syn kľudný. Viem že to neni správne. Ja som väčšinou taká čo všetko rieši s kludnou hlavou, no konečne som doma cez sviatky mám náročnú prácu a chcem si oddýchnuť vypnúť a zresetovat hlavu. Nemôžem sa na to pozerať ako sa správa k synovi, možno keby mu nechal viac voľnosti viac rozhodovať sa a aby robil veci sám aby sa naučil sám napraviť alebo spraviť niečo by to bolo iné. Neviem možno neviem čo robiť.
Nech idu spolu von, vyhnu sa dona situaciam krizovym, ty oddychnes.. 2 hod zvladnut nejaky vylet, zmena prostredia prospeje
takto toto čo robite je cesta rovno do pekla
ked ste doma a máš čas je potrebné ukazať synovi ako spracovať emocie a situacie ktoré sa mu nepáčia
očividne nato kašlete obaja od narodenia a je Vam jedno čo doma máte a čo vychovávate pre spoločnost
@anonym_18c804 Neni mi to jedno preto si pýtam radu. Asi si nečítala s porozumením ja mu ukazujem ako sa má vyrovnať s emóciami no to robím stále každý deň. A teraz to tak na mňa došlo že som zo všetkého unavená stále mu vysvetľovať byť trpezlivá už nevládzem.
Nech idu spolu von, vyhnu sa dona situaciam krizovym, ty oddychnes.. 2 hod zvladnut nejaky vylet, zmena prostredia prospeje
@anonym_6a50ac Muž odmieta ísť s ním von.
ked ste doma a máš čas je potrebné ukazať synovi ako spracovať emocie a situacie ktoré sa mu nepáčia
očividne nato kašlete obaja od narodenia a je Vam jedno čo doma máte a čo vychovávate pre spoločnost
@anonym_18c804 Ich nezaujíma spoločnosť.
@anonym_autor miliónkrat si tu už písala, stále dokola to isté.
nasi stari rodicia taketo problemy moc nemali, co robili inac?
@anonym_autor Ahoj, tak ale aku radu cakas tu na mk? Jedine co ti mozem poradit je, ze treba s muzom hodit vaznu debatu, ze takto to ist dalej nemoze a vyargumentuj preco, ze aky dopad to ma/bude mat na syna. Zial ine ako rozhovor s muzom sa tu poradit neda. My nezijeme vo vasej domacnosti, nevieme ako sa muz chova k tebe, aky pristup by mal k rozhovoru s tebou, aky je a ako reaguje, ale vychova by mala byt jednotna, lebo dieta velmi rychlo zisti, kde je mu viac povolene a za tym rodicom pride pre povolenie niecoho a nerespektuje tym zakaz druheho rodica...aaatd. dalo by sa okolo toho vela rozpravat. Treba sa s muzom dohodnut na vsetkych veciach okolo syna. Drzim palec